Surprise Party

Print Friendly, PDF & Email
VRIJDAG 26 SEPTEMBER
PRINT DEZE PAGINA EN ONTVANG 20 EURO KORTING OP
26 SEPTEMBER
samen
 
De Surprise party is een sexueel erg actieve avond voor zowel mannen als vrouwen. Er is volop gelegenheid tot seks.
Ook mijn vriendin Liz is altijd graag van de partij op deze avond en ik weet dat ik daar mannen veel plezier mee doe. Deze geile meid is tot veel in staat en weet vele mannen, maar ook vrouwen het hoofd op hol te brengen. Ze heeft mij daarom ook aangegeven deze avonden graag bij me langs te komen.
newstar
100% AMATEUR PEEPSHOW
Veruit de meeste Peepshows zijn door heel Europa verdwenen en de laatste worden met uitsterven bedreigd. Vandaar wil ik dit niet laten gebeuren en heb een eigen peepshow gemaakt waar louter amateur meiden zich kunnen laten zien. Je kan dus kosteloos kijken naar vrouwen die zich op sexy wijze ontkleden, lekker masturberen, uitdagen en daar ook jou bij kunnen betrekken.
peeppshow.jpg
.
Locatie: zuiderdijkweg 12 Wieringerwerf
Tijd: 20.30-02.00 uur
Prijs: 90 euro all incl. drank, eten, condooms, handdoeken (als je deze pagina uitprint ontvang je 20 euro korting en betaal je slechts 70 euro al inclusive)
Reserveren: niet nodig hoor, je kan zo aankomen. Voor de Nymphonight van 29 augustus  het wel noodzakelijk om te reserveren
We zien jou graag op deze actieve sex avond. In tegenstelling tot de nymphonight hoeft voor deze avond niet gereserveerd te worden en kan je dus zo aankomen.
De avondbijdrage is vijf euro extra dan de nymphonight. Dus voor slechts 90 euro de hele avond all in plezier, eten en drinken. De aanwezige vrouwen zijn erg makkelijk benaderbaar, dus een seks contact is zo gelegd.
ALS JE DEZE PAGINA UITPRINT ONTVANG JE 20 EURO KORTING OP VRIJDAG 26 SEPTEMBER BETAAL JE SLECHTS 70 EURO.
Lieve groetjes
Monique