Discovery

Print Friendly, PDF & Email

20.30-03.00 UUR

iedere 1e vrijdag van de maand

All inclusive prijs is 90 euro voor de gehele avond. Tevens ontvang je een kortingsbon van 20 euro voor een volgende keer.

Al vele jaren is onze Discovery Party een goed bezochte avond op de eerste vrijdag van iedere maand. Het is een avond waarvoor niet gereserveerd hoef te worden, maar als je zeker plaats wil kan je natuurlijk ook voor deze avond reserveren. Onder aan deze pagina kan je reserveren. Graag je voornaam en de datum waarop je wil komen.

SWINGERS AVOND VOOR IEDEREEN

SINGLE MANNEN-SINGLE VROUWEN-PAREN

GRATIS MASSAGES 

OOK MEESTERES AANWEZIG OM MEE TE SPELEN (KOSTELOOS)

De Discovery Party is zowel voor de beginnende als de gevorderde swinger een erg leuke avond en T Girl Sabrina zal bij het entree Monique bijstaan met het ontvangen van onze gasten.

*DISCOVERY STAAT VOOR ONTDEKKEN*

Tijdens deze avond kan alles, slavin, slaaf, Meesteres, Meester, t girl, swingers vrouw man of stel….gewoon een avond voor alles en iedereen.

 

Discovery staat voor ontdekken……..tijdens deze avond kan je ontdekken wat er allemaal gaande is in de wereld van erotiek. Vandaar is het een geweldige avond voor iedereen! Dus zowel voor de ervaren swingers als voor firsttimers een fantastische avond. De Discovery party is al vele jaren een zeer druk bezochte vrijdagavond waar iedereen over praat! Er is heel veel te zien en te beleven. Kom ook lekker genieten van deze bijzondere avond waar vaak nog lang over nagepraat zal worden. Tijdens deze avond zijn we een uur extra open! Wij vragen jullie aansluitend te parkeren! Mocht ons parkeerterrein vol zijn, loop dan even naar binnen zodat wij een plekje voor jullie regelen, want we sturen niemand naar huis en hebben altijd plaats. Uitgebreid snack buffet met veel lekkers voor de inwendige mens. Tijdens onze Discovery Party hebben we een uitgebreid snack buffet met gehaktballen, broodjes hema worst, hotdogs, hamburgers, vruchten, desserts, poffertjes, tosti’s en onze befaamde mega kip spiesen.

 

RESERVEREN IS VOOR DEZE AVOND NIET VERPLICHT, MAAR GEEFT WEL 100% ZEKERHEID OP EEN PLEKJE. GRAAG JE VOORNAAM EN DE DATUM WAAROP JE WIL KOMEN.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens door deze website.