Verslagen van mijn geile sexfeestjes

Print Friendly, PDF & Email

 

VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020

Storm achtige avond…..

Februari was begonnen als maand van de harde stormen, maar stormen deed het afgelopen vrijdag ook zeker in mijn boerderijtje.

Een kleine week vooraf kreeg ik een belletje van Tes. Zij liet mij weten gescheiden te zijn omdat haar man, waarmee ze 4 jaar getrouwd was, haar ongeremde seksuele lusten niet kon bijhouden. Van haar ex mocht zij verder ook niet met anderen en nu ze weer vrij is wil ze daar nu juist enorm van gaan genieten. Zij liet mij weten al jaren stiekem mijn feestjes te volgen en vrijdag was het dan zo ver voor haar. Aan het einde van de avond kwam Tes mij bedanken en viel letterlijk in mijn armen van blijdschap. “Monique, dit is wat ik al die jaren nodig had.” Ook van twee aanwezige mannen hoorde ik haar naam vallen. “Wat een geile meid”. Volgens Tes heeft ze alles gedaan wat zij maar te wensen had en maakte daarbij de complimenten naar de mannen waar ze het mee had gedaan. Tes komt zeker weer terug!    

De twee vriendinnen Samantha en Monique waren weer lekker bezig. Deze twee gruizige jonge meiden worden graag goed doorgeneukt en hebben niets liever dan een harde pik in hun heerlijke gewillige grotjes.

Ook Helen heeft weer helemaal haar draai gevonden. Na ruim een jaar van afwezigheid heeft zijn het de vorige maand zo naar het zin gehad dat ze er deze keer ook maar weer al te graag bij was. Lekker geil bezig schat.

Slavin Petra liet zich graag weer geblinddoekt nemen en gebruiken. Het is echt een trend aan het worden die geile seks slavinnetjes. Mannen vinden dit prachtig om te beleven.

Ook was daar natuurlijk weer Jacqueline. Met het heerlijke lichaam van een jonge meid laat zij zich maar al te graag lekker nemen. Als Jacqueline je in je ogen kijkt, dan weet jij genoeg. Genieten dus!

Je zal vast begrijpen dat ik het best wel druk heb gehad met zoveel vriendinnen en soms gewoon iets te druk om me met de avond bezig te houden. Wel wil ik de bloedmooie Mercedes nog even bedanken voor de geile act. Wat is dit toch een geweldige mooie meid.

Tsja, kom het gewoon zelf maar beleven. Dat kan al op vrijdag 13 maart 2020, dus reserveer nu snel alvast een plekje.


 

VRIJDAG 10 JANUARI 2020

Goede start van 2020 hoor!….

Het was weer een lekker begin en de eerste Nymphonight van 2020 zit er weer op. Alweer een nieuw jaar voor de boeg met veel seks en erotiek.

Halverwege de avond kwam Kay naar mij toe en sprak mij met blozende wangetjes aan.  Deze eind dertiger ontving al enige tijd mijn nieuwsbrieven en had zelfs al een keer voor de deur gestaan, maar durfde toen niet naar binnen. Gelukkig deed hij dat deze keer wel en had daar zeker geen spijt van. Kay vertelde mij dat hij al maanden liep met het voornemen om in 2020 zeker langs te komen en dan dus gelijk maar de eerste beste keer.

Toen ik Kay aan het eind van de avond naar huis ging liet hij mij weten in februari weer te komen. Kennelijk had hij veel te lang gewacht om de stap te nemen. Hij liet mij ook weten dat het allemaal enorm mee viel en achteraf niet snapt waar hij zich zo druk om had gemaakt. “Ik heb nooit moeite met een vrouw versieren, maar hier gaat het puur en alleen om de seks. Dit is wat ik wil en waar ik naar zocht” waren enkele van zijn woorden.

Heerlijk die blozende wangen als een man tegen mij praat. Leuk dat iedere man zo anders is, daar geniet ik van Aan Kay heb ik de afgelopen dagen nog even gedacht. Gewoon een leuke knul.Maar niet alleen van Kay maar ook van de overige mannen mocht ik weer vele complimenten ontvangen.

Er kwamen deze keer zoveel mannen en vriendinnen even met mij praten dat  de rest van de avond mij eerlijk gezegt een beetje ontgaan is.Aan het eind van de avond zag ik Joke nog heel heftig buiten met een man tongen. Kennelijk konden zij geen afscheid van elkaar nemen. Alleen maar fijn om te zien.

Ook Mirjam zag ik zeer tevreden nog even met twee mannen na kletsen en tussen het kletsen door zag ik haar hand weer langzaam in de broek van de inmiddels aangeklede man verdwijnen.

Ben jij ook een twijfelkont? Denk dan ook even aan de woorden van Kay. Het is echt allemaal reuze relaxt en niets moet, maar alles mag!

Wil jij graag genieten van heerlijke meiden van alle leeftijden en in alle modellen? Reserveer dan voor vrijdag 14 februari.

Deze meiden zijn zeer verschillend maar worden allen graag in hun heerlijke kutjes genomen. Sommige van hen vinden het ook lekker in hun kontje en soms ook lekker in het keeltje. Er is dus heel veel mogelijk en jouw wensen zullen vast uitkomen.

 


 

VRIJDAG 13 DECEMBER 2019

DE LAATSE VAN 2019, NU OP NAAR DE 1e IN 2020

Ook de laatste Nymphonight van 2019 was weer een geil succes. Mijn vriendinnen hadden er zin in, maar ook de aanwezige heren waren lekker bezig.

Nieuwe heren kijken vaak eerst even de kat uit de boom, maar als zij eenmaal zien wat de bedoeling is dan zijn er geen woorden meer nodig.

Zoals ik al aankondigde heb ik er ook steeds meer jonge vriendinnetjes bij. Er waren dus deze keer ook een behoorlijk aantal meiden van in de twintig.

Samantha is één van deze dames. Samantha kan heerlijk van seks genieten en spreekt een man graag aan. Je kan haar vaak vinden op de gynaecologenstoel en als jij zelf niet op haar afstapt dan komt zij wel naar jou. Ook haar vriendin Monique(mijn naamgenote) weet echt van wanten. Enige tijd terug kwam deze jonge meid met Samantha mee naar deze avond en inmiddels komt zij het liefst zo vaak als zij maar kan. Als jij haar juiste plekje weet te vinden hoeft jouw pik niet groot te zijn, want Monique gaf mij laatst aan ook enorm van een kleine pik te kunnen genieten. Monique was overigens jarig deze avond en zij gaf zich zelf dit cadeautje om vanavond lekker los te gaan.

Nieuw was Renate. Deze 21 jarige meid had vooraf al haar foto’s naar mij gezonden welke er niet om logen. Wat een lekkere meid zeg! Zij liet me weten echt super geil te zijn en dus zeer geschikt voor deze avond. Renate heeft dan ook een geweldige avond mogen beleven en we zien haar uiteraard ook graag weer terug.

Verder was de 24 jarige Cynthia ook weer van de partij. Vorige maand moest zij helaas een maandje overslaan, maar deze keer was zij er zeker weer bij. Cynthia is een dieseltje, maar als ze eenmaal op gang is dan is het echt genieten met haar.

En van een heel ander kaliber is Sandra. Een jong onderdanig slavinnetje die maar al te graag hard aangepakt wil worden. Zoals ik laatst al eerder heb laten weten zijn er steeds meer vrouwen die als onderdanig slavinnetje genomen en gebruikt willen worden. Steeds meer mannen vinden dit ook erg geil om te doen.

Maar het mooie van mijn Nymphonight is dat echt alle leeftijden welkom zijn en genieten van elkaar. Zowel bij de heren als bij de vrouwen zijn werkelijk alle leeftijden goed vertegenwoordigd zodat ieder zijn eigen voorkeur kan hebben.

Zelf kijk ik niet echt naar leeftijden, want een man van over de 60 kan ik vaak net zo van genieten als van een knul van 20. Ieder heeft zo zijn eigen voordelen en dat is nu juist zo leuk aan wisselende seks.

Natuurlijk gaan we in januari gewoon weer verder met deze supergeile avonden en wel op vrijdag 10 januari!

Wil jij 2020 dus ook goed beginnen, reserveer dan nu voor vrijdag 10 januari.


 

VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019

Loes werd dwars door de bank geneukt.

Het was echt super geil en een opeenstapeling van het ene na het andere orgasme. Mannen kwamen gedurende de avond libido jelly halen om hem weer super hard te krijgen zodat ze nog meer hete meiden konden verwennen.

Er zaten de afgelopen keer ook 6 seksslavinnentussen. Steeds meer vrouwen vinden het namelijk fijn om net als deze dames wat harder te worden aangepakt en een paar heerlijke klappen op de billen deden hen goed.

Mijn 29 aanwezige vriendinnen gingen weer compleet los. Bijkomstigheid is dat mijn vriendin Loes zo wild werd genomen dat zij tijdens het neuken dwars door mijn bank heen zakte. Gelukkig hield Loes hier alleen een paar schaafwondjes aan over, maar voor mijn bank zat het verdere leven in mijn boerderijtje er helemaal op. De desbetreffende man bood nog zijn excuses aan, maar eigenlijk deed hij niets fout. Hij deed wat de bedoeling is van deze avond en dat is keihard neuken!

Verder was de gynaecologenstoel de gehele avond bezet. Ik weet dat meerdere van mijn vriendinnen deze avond lekker genomen zijn op deze stoel. Misschien toch een iets geschiktere plek als op de bank ;) Het blijft ook een supergeil gezicht om een vrouw in de gynaecologenstoel te zien liggen. Gewillig haar benen uit elkaar in de beensteunen en haar kutje heerlijk open in beeld. Dat kan jij als man toch zeker niet weerstaan? Zowel mannen als vrouwen vinden het echt super om het op de gynaecologenstoel te doen, maar datzelfde is ook wel het geval van de lederen sling. Ook deze is gewild en ook hier lig je als vrouw lekker gewillig met je enkels in de lussen. Zo kan je als man lekker overal bijkomen en als vrouw kan je je zo lekker laten nemen.

