Debby

Print Friendly, PDF & Email
dd-debby
Ik ben Debby, een  beregeile meid van 1.73 m. Hoewel mijn cupmaat eigenlijk 85G is noem ik mijzelf graag DD-Debby. Ik ben er dol op om in het
midden van een grote groep geile mannen hard geneukt te worden in mijn kale kutje. Hoe meer mannen klaarkomen hoe liever! Ondertussen pijp ik er (safe) lekker op los. Ik kan er enorm van genieten als er stevig met mijn borsten gespeeld wordt of als er een groepje mannen overheen spuit.
Mijn lengte:                 1.72 m
Cup maat:                    85 G
Gewicht:                      73 kg
Piercings:                    geen
Mijn kutje:                    Kaal
Seksuele geaardheid:  hetero
Wat vind ik wel en wat niet lekker
Neuken:                       wel
Pijpen:                         wel
Spermadouche:           wel
Anaal:                          wel
Gebeft worden:            wel, maar niet te lang
Bondage:                     wel
Ruige seks:                  wel
Ik kan spuiten:             wel
D.P.                             wel
Wat vind ik zo leuk en geil aan mannen
Ik vind het heerlijk om te zien dat mannen opgewonden raken als ze in mijn buurt komen. Daarom kleed ik mij zo uitdagend en prikkelend mogelijk en zorg er voor dat mijn borsten goed te zien zijn. Als ik zo omringd wordt door al dat lekkers is het heerlijk om te pijpen terwijl ik doggystyle geneukt wordt. Er zijn altijd mannen die er voor zorgen dat mijn tepels de nodige aandacht krijgen en die de plaats kunnen innemen van de heren die net klaargekomen zijn. Zo zorg ik er voor dat er een geil schouwspel ontstaat wat voortdurend voor aanvoer van nieuwe mannen zorgt ;)
Mijn geilste belevenis
Dat is een lastige vraag! Eigenlijk is mijn laatste belevenis steeds het geils geweest en moet dus nodig herhaald worden! Nou ja, één voorbeeld dan: ik was eens onderweg naar een club; gekleed in de outfit zoals je op mijn foto’s ziet. Onderweg werd ik op de achterbank gezet; geboeid en gebliddoekt. Even later stopte de auto en stapte er iemand in zonder één woord te zeggen. Even later voelde ik een hand onder mijn rokje en werden mijn borsten stevig onder handen genomen…. Ik kan jullie verzekeren dat déze keer de rit véél te kort duurde ;)
Favoriete plek om seks te hebben
Ik kan enorm genieten van sex met meerdere mannen dus ga ik graag naar feestjes waar ik mij met hen kan uitleven. Logisch dat ik graag naar Monique’s gangbangparty ga!