Reserveringen uitleg

Print Friendly, PDF & Email

Als man reserveren voor mijn  sex avondje is heel gemakkelijk.Je stuurt gewoon een mailtje naar onderstaand mailadres en vermeld daar alleen je voornaam en leeftijd in. Wanneer ik een plaats voor je heb laat ik dat meestal al binnen 24 uur weten d.m.v. een bevestigingsmail. Wanneer je deze mail uitprint en meeneemt is dat jouw reserveringsbewijs voor de desbetreffende avond. Mocht je geen printer hebben dan kan je ook om een wachtwoord vragen.

Je mag de hele avond  genieten en sex hebben zo vaak jij maar wil. De avond is van 20.30 tot 03.00 uur en je maakt geheel zelf uit wanneer je wil komen en gaan. Je mag uiteraard ook de gehele avond blijven.

HELENE

Betalen kan hier ter plekke. Je betaalt 95 euro  en daarmee kom je verder nooit voor verrassingen te staan. Het zal hier namelijk bij blijven en je zal nooit meer kwijt zijn.

Inclusief:

  •    Eigen afsluitbaar kluisjes

  • Warm buffet, broodjes en slaatjes

  • Drank, ook sterke drank en mixjes

  • Onbeperkt gebruik van handdoeken en condooms     

Voor seks zal niet worden  betaald en het maakt niet uit hoe vaak je seks  wil  met hoeveel verschillende vriendinnen. Zij komen namelijk voor hetzelfde als jij.

Op een avond komen er altijd zo’n 25 tot 30 hete vriendinnen van mij. Deze variëren in leeftijd en zijn geheel verschillende meiden die slechts één ding gemeen hebben. Ze zijn allen onverzadigbaar en supergeil en willen tijdens de avond het liefst zoveel mogelijk sex.

Heren die mee willen doen variëren ook net als mijn vriendinnen van leeftijd. Ik zorg ervoor dat ik een gevarieerde groep heren heb van alle leeftijden. Ik laat dus nooit allemaal heren toe in dezelfde leeftijdsgroep, want ook de leeftijden van mijn vriendinnen variëren. Al is sex natuurlijk nooit leeftijdsgebonden hebben we voor mannen een minimum leeftijd van 20 jaar gesteld.Bij de vrouwen is de minimum leeftijd 18 jaar.

Vrouwen die zich aan willen sluiten bij mijn vriendinnengroepje en ook eens mee willen doen kunnen dit laten weten door het mailadres te gebruiken op de pagina “info voor vrouwen”.

Mannen kunnen direct reserveren op het onderstaande mailadres.

Reserveer nu voor mijn eerstkomende geile feestje van

KLIK HIER OM TE RESERVEREN VOOR VRIJDAG 9 MAART

Een reservering is voldoende en je ontvangt spoedig een bevestiging per mail!

Je hoeft alleen je voornaam en leeftijd door te mailen en ontvangt dan een bevestiging.