Toch zijn er ook mannen en vrouwen die liever gewoon op een matras in één van de vele kamertjes gaan liggen. Gelukkig zijn er daar genoeg van en was er ook volop actie in deze kamers. 


VRIJDAG 11 OKTOBER 2019

Twintig jaar Moniques Nymphonight, bedank allemaal..

Al 20 jaar organiseer ik deze geweldige avond en afgelopen vrijdag was daarom extra feestelijk.

In eerste instantie wil ik iedereen bedenken voor de bloemen en cadeautjes die ik heb mogen ontvangen. Had niet gehoeven, maar evengoed wel een teken van waardering.

Er waren deze keer maar liefst 35 vriendinnen die behoorlijk tekeer gingen. Zelf had ik het zo druk dat ik er weinig van mee heb gekregen, maar zag alle tevreden gezichten.

Rond half elf was er een geil showtje van Monique en dat zag er echt supergeil uit. Er werden twee mannen en twee vriendinnen bij betrokken en het werd een lekker naakt slagroom showtje.

Omdat heel veel mannen altijd zeggen dat ze 21 cm in hun broek hebben ging mijn vriendin coco op onderzoek uit en nogmaals werd bevestigd dat geen enkele man de waarheid spreek over zijn pik. Maar al te vaak ontvang ik mailtjes van “klein geschapen” mannen die denken dat vrouwen dat een probleem vinden. Nogmaals wil ik benadrukken dat een kleine pik net zo lekker kan zijn J

De grootste pik was overigens 16 cm, terwijl de man vooraf vertelde dat hij dacht 19 cm te hebben. Maar over het algemeen zaten de mannen tussen de 9 en 15 cm en met 15/16 cm behoor je dus tot de groter geschapen heren. Dus als jij van iemand te horen krijgt dat hij 20 cm heeft, trek het je dan niet aan. Maar al te vaak schatten mannen hun geslacht 3 tot 5 cm groter in dan dat hij is. Dus als jij denkt klein geschapen te zijn en dit leest dan hoef jij je niet druk te maken hoor. Klein, maar fijn en iedere pik heeft wel wat lekkers.

Ook lag er nog één van mijn vriendinnen op de bar om plakjes worst en kaas van haar af te laten eten. Rondgaan met een schaal met hapjes werkte niet zo goed als van haar naakte lichaam af te smullen.

Uiteraard was er overal in iedere hoek van mijn boerderijtje weer volop seks. Vanuit de koeienkamer(kamertje in de hoek) kwam er een geluid of er iemand stikte. Er kwam gelijk een man naar mij toe om mij te waarschuwen. Best wel grappig om te zien dat die man kennelijk nog nooit een deeptroath had meegemaakt.

Ik ben trots op deze avond en alle positieve geluiden van de afgelopen 20 jaar. Vond het ook leuk dat er heren zijn die al vele jaren naar deze avond toekomen en het nog steeds erg naar hun zin hebben.

Maar het zal zeker niet ophouden met 20 jaar, want volgende maand staat de volgende alweer in de planning op vrijdag 8 november.

Als je dit niet wil missen, reserveer dan snel een plaatsje.

Misschien zie ik jou dan ook lekker genieten op vrijdag 8 november.


VRIJDAG 9 AUGUSTUS 2019

Ook de laatste zomerse editie was weer super

Het was wederom een supergeile avond.

Wiske had in mijn voorafgaande mail de mannen al uitgedaagd en dat heeft zij zeker ook geweten. Als man mocht je haar vermanend toespreken en van top tot reen gebruiken. Wiske heeft hier enorm van genoten en liet zich graag nemen en gebruiken.

Verder was ook mijn jonge onderdanige vriendinnetje Emma weer van de partij en dit hete seksslavinnetje liet zich maar al te graag in opdracht gebruiken. Ditzelfde was ook bij Lonneke het geval. Deze twee meiden laten zich maar al te graag domineren en beantwoorden dat graag door zich als onderdanig te laten gebruiken.

Ook heeft Evy de smaak weer goed te pakken. Deze knappe onverzadigbare jonge meid heeft er eigenlijk altijd wel veel zin in. Als man tref je het altijd wel bij deze hete dame.

De afgelopen keer waren er best veel 20 ers onder mijn vriendinnen waaronder ook Samantha. Samantha is een lekkere volle meid met geweldige borsten. Het liefst gaat zij achter op haar rug op de gynaecologen stoel liggen om zich daar lekker hard te laten doorneuken. Samantha wil het liefst niet te veel gedoe er om heen, maar het liefst lekker hard genomen worden. Altijd weer een enorm geil gezicht op de gynaecologenstoel.

En zelfs ook de liefhebbers van een hete t girl was het genieten. De werkelijk onverzadigbare Khannea weet als geen ander hoe het is om een pik te verwennen.

Het was echt een heerlijke editie waar ik niet over uitgesproken kan raken. MAAR……eigenlijk kan je het beter zelf maar komen ontdekken, want de eerst komende keer is alweer op vrijdag 13 september. Wil jij dit allemaal meebeleven? Reserveer dan nu.

 


VRIJDAG 10 MEI 2019

OOK IN DE ZOMERMAANDEN IS HET GOED TOEVEN IN MIJN BOERDERIJTJE

.Dat het ook in de zomermaanden er erg geil aan toe gaat in mijn boerderijtje hebben de maanden juni en juli zeker bewezen. Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige heren hadden er zicht en merkbaar behoorlijk veel zin in. Zomers is alles toch een stuk opwindender op straat, op het werk, op het terras en ga zo maar door. Schaars geklede dames zien er nu eenmaal nog lekkerder uit dan in winterkledij.

Suzanne was dit maal ook weer van de partij en zoals gewoonlijk zeer actief. Probeer deze dame maar eens voorbij te lopen. Alleen al als ze ziet dat jij een stijve pik hebt zal ze je niet snel laten gaan. Slavin Lonneke lag zoals gebruikelijk zeer gewillig geblinddoekt op de gynaecologen stoel en liet zich daar heerlijk vullen en gebruiken. Inge liet zich weer van haar sletterigste kant zien en deze mooie dame weet hoe ze een man gek van geiligheid kan krijgen. Yvonne zorgt er net als Carla voor dat een man voldaan en met een goed gevoel naar huis gaat. Zij nemen daar echt de tijd voor. Mechtild bewees wederom dat Duitse vrouwen niet voor niets de naam hebben eenmaal los te zijn niet meer de rem kunnen vinden. Tsja en zo zal ik maar niet alle 27 meiden één voor één opnoemen, want ik had het zelf te druk om al deze meiden lekker bezig te zien.

Ook wil ik Theo nogmaals mijn excuus aanbieden. Zijn pik was echt 24 cm en vooraf in de mail had ik aangegeven dat mannen altijd bluffen. Hij liet hem zien en ik heb hem zelf even opgemeten. Gemiddelde zitten mannen tijdens mijn avonden tussen de 9 en 16 cm zitten. Theo erkende zelf het probleem dat mannen denken dat dat heel fijn en stoer is, maar de meeste vrouwen vaak bij hem afvallen omdat ze het gewoon niet binnen kunnen hebben. Mannen denken altijd maar dat des te groter ook des te beter is, maar ik wil nogmaals benadrukken dat wij vrouwen aan klein geschapenen mannen ook veel plezier kunnen hebben.


VRIJDAG 10 MEI 2019

OP NAAR EEN HELE SPECIALE EDITIE

.De afgelopen vrijdag was het weer heerlijk genieten voor zowel mijn vriendinnen als voor de aanwezige mannen die lekker los konden gaan op deze gewillige meiden. Ik heb deze avond zelf ook weer met trots doorgebracht. Waar anders kan men nu zoveel plezier en seks hebben zonder moeilijk gedoe en zonder rottigheid? Al mijn 26 vriendinnen hebben zich ook weer enorm vermaakt. Inge was weer supergeil bezig en weet wat mannen willen. Overdag een dame en s avonds een heerlijke slet. INGE Maar deze keer was Wiske ook van de partij. Wiske heeft nimmer een voorkeur en bij haar is iedere mannenpik van harte welkom in al haar geile gaatjes. Echt helemaal super om te zien dat men zo intens kan genieten en fantasieën kan laten uitkomen. Maar deze keer ga ik het even niet hebben over de afgelopen super avond, maar steek gelijk van wal over de eerst komende keer. Dat gaat namelijk een hele bijzondere HOTSUMMER editie worden! Ik zal zo vlak voor aanvang van de zomer mijn boerderijtje geheel in zomerse sfeer brengen. Je zal je wanen in een zomers paradijs vol seks en erotiek. Zomerse aankleding, super sexy Nymphen waar jij seks mee mag hebben, zomerse cocktails en een supergeil optreden. En voor de verkoeling een heerlijke topless ice-girl! Zelf ben ik samen met Marja voor enkele daagjes vertrokken naar Zwitserland waar we op uitnodiging van één van mijn gasten een paar daagjes zullen verblijven. Heerlijk de bergen in en mijn fantasie proberen uit te laten komen. In mijn hoofd heb ik een paar zeer bijzondere plaatsen waar ik eens seks zou willen hebben en de Mont Blanc staat daarbij bovenaan mijn verlanglijstje. Seks op de hoogste berg van Europa……… ik ben echt benieuwd of deze droom zal uitkomen. Natuurlijk zal ik jou ook hiervan weer op de hoogte houden. Wil jij overigens vrijdag 14 juni niet missen, reserveer dan nu alvast een plaatsje voor de Hotsummer editie van mijn Nymphonight. Ik zal dit zeker aanraden!


