Privacybeleid

Print Friendly, PDF & Email

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.nymphonight.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Inhoud:

Deze website h.o.d.n. Party 2000

Doel gegevens

Ontvangers

Opslag periode

Beveiliging

Jouw rechten

Plichten

 

 

1 Nymphonight.nl

Je leest op dit moment de privacy verklaring van deze website. Op deze website staat informatie over de nymphonight waarvoor je je ook kan aanmelden.

 

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door ons verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

 

Zuiderdijkweg 12 |1771 SH| Wieringerwerf | KVK Nr. 37090985

 

 

 

2 Doel gegevens

A: Het versturen van nieuwsbrieven: De nieuwsbrief waarvoor je je kan aanmelden geven informatie over deze avonden en de activiteiten en avonturen van Monique. Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief hebben wij alleen jouw mailadres nodig en worden nieuwsbrieven verzonden door ymlp welke geheel voldoet aan de avg. Onder aan iedere nieuwsbrief staat een uitschrijf link en kan je ook zelf jouw mailadres wijzigen.

B: Reserveren via het reserverings formulier: Alleen jouw mailadres en voornaam zijn nodig om te reserveren. Bij reserveren geef je je gelijk op voor de nieuwsbrief waar je je ook weer voor kan uitschrijven. Voor de nieuwsbrief zal alleen nog maar je mailadres gebruikt worden en zal ook jouw voornaam niet nodig zijn.

C: Contact formulier: Het contact formulier is voor alle vragen. Je zal niet opgenomen worden in het nieuwsbrief bestand als je een vraag hebt via het contact formulier.

 

  1. Analytics

Deze website verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

 

3 Ontvangers

A: Diversen partijen hosting. De e-mail van Parenclub-monique wordt gehost bij diverse partijen Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers.

B: Diversen partijen. De website en back-ups van de website worden gehost bij diverse partijen. Gegevens die jij achterlaat op de website van Parenclub-monique worden op de servers van de betreffende partijen opgeslagen

C: Opslag periode. Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

  1. Het versturen van nieuwsbrieven

Alleen jouw e-mailadres wordt opgeslagen. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven

 

  1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt  mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 

  1. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

5 Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd.  Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk/gezichtsherkenning. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met deze website  privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

6 Jouw rechten

a. Recht op overdracht

Binnen de GDPR is geregeld dat mocht jij de gegevens nodig hebben die opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Dit is voor de bij deze website opgeslagen gegevens niet van toepassing, berichten zoals in het gastenboek zijn dusdanig specifiek voor het bezoeken van Parenclub-monique dat de enige optie is wissen (zie punt 6.4)

b. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat wij niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaan.

 

Het gebruik maken van deze rechten kan via het contact formulier. Alles wat binnen onze website en of onze systemen van jou is vastgelegd is te identificeren via jouw e-mailadres, we nemen enkel verzoeken in behandeling die verstuurd zijn van ditzelfde e-mailadres erover dit e-mailadres gaan. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

 

7 Plichten

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk het aanbieden van diensten of informatie van onze activiteiten via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of informatie. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kunnen wij de betreffende dienst niet aanbieden.

Wij behouden ons het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer wij dit gerechtvaardigd achten om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van ons te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.