Reserveren voor vrijdag 13 maart

Print Friendly, PDF & Email

ALTIJD MINIMAAL 25 GEILE MEIDEN WAAR JIJ SEX MEE MAG HEBBEN

VRIJDAG 13 MAART 20.30-03.00 UUR

Als je gereserveerd hebt en verhinderd bent is dat geen probleem, want een gereserveerde plaats voor deze Nymphonight houd ik tot 23.00 uur voor je vrij. Je hoeft dus niet te annuleren. Maar mocht je wel in de gelegenheid zijn dan zal ik het erg fijn vinden dat je het even laat weten als je niet kan. Laat het ook even weten als je later komt.

 De avond is van 20.30-03.00 uur, maar je bent uiteraard vrij om te komen en te gaan wanneer jij maar wil. Uiteraard mag je ook de hele avond blijven, genieten en sex hebben.

Slechts 100 euro inclusief drank(ook alle sterke dranken), uitgebreid warm/koud buffet en fingerfoods, handdoeken, condooms, eigen afsluitbaar kledingkastje, gebruik van alle faciliteiten van mijn schitterende locatie.  Voor sex bereken ik niets, dus je kan zo vaak je maar wil. Al wil je de hele avond blijven en sex hebben!

Als je een plekje reserveert geef je je ook op voor mijn nieuwsmail waarin ik je voortaan op de hoogte zal houden. Onder aan de nieuwsmail kan je te allen tijde op uitschrijven klikken. Je reservering is alleen geldig als jij een bevestigingsmail van mij ontvangt en meeneemt. Als je niet kan printen mag je de bevestiging ook laten zien op jouw mobiele telefoon. 

ZEKER SEX HEBBEN MET MEERDERE VROUWEN

Wanneer je dit formulier gebruikt ga je akkoord met de verwerking van gegevens via deze website.

Ik heb geen telefoonnummer nodig, want mijn nymphonight is anoniem en discreet. Zie ook onze huisregels. Geen enkele vorm van drugs, geen dronkenschap, geen aanstotend gedrag, maar gewoon lekker genieten en plezier hebben.