VRIJDAG 12 APRIL 2019

HET WAS SUPERGEIL GENIETEN

.Suzanne was weer terug van vakantie en als Suzanne een man aankijkt dan weet je als man wat je te wachten staat. Ze kijkt diep in je ogen en je kan alleen nog maar genieten van een heerlijke spannende blik en geile seks. Suzanne vindt het soms ook leuk om samen met één van mijn andere vriendinnen mannen te verwennen en dat is iets dat mannen enorm geil vinden. Ook was Evy er weer bij. Deze mooie meid is echt lekker geil en ook Evy is zo’n vrouw waar je als man nog lang aan terug zal denken als je met haar bezig bent geweest. Als ik een man was zal ik het wel weten hoor ;) Verder wil ik mijn jonge vriendinnetje Cinthia nog bedanken voor de hulp die zij mij brengt tijdens deze avond. Cinthia komt niet alleen om zich lekker te laten nemen, maar indien nodig staat ze altijd voor mij klaar. Bedank hoor lieverd. Maar ook deze keer zal je vast wel begrijpen dat ik niet al mijn 27 vriendinnen zal gaan benoemen. Als je echt alles wil weten, dan moet je gewoon de volgende keer zelf maar komen om het mee te beleven. Dan kan al op vrijdag 10 mei. Dus wil jij een supergeile avond beleven met heerlijke gewillige meiden? Reserveer dan voor vrijdag 10 mei.


VRIJDAG 8 MAART 2019

MAART ROERT ZIJN STAART

.Een oud Hollands gezegde met waar ieder zo zijn eigen uitleg bij kan bedenken. Afgelopen vrijdag was het zeker toepasselijk voor wat betreft de storm van seks en geiligheid welke gonsde door mijn boerderij. Net als de maand ervoor hadden de twee t girls Khannea en Kaylee weer veel belangstelling. Deze twee dikke vriendinnen zijn ook echt twee geile boefjes die enorm genieten van mannelijke aandacht en vooral van de diversiteit aan lekkere mannen pikken die er deze avond rondlopen. En menig man was erg nieuwsgierig naar deze twee zeer gewillige dames. Dan Wiske. Dit heerlijke sletjes leeft echt naar deze avond toe en kijkt er iedere keer weer enorm naar uit. Vooraf bedenkt zij zich alle scenarios in die zij tijdens de avond wil beleven. Wiske zal eigenlijk nooit voor een man of een pik bedanken, want zij ziet graag iedere man genieten. Afgelopen avond heeft zij zich ook enige tijd geblinddoekt op de neuktafel laten nemen. Ik weet zelf als vrouw hoe geil en intens je iets kan beleven met een blinddoek om. Dit beslist niet om een man niet te hoeven zien hoor, maar de beleving met een blinddoek om is zo lekker heftig en spannend. Ik begrijp Wiske dus helemaal. Tsja……maar dat is slechts een moment van de avond want wat is het ook weer lekker te zien hoeveel verschillende mannen pikken er wel niet zijn. Wij vrouwen kunnen daar toch steeds weer enorm nat van worden. Dan San. Zij baalde enorm dat zij de vorige maand voorbij moest laten gaan, maar deze heerlijke single meid heeft haar schade afgelopen vrijdag zeker ingehaald. Ik zag aan haar dat ze echt een super avond achter de rug had en diverse mannen daarvoor zeer dankbaar was. Hetzelfde is eigenlijk ook op Debbie van toepassing. Ook zij kon er de vorige maand niet bij zijn en had er dus zichtbaar veel zin in. De Gynaecologen stoel is echt haar plekje en dat vinden mannen ook vaak een fijne plek om lekker diep door te stoten. Heerlijk om te zien toch zo’n gewillige vrouw in de beugels van deze doktersstoel. Dit laat niets te wensen over en alles goed zicht en tastbaar. Zoals je weet kan ik niet iedereen benoemen en is dat mijn bedoeling zeker niet. WANT……als jij nieuwsgierig bent en ook een avond wil beleven met minimaal 25 geheel verschillende meiden, dan moet je gewoon zelf maar langs komen en een plaatsje reserveren.


VRIJDAG 11 JANUARI 2019

EEN HEERLIJK RUSTIG BEGIN VAN 2019

.Afgelopen vrijdag was het minder druk dan de maanden november en december, maar de aanwezige heren hebben zich daarom prima kunnen vermaken. Iedere keer valt de diversiteit aan mannen me weer op. Geregeld zie ik een man wat gespannen binnen komen, maar bij het naar huis gaan meestal een heerlijke voldane blik op het gezicht. Zelf heb ik ook diverse heren gesproken en enorm veel complimentjes mogen ontvangen. Toch leuk dat ook de jonkies nog steeds graag een keertje ook iets met mij zouden willen doen. Aan seks hangt tegenwoordig geen leeftijd meer, want jong en oud genieten van en met elkaar. Dat is ook de reden dat ik vriendinnen heb van en voor alle leeftijden. Het geluid van seks gonsde weer door mijn boerderijtje en wat is het toch fijn om te zien en te beleven hoe makkelijk en vrij seks kan zijn. De afgelopen vrijdag kwamen de stoutste mannen dromen uit en als ik weer zo’n avond achter de rug heb weet ik waar ik het voor doe. Het blijft echt fantastisch om zowel mannen als vrouwen te zien genieten en hun lustgevoelens geheel kunnen laten gaan. Heb jij deze keer gemist, dan is er weer een nieuwe kans op vrijdag 9 februari.


VRIJDAG 14 DECEMBER 2018

WAT EEN AFSLUITING

Het was zo’n jaarafsluiting welke er zeker mocht zijn. Ook dank ik iedereen voor de vele complimenten die ik heb mogen ontvangen voor de winterse inrichting van mijn boerderijtje. De sneeuwmachine bij de voordeur deed men gelijk in de goede sfeer komen.

Er waren deze keer maar liefst 34 meiden die compleet losgingen.

Ik wil deze keer al mijn vriendinnen bedanken die het afgelopen jaar hebben deelgenomen. Ik heb veel nieuwe hete meiden leren kennen en ook vriendinnen mogen ontvangen die ik al enige tijd niet had gezien. Deze meiden zijn toch de smaakmakers van deze avonden.

Maar heren, ook zonder jullie hadden deze geile seks avonden niets geweest. Dus ook de heren die het afgelopen jaar zijn langs geweest wil ik bedanken. De sfeer was alle keren werkelijk uitmuntend. Geen ruzies, geen moeilijk gedoe, maar lekker weten waar je voor komt en genieten van seks en erotiek. Dat is ook de kracht van deze avonden!

Voor dit jaar was het afgelopen vrijdag de laatste Nymphonight, maar op vrijdag 11 januari ga ik weer van start met een nieuw jaar vol geile vriendinnen.

 De eerst komende is op vrijdag 11 januari. Dus begin het jaar goed en reserveer nu voor vrijdag 11 januari!

 


VRIJDAG 9 NOVEMBER 2018

>VERBAZING

Nog steeds na al die jaren beleef ik met verbazing mijn geile Nympho avonden. Het onderling respect is zo enorm groot hetgeen zeker ten gunste komt van de sfeer. Nooit geen moeilijk gedoe of ellende, maar gewoon lekker met z’n allen genieten en er een mooie avond van maken.

Een mooie avond was het zeker weer en natuurlijk vond ik het fijn zoveel complimenten te mogen ontvangen. Maar eigenlijk komen die complimenten ons allemaal toe. Zowel mijn geile vriendinnen, maar ook zeker de aanwezige heren verdienen een groot compliment.

Afgelopen vrijdag was er ook weer volop actie en al mijn 29 aanwezige nymphomane vriendinnen hebben het weer bijzonder naar het zin gehad.

Debbie als gebruikelijk in de gynaecologen stoel. Haar favoriete plaats om zich lekker door een man te laten nemen.

Ook leuk dat mijn Duitse vriendin Mechtild weer eens de verre reis had gemaakt. Zij heeft bijzonder genoten van diverse mannen en komt graag geregeld terug.

Wiske was ook weer van de partij en deze geile meid weet mannen als geen ander te verwennen. Wiske gaat voor pure seks. Wiske is graag jouw sletje en dat is iets dat je als man zeker zal merken.

Ook waren er deze keer maar liefst drie nieuwe vriendinnen die het reuze naar het zin hebben gehad en mij lieten weten snel weer terug te komen. “Nieuw vlees in de kuip” zullen we maar zeggen.

Steeds meer vrouwen nemen contact met mij op om op deze avonden te mogen komen, maar zoals jullie weten is deze avond echt alleen geschikt voor vrouwen die er wel pap van lusten :)

De eerst komende editie zal zijn op vrijdag 14 december en dat zal een hele bijzondere worden. Mijn gehele locatie zal in gezellige winterse sfeer zijn. De laatste nymphonight in 2018 zal dus extra bijzonder zijn en ik adviseer je dus zeker voor deze datum te reserveren.


VRIJDAG 12 oktober 2018

WAT WAS HET WEER LEKKER

Deze vraag kunnen de aanwezige heren en mijn 33 hete vriendinnen het best beantwoorden. Ik heb wederom enorme leuke en positieve reacties per mail, maar ook tijdens de avond zelf ontvangen.


De seks slavinnen Lonneke, Eva en Desiree lieten zich weer heerlijk vastgebonden gebruiken. Niet alleen deze meiden zelf, maar ook de mannen krijgen hier een enorme kick van. Het spel van seks en dominantie is niet alleen geil om te zien, maar nog geiler om zelf te beleven.
Vooral erg geil voor de dominantere mannen.

Maar ook de niet dominante en zelfs verlegen mannen hebben weer super kunnen genieten van bijvoorbeeld Yvonne, Marjan, Roos, Leonie en Debbie die graag alle tijd voor een man nemen.
Dan Evy. Eén van de aanwezige heren raakte maar niet uitgesproken over haar, zijn avond kon niet meer stuk en Evy heeft er zeker weer een fan bij.


Het blijft iedere keer weer een supergeile bedoening en met deze keer maar liefst 33 vriendinnen kon je werkelijk overal in iedere hoek van mijn boerderijtje het geluid van seks en genot waarnemen.
Ik ben bevoorrecht dat ik zo’n avond als deze kan bieden en geniet ook enorm van ieder blij gezicht dat ik naar huis zie gaan.


Wil jij ook lekker met zo’n voldane blik lopen? Reserveer dan voor vrijdag 9 november en dan gaan we er zeker met z’n allen weer een nieuwe geile avond van maken.

.


