Informatie voor vrouwen

Print Friendly, PDF & Email

     Hallo geïnteresseerde liefhebster,

kopjekof

Ben jij een vrouw en heb jij ook zin eens deel te nemen aan een van mijn superhete en actieve nympho feestjes, stuur me dan gerust een mailtje voor meer informatie en lees onderstaande tekst.   Als je aan deze geweldige sex avond wil deelnemen mag  je man of vriend op deze avond ook als mijn gast aanwezig zijn. Er zijn zowel vrouwen met als zonder partner die hieraan mee doen.

    Dit is juist een geweldige avond voor vrouwen met een iets meer dan gemiddelde sexdrive!

     Iedere 2e vrijdag van de maand organiseer ik deze super actieve avond die inmiddels is uitgegroeid tot de bekendste gangbang van de Benelux. Op deze pagina vind je meer informatie.  Deelnemende vrouwen komen dan ook uit het geheel Nederland, Duitsland en België om deel te nemen aan mijn gangbang party´s. Het is een groot succes en de belangstelling is dan ook erg groot.

    Dit is dan ook de reden dat vrouwen die willen deelnemen ook een plaatsje bij mij moeten reserveren, want per keer heb ik slechts plaats voor zo´n vijfentwintig deelnemende vrouwen.

    Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat je weet wat een avond als deze precies zal inhouden. Je uiterlijk, gewicht en leeftijd doen er niet toe, want dit varieert voor iedereen. Ik vind het juist fijn om heel veel verschillende vrouwen te zien omdat iedere man ook weer zo zijn eigen voor keur heeft.

Mail me gerust voor meer info, waarna ik mijn telefoonnummer zal geven.

   Liefs,

   Monique

        LET WEL:

        Deelnemen kan alleen als vrouw wanneer je hier geen enkele vergoeding voor wil ontvangen. Betaalde dames zijn niet welkom tijdens mijn avonden en aan de mannen mag ook geen enkele vergoeding worden gevraagd.

    Het is per slot jouw hobby en je moet het dan ook alleen doen uit eigen plezier en geiligheid.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.