VRIJDAG 14 september 2018

FANTASTISCH

Afgelopen vrijdag was wederom een fantastische avond, deze keer geheel in Caribbean sfeer. Mijn seksvriendinnen gingen weer compleet los met de aanwezige heren. Het blijft een hele bijzondere avond met vrouwen die seks boven aan op ieder verlanglijstje hebben staan.

Maithea ging  lekker los en liet zich zoals zo vaak het liefst stevig neuken op de gynaecologenstoel. Met haar benen in de beugels zodat haar kutje makkelijk te penetreren was voelt zij zich als een vis in het water.  Geen gedoe, geen gezeur, maar lekker neuken is haar motto.

Voor Wiske was het de tweede keer. Deze lekkere meid had zich de vorige maand zo vermaakt dat zij ook deze keer zeker niet wilde missen. Wiske heeft ook deze avond super genoten en echt haar draai gevonden.

Opvallend is dat steeds meer vrouwen het super geil vinden om als slavin geblinddoekt of vastgebonden genomen willen worden. Ook weet en zie ik dat er veel mannen zijn die dit schitterend vinden om te beleven. Even gewoon je lekker uitleven op een geil seks slavinnetje is en blijft toch heerlijk om te doen. Zowel Lonneke als Alice zijn heerlijke onderdanige seksslavinnetjes en hebben zich weer als zodanig laten gebruiken.

En uiteraard was Cinthia er ook weer. Cinthia zie ik ondanks haar jonge leeftijd als een ouderwetse dieselauto. Zij komt meestal pas laat op gang, maar als haar motor eenmaal voldoende diesel (rode wijn) heeft gehad dan komt zij heerlijk op stoom. Op dat moment moet je zorgen dat je bij haar in de buurt bent om lekker van haar te kunnen genieten.

Ik wil verder de aanwezige heren  van harte willen bedanken voor de manier waarop zij zich hebben gedragen. Respectvol voor de dames en naar elkaar. Het blijft mij iedere keer weer verbazen dat de wereld op deze avond opeens veel mooier lijkt te zijn en  een ieder elkaar respecteert.

De eerst komende keer is overigens op vrijdag 12 oktober en ook dan gaan we er weer een supergeile avond van maken.

Ik zou het leuk vinden als jij daar ook bij wil en kan zijn om lekker van elkaar te kunnen genieten.

Kom jij ook? Reserveer dan nu!

.


VRIJDAG 10 augustus 2018

Niet alleen zomers heet buiten, maar ook zeker bij mij binnen

Niet alleen buiten is het heerlijk toeven tijdens de zomer, maar ook in mijn boerderijtje was het afgelopen vrijdag weer volop genieten en dat kunnen de aanwezigen vast en zeker beamen.

Zowel wij vrouwen, maar ook de aanwezige heren waren super geil. Dag in dag uit lekker opgefokt raken door al die schaarse kledij en tijdens deze avond was het dan heerlijk losgaan en genieten.

Er was enige verwarring met zoveel (4) Moniques in huis……wie was nu welke Monique. Ach wat deed het er toe, welke Monique het ook…..ze waren allen erg lekker. Eén van de aanwezige mannen had er zelfs een spelletje van gemaakt en met drie verschillende Moniques seks gehad. Dat is nog eens een leuk spelletje J

Ook vond ik het erg leuk dat na enkele jaartjes Bianca en Evy ook weer van de partij waren. Maar niet alleen ikzelf, maar ook de aanwezige heren konden dit zeker erg waarderen.

Maar zonder gekheid, want wat doet de naam er eigenlijk toe. Zelf heb ik geregeld seks zonder dat ik verder maar iets van deze persoon weet. Geen naam, geen leeftijd en zelfs niet of hij al een relatie heeft. Wat doet dat er eigenlijk toe? Als de seks maar lekker is!

Dat is nu zo leuk van deze avonden, alles 100% anoniem als je dat wil en soms ontstaat er ietsje meer, maar dat is voor iedereen weer anders.

Wil jij ook lekker geil genieten? Reserveer nu dan voor vrijdag  14 september, want ook dan gaan we er weer een prachtige avond van maken.


VRIJDAG 13 juli  2018

Lekker veel keuze met 32 vrouwen

Vooraf had ik het al aangekondigd en met maar liefst 32 super hete meiden werd was het afgelopen vrijdag weer een geweldige geile seks avond. Werkelijk overal seksuele activiteiten in mijn boerderijtje. Er werd op alle kamers geneukt, gebeft en gepijpt. Maar niet alleen op de kamers, maar ook beneden en boven op de banken en  langs de balustrade. Het was één geil seksfeest zoals het hoort te zijn.

Schreeuwende en kreunende vrouwen welke zich vol genot en met totale overgave lieten nemen en gebruiken.

Samantha en Monique laten zich graag lekker hard doorneuken. Geen geklets en geen moeilijk gedoe, maar kom maar op met die stijve pik van je. Geen wirwar aan moeilijke standjes, maar deze twintigers worden het liefst lekker stevig geneukt. Dan Yvonne….altijd wel in voor een gezellig praatje en vervolgens neemt zij een man maar al te graag mee naar boven. Yvonne weet wat een man wil en weet het een man altijd wel naar het zin te maken. Zelf had ik het deze avond te druk om te zien wat er allemaal gebeurde, maar echt overal hoorde ik het geluid van seks.  

Na al die jaren blijf ik het ontzettend leuk vinden om dit maandelijks in mijn boerderijtje te organiseren. Ik weet dat velen mijn boerderijtje zien als het paradijs op aarde. Wat ben ik bevoorrecht om in het paradijs te mogen wonen.  Nu maar op naar de volgende keer en de maand juli heeft wederom bewezen dat wij vrouwen juist in de zomer vaak extra gewillig zijn. Dus heren….grijp je kans en reserveer nu voor vrijdag 10 augustus.

Ik weet dat vele van mijn vriendinnen daar nu alweer enorm naar uitkijken. 

Liefs en dikke kus

Monique 


VRIJDAG 8 JUNI 2018

Hoe heter hoe beter

Vandaag hoorde ik op de markt de frietman vanuit zijn frietwagen de tekst roepen: “hoe heter hoe beter”. Deze tekst viel mij direct op omdat deze niet alleen voor de frietwagen, maar ook de afgelopen vrijdag zeker van toepassing was op mijn nymphonight.

Heet was het niet alleen binnen, maar heet waren ook de heerlijke mannenpikken en de drijfnatte kutjes van mijn vriendinnen.

Deze keer had ik Malin uit Zweden. Deze mooie blonde Zweeds meid heeft enorm genoten en heeft mij direct aangegeven vaker te komen wanneer zij in Nederland is.

De verhalen over Zweedse vrouwen heeft zij dik waar gemaakt. Jammer dat in Zweden zelf het allemaal zo preuts is geworden met de nieuwe Zweedse regering, maar laat al die lekkere meiden dan maar hier heen komen, want Hollandse mannen zijn gek op Zweedse vrouwen.

Ook de mannen die een voorkeur hebben voor jonge meiden hadden zeker niet te klagen, want Samantha en Monique(naamgenote) gingen behoorlijk los. Samantha is gek op harde pikken en als je haar ziet kan je jouw pik het best gelijk maar bij haar aanbieden. Haar motto is niet alleen hoe heter hoe beter, maar ook hoe harder hoe beter, maar datzelfde geldt natuurlijk voor al mijn vriendinnen. Mijn andere jonge vriendin Cynthia heeft zich net als Samantha en Monique ook weer prima vermaakt. Zoals ik al eens eerder liet weten is Cynthia een echte diesel die even wat opstart tijd nodig heeft. Maar des te later op de avond, des te gruiziger deze jonge meid is.

Ook was slavin Jeanette weer van de partij. Zij vindt het heerlijk om geblinddoekt als slavin genomen te worden. Dit is overigens iets dat steeds meer mannen erg aantrekt en ik begrijp die mannen wel. Hoe geil is het om een gewillig onderdanig slavinnetje te neuken.

Tsja en dan Maithea. Geen gelul, maar hard doorneuken is haar motto. Het liefst begeeft Maithea zich gewillig wijdbeens op de gynaecologenstoel. Niet lullen maar vullen is haar motto nu we het toch over kreten hebben.

Het leuke van deze avond vind ik dat er steeds meer vriendinnen met verschillende voorkeuren komen. Hierbij is ook keelneuken de laatste tijd behoorlijk in opkomst. Steeds meer van mijn vriendinnen kunnen en willen dit. Met tranen in de ogen genieten van een heerlijke pik in het keeltje. Hoe geweldig kan het zijn?

Voor de aanwezige mannen was het een waar sexparadijs, maar ook al mijn vriendinnen hebben super genoten van alle geiligheid.

Als man moet je dit gewoon meemaken en meedoen. De eerst komende keer kan op vrijdag 13 juli. Wil jij dit beslist niet missen? Reserveer dan nu direct.


 

VRIJDAG 11 MEI 2018

Super toch

De dankbaarheid van zowel de mannen als mijn vriendinnen was wederom enorm. Maar goed dat ik niet gauw naast mijn schoenen ga lopen, maar al die bedankjes deden me afgelopen vrijdag weer heel erg goed.

Het was ook zeker weer een supergeile avond. Ik zag o.a. dat Mathea zich als van ouds lekker liet doorneuken op de gynaecologen stoel. Haar motto is ….niet kletsen, maar neuken.
Zo beleeft iedere vriendin het weer anders. De ene wil graag zonder te veel poespas en praat vooraf flink genomen worden, de ander is meer van het iets intiemere met wat gestreel en een gezellig praatje.

Net als in het dagelijks leven is iedere vrouw weer anders al hadden de aanwezige meiden allen gemeen dat ze niets liever willen als geile mannen en harde pikken.

Ook Samantha, deze keer zonder haar vriendin liet zich weer goed nemen en Cynthia’s keeltje was weer goed gesmeerd.

Eigenlijk waren alle meiden top en supergeil bezig, HEERLIJK TOCH?

Was jij er niet bij en heb jij dit niet mee kunnen beleven? Tsja….dan heb je zeker wat gemist. Wil jij dit de volgende keer niet missen en deel uitmaken van deze geweldige geile avond? Reserveer dan nu voor vrijdag 8 juni!

VRIJDAG 13 APRIL 2018

Heerlijk genieten

Afgelopen vrijdag waren er maar liefst 32 hete meiden, zelfs nog één meer dan dat ik vooraf had toegezegd. Je kan je dus voorstellen dat het heerlijk genieten is geweest. Genieten van zowel mijn vriendinnen als voor de aanwezige mannen.

De twee vriendinnen Samantha en Monique gingen los van elkaar, maar ook geregeld samen naar boven en lieten zich lekker gaan. Deze twee spontane jonge meiden weten hoe ze een man gek moeten maken en beleefden daar weer zeer veel geil plezier aan.

Afgelopen week hebben zij ook samen door een fotograaf foto’s laten maken in mijn boerderijtje en daarvan zal je er binnenkort vast wel een paar te zien krijgen. Tijdens mijn avonden zelf worden beslist geen foto’s gemaakt, want ik garandeer een volledige discretie. Mijn vriendinnen hebben naast dit geile uitstapje namelijk ook allen een “gewone” baan en daar mag zoals je vast zal begrijpen niemand lucht van krijgen.

Ook vernam ik van enkele mannen dat zij het reuze geil vonden om een onderdanig slavinnetje te neuken. Er waren er deze avond maar liefst drie, dus mannen er op kicken om een onderdanig vastliggend en soms geblinddoekt gewillig slavinnetje te neuken konden hun lol op. Een seksvorm die overigens steeds vaker voorkomt.

Je zal vast en zeker begrijpen dat ik niet al mijn 32 vriendinnen ga benoemen, maar het slechts bij een kort verslag wil houden. Ik kan nog zulke mooie verhalen en verslagen maken, maar het best blijf toch om het zelf eens te beleven.

Dat kan overigens al op vrijdag 11 mei, dus wil jij liever zelf een aantal meiden lekker komen verwennen en doorneuken in plaats van het alleen te lezen? Reserveer dan nu voor vrijdag 11 mei. 

Ben jij een liefhebber van vrouwen en heb jij zin in seks zonder al dat moeilijke gedoe vooraf? Dan ben jij op vrijdag 11 mei op het juiste adres.


VRIJDAG 9 MAART 2018

Het was weer lekker hoor

Het komt eigenlijk bijna nooit voor, maar door de griepgolf waren er afgelopen vrijdag drie vrouwen minder dan dat ik had aangekondigd, dus 25 i.pv. 28. Laat op de avond kwam ook Cynthia plots nog aanwaaien, zij had een bruiloft waar zij naar toe moest maar kon het toch niet laten wat later nog even langs te komen zodat er toch nog 26 kanjers acte de precense gaven en heerlijk hebben genoten.
 
De afgelopen twee maanden liet ik wat minder mannen toe als gebruikelijk en dat vonden de aanwezige mannen erg fijn. Sommige mannen gaven aan echt niet meer te kunnen en zichzelf compleet te hebben leeggeschoten. Ik vertelde deze heren dat als dat het geval is er meer is dan alleen neuken. Lekker vingeren, likken, strelen, g spot bewerken…..kan ook allemaal heel erg lekker zijn en zo kan je toch nog seks hebben als je pik het niet meer kan ophoesten.
 
Ik heb zo mijn rondjes gelopen en zag dat iedereen het weer reuze naar het zin had en ontving ook vele complimentjes. Niet alleen de heren waren erg tevreden, maar ook mijn vriendinnen hebben super genoten. De mannen waren beleefd en enkele moesten soms door mijn vriendinnen aangespoord worden om lekker los te gaan. Deze meiden weten waar ze voor komen en er zijn vooraf geen lastige versierpogingen nodig om geile seks te kunnen hebben. Maar ik zag dat ook deze wat verlegen heren het na enige tijd door hadden en ook zij lekker diverse meiden hebben kunnen verwennen.
 
Samantha en Monique (naamgenote) waren lekker actief samen aan de gang en deze twee heerlijke jonge meiden spraken geregeld iemand aan om hen lekker te nemen. Nou meiden, jullie hebben weer een geile avond mogen beleven.
 
Verder was er nog een nieuwkomer en dit betrof Emma, een 27 jarig onderdanig slavinnetje die zich heerlijk als lustslavin liet gebruiken. Toch iets dat veel mannen erg geil vinden om te doen en daar kan ik mij alles bij voorstellen.
 
Ik zal het kort houden, want vind dat jij het volgende keer allemaal zelf maar moet komen meebeleven. Zowel de mannen als mijn vriendinnen gingen weer voldaan naar huis en zullen de volgende dag vast en zeker nog eens terug gedacht hebben aan deze geweldige geile avond.

VRIJDAG 9 FEBRUARI 2018

Wat werd ik er geil van

Afgelopen vrijdagavond was weer heerlijk genieten voor zowel mijn vriendinnen als voor de aanwezige heren. Buiten was het weercode “geel” en binnen vlogen de vonken ervan af.

Sinds lange tijd was ook mijn vriendin Eva weer van de partij. Zij was een tijdje niet meer in de gelegenheid geweest, maar zal zeker snel weer komen.Ik vind het alle keren weer heel bijzonder om iedereen op mijn sex boerderijtje te mogen ontvangen en geniet altijd stiekem van die mannen die door de voordeur komen.

WAT EEN LEKKER KUTJE HEEFT EVA TOCH


Het blijft toch steeds heerlijk om te zien dat er zoveel verschillende mannen met zoveel verschillende piemels zijn. Van klein tot groot, van dun naar dik en van recht tot krom…….echt elke pik heeft wel iets geils en het liefst zou ik iedere dag een ander exemplaar willen.

Natuurlijk kan ik mij voorstellen hoe geil mijn vriendinnen het deze avond gehad hebben.
Ja heren, ik weet het er zijn ook veel verschillende kutjes, maar voor mijzelf vind ik een kutje op z’n tijd best lekker hoor, maar blijft mijn grote voorkeur toch echt uitgaan naar mannen.

Aan het einde van de avond was ik inmiddels zo geil geworden dat ik zelf ook nog een kleine after party heb gehouden. Sorry heren, maar dat was slechts aan enkele voorbehouden, maar na zo’n avond ben ik zeker niet van steen.

Bij het naar huis gaan kwam Samantha nog even naar mij toe. Zij had deze keer een geile naamgenoot van mij mee. Deze twee heerlijke spontane superhete twintigers hebben weer enorm genoten. Mijn naamgenote zal mij binnenkort ook wat foto’s sturen zodat ik haar op de website kan plaatsen. Ik zal dan gelijk de leeftijd van Samantha even aanpassen, want deze heerlijke meid liet mij weten inmiddels geen 24 meer te zijn , maar 26.

In maart is de volgende avond en deze twee meiden en nog een paar vriendinnen hebben het zo fijn gehad dat zij mij gelijk alweer hebben aangegeven er dan te zullen zijn.

 

VRIJDAG 12 JANUARI 2018

De aftrap van een nieuw geil jaar

De aftrap zit er weer op en afgelopen vrijdag gingen mijn supergeile vriendinnen weer lekker los en lieten zien dat zij ook enorm veel zin hebben in een supergeil jaar.

Niet alleen mijn vriendinnen, maar ook de aanwezige mannen hadden er heel veel zin in. Ik vind het iedere keer weer een heerlijk gezicht om die verschillende lekkere pikken van die geil kijkende mannen te zien. Die blik hoe een man naar ons vrouwen kan kijken als hij geil is kan ik pas echt van genieten en zelf ook super opgewonden van raken.

Nog steeds verbaast het mij om van mannen te horen dat zij op deze avond voor het eerste een vrouw hebben zien squirten. Dit is wel iets dat aangeeft dat deze meiden er echt van genieten en seks dus geheel anders beleven dan professionele meiden. Want zoals ik niet vaak genoeg kan zeggen……deze meiden krijgen en vragen er niets voor, maar doen het geheel uit eigen lust.

Afgelopen keer vond ik het overigens erg leuk om kennis gemaakt te hebben met Arnold. Arnold liet mij weten dat het zijn aller eerste keer was dat hij bij mij was. In begin wat teruggetrokken en verlegen, maar gaande de avond kwam hij met een grote lach op zijn gezicht vertellen dat hij het helemaal super had.

Arnold begon te vertellen wat hij al gedaan had en dat er een wereld voor hem open ging. Dat is wat ik graag hoor en waar ik het allemaal voor doe J

Speciaal wil ik nog even mijn nieuwe vriendin Jolanda benoemen. Ik heb haar leren kennen via mijn vriendin Bea. Jolanda smeekte om seks en ging geweldig te keer. Als Jolanda bezig is dan mag iedereen het horen en dat vinden we natuurlijk super geil. Van één van de mannen hoorde ik bovendien dat hij het een lieve aardige vrouw vond.

Ook mijn vriendin Samantha was weer lekker op dreef. In haar eentje maakte zij menig man gek van verlangen en liet zich lekker nemen en verwennen.


VRIJDAG 8 DECEMBER  2017

Het was weer een heerlijke afsluiting

De laatste nymphonight van 2017 was een heerlijke afsluiting van dit jaar. Kon jij hier niet bij zijn treur dan niet, want de eerst komende staat alweer gepland op vrijdag 12 januari.

Afgelopen vrijdag waren er best wel een aantal jonge meiden bij. Natuurlijk was Cynthia weer van de partij, maar ook na lange tijd was Samantha er weer eens bij.

Datzelfde geldt overigens ook voor mijn jonge knappe t-girl vriendin Janey welke samen met haar vriendin Simona super geil en actief bezig waren. Deze meiden toonden ook graag hun “nieuwe borsten”.  Helaas had ik zelf nog geen tijd om deze te bekijken, maar mijn vriendin Corien heeft er namens mij samen met hen een flesje Champagne op gedronken.

De avond begon overigens al goed met slavin Ellis die zich beneden over een tafel liet vastbinden en daar een behoorlijke tijd kei hard doorgeneukt werd. Altijd geil te zien dat een vrouw niets kan doen en gewillig voorover vastgebonden staat.

Tsja en dan hadden we ook nog sletje Inge. Als deze hete meid van de partij is zal ze zich als een echte slet gedragen en dat is de aanwezige heren dan ook zeker niet ontgaan.

Natuurlijk wil ik Khannea nog benoemen. Supergeil als altijd en zeeeer gewillig. Wat heb ik dit geile sletje vaak met een pik in haar mond op haar knieën zien zitten. Khannea kreeg er zo als gewoonlijk geen genoeg van.

Toen we aan het einde van de avond het laatste uur ingingen waren veel gasten al weg vanwege het “slechte” weer.  Al was alles hier erg goed te berijden. Toch waren er dat laatste uurtje nog 6 vriendinnen en 10 mannen aanwezig. Maar op dat moment was niemand hiervan beneden te vinden en liep ik dus maar eventjes naar boven. Ja hoorrrrr…..mijn vermoeden was goed. Weer lag slavin Elles gewillig klaar, maar deze keer niet vastgebonden maar lekker wijdbeens achterover op de sling. Samen met Helene konden de mannen die nog zin en energie hadden deze meiden nog even lekker nemen. Ook lag Cynthia op dat moment nog op een kamertje lekker van twee mannen te genieten en mijn andere 3 nog aanwezige vriendinnen waren op de overige kamertjes nog even lekker bezig.

Het was echt een top avond! Alle meiden hadden er erg veel zin in al zal ik dat hier niet allemaal gaan opnoemen.

Het beste is om het zelf maar te komen beleven op vrijdag 12 januari.

Reserveer dus nu alvast je plekje om een het jaar 2018 goed en super geil van start te kunnen gaan.


VRIJDAG 10 NOVEMBER 2017

Dank jullie

Speciaal op verzoek van mijn vriendin Linda wil ik iedereen enorm bedanken.

“Het was voor mij de eerste keer en als alleenstaande vrouw toch een hele stap. Ik was hier in mijn hoofd al heel lang mee bezig en ben nu zo blij d at ik deze stap eindelijk heb gemaakt. De gretigheid maar ook de geiligheid en de blikken waarmee mannen naar me keken. Het gaf mij zo’n super gevoel. Eenmaal bezig moest ik enkele heren wel even aansporen omdat ik graag hard aangepakt wil worden. Ik kan enorm geil worden van dirty talk en mannen die mij echt op mijn rug leggen en mijn benen grof opzij duwen. Het gevoel om een pion te zijn in een verkrachtinsscene vind ik echt fantastisch. Ik weet dat je dat als je mij ziet in  eerste instantie niet zal verwachten, maar in de praktijk ben ik best wel een verlegen vrouw en laat ik met seks het graag allemaal aan de man over. Gebruik mij als een slet en ik geef me zeer gewillig aan je over. Uiteraard zal ik zeker proberen er de aankomende keer weer te zijn.”

Je leest het al…..Linda heeft, net als al mijn andere vriendinnen, heerlijk genoten. Ik denk dat de mannen die deze avond met Linda seks hebben gehad ook met een voldaan gevoel aan haar terug zullen denken. En dat geldt zeker voor Daan die Linda aan het eind van de avond mee naar zijn hotel kamer nam. Zo zie je maar Daan……voor jou kon deze avond helemaal niet meer stuk kunnen.


VRIJDAG 13 OKTOBER 2017

Vrijdag de 13e ……

Ik had al aangekondigd dat vrijdag de 13e een supergeile avond zal worden en er geen tijd zal zijn voor bijgeloof. Eigenlijk had het verleden dat al bewezen dat vrijdag de 13e ook zeer positief gezien kan worden en het fabeltje van “ongeluksdag” hier zeker niet van toepassing is.

Al mijn vriendinnen en de aanwezige heren hebben weer super van elkaar genoten.

Wanneer een man voor de eerste keer langskomt zie ik dat vaak al bij binnenkomst. Ook deze keer stonden mijn twee charmante vriendinnen Chynthia en Jolanda klaar om deze nieuwkomers liefelijk te ontvangen zodat ook deze firsttimers met een gerust hard de avond konden ingaan. Meestal zie je al snel dat de spanning ervan af is en er dan alleen maar tijd is om lekker te genieten. “De sfeer is zo relaxed dat ik me al binnen tien minuten op het gemak voelde” liet één van de heren mij weten terwijl een andere man bevestigend zat te knikken. Heerlijk om te weten dat men zich zo thuis voelt in mijn boerderijtje. Uiteraard hebben ook mijn vriendinnen weer bijzonder genoten van jullie mannenpikken. Geen gedoe, geen gezeur, maar gewoon lekker van elkaar genieten is ons motto.

Ik had vooraf 27 vriendinnen aangekondigd, maar dit werden er last minute 28. Ik had één griepmelding, maar twee nieuwe leuke jonge meiden erbij die zich volgens mij ook prima hebben vermaakt.

Ook mijn vriendin Khannea gaf mij aan wederom een top avond gehad te hebben. Omdat zij geen auto heeft had ik in mijn nieuwsbrief een oproep aan mijn mannelijke gasten gedaan om haar op te halen. Bij deze wil ik nogmaals namens Khannea deze man, maar ook de man die haar naar huis bracht bedanken. Toch leuk om zo’n geile slet als je “bijrijder” te hebben. Omdat de man die haar had opgehaald eerder naar huis ging moest zij tijdens de avond zelf een man vinden die haar terug naar huis bracht, maar met een geile verleidelijke blik was ook dat zo geregeld.

De eerst komende keer is overigens vrijdag 10 november. Wil jij ook eens van de partij zijn of denk jij dit wil ik ook eens meemaken?

Reserveer dan nu je plekje voor vrijdag 10 november.

Misschien tot dan.

Liefs

Monique


VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2017

Wat heb ik genoten……

“Wat heb ik genoten” …..zo kon mijn nieuwe vriendin Marlies er geen genoeg van krijgen. “Ik heb nog nooit eerder zo’n geweldige sex belevenis meegemaakt. Natuurlijk wist ik dat het in me zat, maar tijdens mijn monogame huwelijk kwam dat er nooit echt uit. Nu mijn scheiding verwerkt is besloot ik naar het sexfeestje van Monique te gaan. Tijdens mijn huwelijk was dit onbespreekbaar. Ik voelde me op en top vrouw en heb enorm genoten van de heren. Sorry dames, ik ben namelijk niet bi, maar droomde al jaren van een avond waarbij mannen mij als lust object zouden gebruiken en die droom is uitgekomen”.

Maar buiten mijn nieuwe vriendin Marlies om hebben natuurlijk al mijn vriendinnen het weer naar het zin gehad. Héléne had me vooraf al twee nieuwe foto’s gezonden en ging ook weer lekker tekeer. Wat een heerlijke meid is dat toch :)

Ook ontving ik weer vele complimentjes over Janey en Simona. Deze twee geile meiden weten echt niet van ophouden en willen het liefst de hele avond door er een lekkere pik in hebben.

Het blijft iedere keer weer een enorm geil gezicht zoveel vrouwen en mannen te zien genieten en los te zien gaan. Sex kan de wereld zoveel mooier en zoveel fijner maken. Jammer dat het zich vaak beperkt tot mijn boerderijtje, want zelf ben ik er voorstander van dat sex echt de hele dag door overal zou moeten kunnen plaatsvinden. En dan heb ik het over de pure lust sex waarbij je iemand totaal niet hoeft te kennen om er zonder veel gedoe heerlijke sex mee te hebben. Broek naar beneden, rok/jurk omhoog en gaan. Dat moet toch overal kunnen? .

Maar omdat dit helaas niet het geval is heb ik op vrijdag 13 oktober weer een geweldig sex feestje in mijn boerderijtje. Kom jij ook? Reserveer dan een plekje. 

Ik zie je graag

Dikke kus

Monique.


VRIJDAG 11 AUGUSTUS 2017

Zomergeil……
Ook zomers zijn  wij geil was het motto van mijn 29 aanwezige seks vriendinnen de afgelopen vrijdag.
Het was weer ouderwets sexplezier voor iedereen. Ik had 27 vriendinnen aangekondigd, maar dit werden er 29.

Debbie was zoals gewoonlijk weer in haar element op de gynaecologenstoel waar zij zich smachtend wijdbeens lekker liet doorneuken en daar zichtbaar van genoot.

De onderdanige Lonneke lag ook geregeld op de gynaecologenstoel, maar dan geblinddoekt.  Zij liet zich gewillig nemen en dat was ook haar opdracht als onderdanig slavinnetje.

Zelf vond ik het leuk een oud klasgenootje te ontmoeten. In eerste instantie schrok hij een beetje van de herkenning, maar ik heb hem uitgelegd dat discretie bij mij en al mijn vriendinnen zeer hoog in het vaandel staat. Ik wist eerlijk gezegd op school niet dat dit klasgenootje zo’n lekkere grote paal had. Daar kan je een beste vaandel aanhangen. De meiden van mijn voormalige brugklas moesten eens weten wat ze destijds gemist hebben.

Janey en haar vriendin Simone waren ook behoorlijk in trek. Deze mooie T Girls zijn echt super geil en gewillig en namen bijna de gehele avond door geen tijd om even iets te drinken. Bang dat ze maar iets zouden missen. Toch zie ik dat er steeds meer belangstelling tussen de mannen is voor deze knappe T Girls en daar genieten deze dames ook zelf enorm van.

Mijn nieuwe vriendin Kiki had het volgens eigen zegge ook reuze naar het zin en dat straalde zij ook zeker uit bij het naar huis gaan. Die zien we vast en zeker vaker terug J

Deze keer kon  mijn 24 jarige spontane vriendinnetje Cinthia er helaas niet bij zijn. Zij was te druk met de inrichting van haar nieuwe woning, maar zal er de volgende keer zeker weer zijn. Ik weet hoe zij deze avond gemist heeft. Sorry schat, maar volgende maand is het ook weer tijd voor jou.


VRIJDAG 14  juli 2017

Mijn gehele boerderijtje was ditmaal omgetoverd tot een zomers sex en lust tafereeltje.  Het  was dus weer smullen en genieten. Ik had 32 aanmeldingen van vriendinnen, maar helaas moesten twee daarvan op het laatste moment afzeggen vanwege de plotselinge maandelijkse vrouwelijk ongemakken en twee die vanwege een minder leuk belletje vroegtijdig naar huis moesten omdat ze samen heen waren gereden. Vandaar waren er dit keer 28 vrouwen om sex mee te hebben.

Zelf had ik het zo druk dat ik deze keer niet zoveel heb meegekregen wat mijn vriendinnen allemaal hebben uitgespookt, maar dat zal ook allemaal vast wel erg geil zijn geweest.

Ook wil ik namens mijn vriendinnen mannen nogmaals benadrukken om gewoon lekker naar hen toe te stappen. Deze meiden willen maar al te graag, dus ga zowel boven en beneden gerust naar hun toe. Bescheidenheid is goed, maar je hoeft zeker niet vanaf een afstandje naar deze meiden te kijken. Jij weet dat deze meiden komen om lekker geneukt te worden en zij weten dat jij komt om te neuken. Geen gedoe en geen versier pogingen nodig dus, maar gewoon op de meiden afstappen en je hebt sex voordat je het weet. Het maakt niet uit met hoeveel meiden jij sex wil hebben, want daar komen zij voor. Des te meer des te lekkerder toch?

Er komen ook best verlegen heren en verlegen heren vinden we ook erg leuk. Maar realiseer je wel dat je voor sex komt en stap dus gerust even op ons af. Je hoeft beslist geen prater te zijn hoor, het gaat ons tenslotte om de sex en jouw pik in onze natte grotjes.

Ben jij ook zo lekker zomers geil en heb jij ook geen zin om een vrouw met veel gedoe te versieren en

vindt jij het ook leuk om met verschillende vrouwen op dezelfde avond sex te hebben. Reserveer dan voor vrijdag 11 augustus.

Ik zie je graag

Dikke kus

Monique.


VRIJDAG 9 JUNI 2017

Dank allemaal!

Ook namens mijn vriendinnen wil ik de aanwezige heren heel erg bedanken voor hun geile bijdrage. Zonder jou als man kunnen we ook geen geil feestje hebben, want er gaat ons niets boven een lekkere mannen pik.

Wat was het weer lekker geil in mijn boerderijtje. Overal en iedere plek werd weer benut. Het geluid van schreeuwende en kreunende klaarkomende meiden en ook de heren lijken de laatste jaren steeds meer geluid te maken bij het klaarkomen. Ach nu zeg ik het weer…..klaarkomen is een verkeerd woord, want klaar zijn we natuurlijk nooit en orgasme is daarom een beter woord. Na ieder orgasme zal een volgend orgasme komen en klaar zullen we daar nooit mee zijn.

Mijn vriendinnen hebben zoals gewoonlijk enorm genoten van de gynaecologenstoel welke ik pas helemaal heb laten nakijken en vernieuwd. Wat ben ik ontzettend blij deze echte gynaecologen stoel ooit op de kop te hebben kunnen tikken. Ook mannen zien een vrouw toch erg graag gewillig wijdbeens achterover liggen zodat het kutje goed zichtbaar  en makkelijk te bereiken is. Maar ook de sling geeft hetzelfde geile effect. Een kutje geeft zich compleet bloot in deze geile “speeltoestellen”. Misschien net even andere toestellen als op gymnas

tiek vereniging, maar ook deze zijn goed voor de conditie J

Slavin Sylvia werd geregeld lekker vastgebonden en geblinddoekt genomen. Op een gegeven moment heeft ze ook vastgebonden een paar mannen verwend met een andere vriendin. Wie die andere vriendin wat kon ze niet zeggen, want zij had nu eenmaal een blind

doek om en was vastgebonden.

slavin bdsm

SLAVIN SYLVIA

Ook ontving ik vele complimenten over mijn nieuwe condooms. Het zijn dezelfde vertrouwde condooms, maar dan met een vleugje vanille en wat extra glijmiddel. En voor mannen heel handig dat na het douchen niets meer te ruiken is, dus geen achtergebleven rubber lucht meer.

Al mijn 28 aanwezige vriendinnen hebben net als de aanwezige heren een superavond mogen beleven en ook onder de douche gebeurde deze keer van alles.

Maar let op, want de eerst komende keer wordt een hele bijzondere in super zomerse sfeer. Voor vrijdag 14 juli zal ik heel mijn boerderijtje in zomerse sfeer brengen met een super opwindende zomerse cocktail, veel geile meiden en diverse zomerse verrassingen. Als je dit leest adviseer ik je er zeker bij te zijn en alvast een plekje te reserveren voor vrijdag 14 juli.

Xxx

Monique


VRIJDAG 12 MEI 2017

Het was weer genieten met en grote G.

Ik vind het heerlijk om te zien hoe al mijn vriendinnen lekker hebben genoten en de aanwezige heren weer enorm hun best gedaan hebben om deze oververhitte kutjes lekker te blussen. Mijn vriendinnen waren dan ook zeer te spreken over de aanwezige mannen en hebben echt enorm van jullie pikken, monden, vingers en soms ook vuisten genoten.

Mijn nieuwe vriendin Valerie heeft ook laten zien dat zij een lekkere geile hete donder is . Zij was voor zeer veel in en genoot daar met volle teugen van. Deze lekkere single meid ging ook als één van de laatste naar huis.

gangbang liefhebster

Inge wist ook weer enkele mannen het hoofd op hol te jagen. Zij weet als geen ander wat een man wil en dat kunnen de heren die deze avond met haar seks hebben gehad zeker bevestigen.

Mijn vriendin Cynthia hielp mij aan het begin van de avond met iedereen te ontvangen, maar kon zichzelf niet bedwingen om halverwege de avond ook enkele heren lekker te verwennen. Bij het ontvangen aan het begin van de avond raakte zij behoorlijk opgewonden met het binnenlaten van mijn andere 29 vriendinnen en de mannen die hiervoor gereserveerd hadden. En die opgekropte geiligheid moest er natuurlijk wel uit. Ook deze jonge meid was tot het laatst aan toe nog lekker actief op de koeienkamer bezig.

Het was niet alleen reuze gezellig, maar vooral ook weer super geil en actief.

Heb jij zin om de eerst komende avond op de 2e vrijdag van juni ook lekker met ons te spelen? Reserveer dan nu alvast jouw plekje.

Monique


VRIJDAG 14 APRIL 2017

Lieve iedereen,

Het was met wel weer het avondje hoor. Maar liefst 35 supergewillige meiden hebben zich evenals de aanwezige mannen uitstekend vermaakt en kunnen met een heerlijk gevoel de paasdagen in gaan.

Ook de paashaas zelf heeft menig man gelukkig naar huis doen gaan. Bij binnenkomst waren sommige mannen een beetje huiverig voor dit paashaas pak, maar dat was nergens voor nodig, want er zat toch echt een hele lekkere vriendin in. Dit lekkere jonge 24 jarige paashaasje ging later op de avond als Cinthia verder en nam menige pik maar al te graag lekker diep in haar keeltje. Ook werd dit geile paashaasje soms behoorlijk goed doorgeneukt en genoot daar enorm van.

Mijn nieuwe vriendinnen Lia, Saskia en Jacqueline waren ook allen zeer enthousiast en gingen lekker los. Altijd leuk steeds meer nieuwe geile sex vriendinnetjes erbij te mogen hebben. Ik zie jullie dan ook graag weer terug en niet alleen ik, maar de mannen zeker ook.

Zelf heb ik nog even gesproken met Dennis, een leuke vent met een zeer ondeugende blik. Dennis had me vooraf een mailtje geschreven over zijn welvaartsbuikje, maar vertelde me een super avond te hebben gehad. Zoals ik Dennis al vertelde heeft iedere man wel iets spannends en aantrekkelijks. Bij Dennis is dat zijn ondeugende verleidelijke blik. Twijfel vooraf nooit of deze hete meiden wel iets met jou willen, want iedere man is voor ons bijzonder en iedere man heeft wel iets aantrekkelijks. Met deze woorden haalde ik Dennis vooraf ook over de streep en daar heeft hij naar eigen zeggen geen spijt van gekregen. Dennis reserveerde na afloop direct al voor de aankomende keer.

Ook ontving ik diverse positieve reacties over de libido Jelly zakjes. Altijd makkelijk zo’n zakje extra power toch heren?

De eerst komende nymphonight zal zijn op vrijdag 12 mei, maar daar tussenin heb ik ook nog een Caribbean sex party op zaterdag 29 april. Dit is een heel ander sexfeestje waarbij mijn boerderijtje geheel in Caribbean sfeer zal zijn, met strand, cocktails, palmbomen en papegaaien en een geweldig optreden van de mooiste en één van de beste paaldanseressen van de wereld, Melissa O Neil.

Voor deze Caribbean Party hoef je niet te reserveren en kan je zo aankomen. KLIK HIER voor meer info over deze avond.

De eerst komende geile Nymphonight met mijn onverzadigbare vriendinnen groep zal zijn op vrijdag 12 mei, maar daarvoor moet je dan wel reserveren om die niet te hoeven missen.

Als je wil reserveren voor aanstaande nymphonight KLIK DAN HIER. Het enige dat ik van je wil weten is je voornaam en leeftijd. Betalen kan ter plekke dus lekker veilig en discreet.

Van links naar rechts op onderstaande foto’s mijn nieuwe vriendinnen Jacqueline, Saskia en Lia.

Gangbang Jacquelinenymphonight saskiagangbang slet Lia


VRIJDAG 10 MAART 2017

Deze keer iets minder vriendinnen als de voorgaande edities, maar toch nog altijd 26 hete gewillige meiden die weer bijzonder hebben genoten.

Het is toch geweldig dat dit allemaal kan en men zich lekker geheel anoniem kan uitleven. De brood nodige ontspanning, even een avondje voor mezelf hoorde ik een man tegen één van mijn vriendinnen zeggen. Mooie woorden toch? Het leven is al druk genoeg en tijdens deze avond kan je als vrouw en man je accu weer even lekker opladen.

Nog steeds hoor ik mannen die voor het eerst een vrouw zien squirten en het bevreemd mij echt dat er nog zoveel mannen zijn die dit nog nooit hadden meegemaakt. Ik weet dat mannen het als super geil ervaren en als een soort van prestatie zien. Dat eerste deel “supergeil” ben ik het zeker mee eens. Het tweede deel “prestatie” niet. Lang niet alle vrouwen kunnen namelijk squirten en ook zonder squirten heel geil en lekker klaarkomen.

Toch is sex tijdens mijn avonden veel meer dan alleen het bekende recht op en neer. Sommige van mijn vriendinnen worden graag teder genomen, maar andere weer hard doorgeneukt.

Ook keelneuken, anaal en fisten zijn op deze avonden items die steeds meer terrein aan het winnen zijn. Zowel wij vrouwen als de mannen kunnen daar enorm van genieten.

Natuurlijk heeft iedere vrouw haar voorkeur en als je iets speciaals wil doen bij een vrouw, vraag het dan altijd eerst eventjes. Je zal zien dat er tijdens mijn avonden meerdere meiden zijn die er voor open zullen staan.

Mijn vriendin Jacqueline heeft mij gevraagd of ik die heer uit Utrecht nog even extra wil bedanken. Deze jonge meid valt op vijftigers en zij heeft jou nog gezocht, maar toen was je al weg. Ik weet dat Jacqueline best wel wat gewend is, maar over jou raakte ze niet uitgesproken. Zij zou je graag nog eens willen ontmoeten.

De eerst komende editie is twee dagen voor paas en zal dus in paassfeer zijn met diverse paasverrassingen. Het gaat een supergeile paas editie worden, dus reserveer snel.

Ik ga nu lekker naar mijn bed en als je woensdag nog gaat stemmen, stem dan lijst 0, stem Monique voor meer sex en geiligheid overal en altijd!


VRIJDAG 13 JANUARI 2017

Vrijdag de 13e staat wereldwijd bekend als ongeluks dag. Nu heb ik zelf totaal niets met bijgeloof, vrijdag de 13e, onder een ladder doorlopen en een zwarte kat. We hebben afgelopen vrijdag de 13e nog maar eens bewezen dat dit ook een geweldige dag kan zijn. Geen zwarte katten, maar gewillige natte poesjes.

Het was een super avond en op de eerste nymphonight van dit jaar vlogen de spetters weer in het rond. Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen hebben wederom het erg naar het zin gehad en iedereen heeft zich weer prima vermaakt.

OOK MIJN NIEUWE VRIENDIN AMBER GAAT ZEKER TERUG KOMEN

Soppende kutjes en vele harde pikken heb ik aan me voorbij zien komen. Heerlijk dat dat allemaal zo kan!

Dit maal waren er maar liefst vijf geile nieuwe sletjes welke voor het eerst mijn nymphonight bezochten. Deze hebben het ook super gehad en komen zeker terug. Ik heb deze meiden heerlijk zien en horen genieten, wat hadden ze het fijn.

De gynaecologen stoel blijft iedere keer weer een groot succes. Heerlijk om als vrouw genomen te worden op deze prachtige originele ziekenhuis stoel. Wat ben ik blij dat ik deze enkele jaren geleden heb kunnen bemachtigen. Als vrouw voel je je lekker comfortabel liggen in deze stoel en als man is het uiteraard enorm geil om een vrouw zo met haar benen wijd te zien liggen en eens lekker te nemen. Er zijn vriendinnen, waaronder Debby, die het liefst alleen maar in deze stoel geneukt willen worden.

Boven was niet alleen de gynaecologenstoel een gewild object, maar ook de sling, de banken, massage tafels en op de kamertjes was het een hete bedoeling. Echt alle ruimtes werden gebruikt en overal sloeg de klok sex.

Vind jij het geluid van een soppend kutje ook zo lekker? Heren wees eens eerlijk. Dat klinkt toch nog beter dan een V6 motor van een stoere bak?

Ik hoor, zie en beleef graag sex.

Omdat ik tijdens deze avond veel te doen heb is er voor mij helaas geen tijd om even naar boven te gaan, maar gelukkig zag ik ook beneden menige geile vrijpartij aan mij voorbij gaan.

Van één van de mannen hoorde ik dat één van mijn vriendinnen zo geil was en zo graag sex wilde dat zij het matras op één van de vele kamertjes of één van de vele andere neukplekjes niet eens haalde. Zij besloot spontaan zich op de grond te laten neuken.

Mijn 5 nieuwe vriendinnen heet ik nogmaals van harte welkom en hoop jullie nog vaak mogen te verwelkomen.

De eerst komende keer zal zijn op vrijdag 10 februari en natuurlijk gaan we er dan weer een top avond van maken, dus zorg dat je erbij bent en reserveer een plekje.

xxx

MONIQUE


VRIJDAG 10  FEBRUARI 2017

Buiten was het guur en koud, maar binnen warm en soms zelfs superheet!

Het was weer eens lekker genieten en ik vind het iedere keer weer heerlijk om te zien en te beleven. Ik vind het lekker om zoveel vrijheid en blijheid van zowel de aanwezige mannen als mijn vriendinnen te constateren. Gewoon eens lekker los te gaan zonder gezeur en zonder uitgebreide versier pogingen.

Er waren ook weer vier nieuwe meiden en deze gaven mij aan zeker terug te komen en een geweldige geile avond te hebben gehad. Drie van deze vier meiden zie je op onderstaande foto.

gangbang trio

Ook komen er steeds vaker onderdanige slavinnen sletjes. Ik weet inmiddels dat mannen het erg geil vinden om een zeer onderdanig soms vastgebonden slavinnetje te neuken en te gebruiken. Voor zo’n onderdanig vastgebonden slavinnetje haal ik zelf ook graag mijn voorbind pik uit de kast ;)

Neem bijvoorbeeld Nina(middelste foto). In het eerste deel van de avond werd ze als slavin lekker genomen en gebruikt en de tweede helft van de avond omgekleed als sexy school girl met twee staartjes en Hello Kitty rugtasje. Wat is er nu spannender dan een onschuldig schoolmeisje zo te keer zien gaan?

Ook moet ik nog even kwijt dat er een man was van een jaar of vijftig waar ik diverse van mijn vriendinnen over heb gehoord. Nu zijn mijn vriendinnen echt veel gewend maar als ik deze meiden mag geloven kon hij iets met zijn vingers waardoor ze het gevoel hadden dat hun kut als een soort van vulkaan uit elkaar barste en begon te spuiten als nooit te voor. Zijn naam was Henry of Harry, daar waren de meningen over verdeeld…….of deze heer nam misschien wel twee namen aan. Lieve Henry of Harry of hoe je echte naam ook zal zijn boeit ons totaal niets, maar een volgende keer zien we jou graag weer terug en om mijn vriendinnen blij te maken geef ik je dan eenmalig een gratis entree.

De eerst komende keer is overigens op vrijdag 10 maart, dus schrijf je snel in!


VRIJDAG 13 JANUARI 2017

Vrijdag de 13e staat wereldwijd bekend als ongeluks dag. Nu heb ik zelf totaal niets met bijgeloof, vrijdag de 13e, onder een ladder doorlopen en een zwarte kat. We hebben afgelopen vrijdag de 13e nog maar eens bewezen dat dit ook een geweldige dag kan zijn. Geen zwarte katten, maar gewillige natte poesjes.

Het was een super avond en op de eerste nymphonight van dit jaar vlogen de spetters weer in het rond. Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen hebben wederom het erg naar het zin gehad en iedereen heeft zich weer prima vermaakt.

OOK MIJN NIEUWE VRIENDIN AMBER GAAT ZEKER TERUG KOMEN

Soppende kutjes en vele harde pikken heb ik aan me voorbij zien komen. Heerlijk dat dat allemaal zo kan!

Dit maal waren er maar liefst vijf geile nieuwe sletjes welke voor het eerst mijn nymphonight bezochten. Deze hebben het ook super gehad en komen zeker terug. Ik heb deze meiden heerlijk zien en horen genieten, wat hadden ze het fijn.

De gynaecologen stoel blijft iedere keer weer een groot succes. Heerlijk om als vrouw genomen te worden op deze prachtige originele ziekenhuis stoel. Wat ben ik blij dat ik deze enkele jaren geleden heb kunnen bemachtigen. Als vrouw voel je je lekker comfortabel liggen in deze stoel en als man is het uiteraard enorm geil om een vrouw zo met haar benen wijd te zien liggen en eens lekker te nemen. Er zijn vriendinnen, waaronder Debby, die het liefst alleen maar in deze stoel geneukt willen worden.

Boven was niet alleen de gynaecologenstoel een gewild object, maar ook de sling, de banken, massage tafels en op de kamertjes was het een hete bedoeling. Echt alle ruimtes werden gebruikt en overal sloeg de klok sex.

Vind jij het geluid van een soppend kutje ook zo lekker? Heren wees eens eerlijk. Dat klinkt toch nog beter dan een V6 motor van een stoere bak?

Ik hoor, zie en beleef graag sex.

Omdat ik tijdens deze avond veel te doen heb is er voor mij helaas geen tijd om even naar boven te gaan, maar gelukkig zag ik ook beneden menige geile vrijpartij aan mij voorbij gaan.

Van één van de mannen hoorde ik dat één van mijn vriendinnen zo geil was en zo graag sex wilde dat zij het matras op één van de vele kamertjes of één van de vele andere neukplekjes niet eens haalde. Zij besloot spontaan zich op de grond te laten neuken.

Mijn 5 nieuwe vriendinnen heet ik nogmaals van harte welkom en hoop jullie nog vaak mogen te verwelkomen.

De eerst komende keer zal zijn op vrijdag 10 februari en natuurlijk gaan we er dan weer een top avond van maken, dus zorg dat je erbij bent en reserveer een plekje.

xxx

MONIQUE


VRIJDAG 9 DECEMBER 2016

De laatste Nymphonight in 2016 is weer achter de rug en het was weer lekker genieten van sex in al z’n vormen.

Niet alleen maar recht op en neer, al kan dat natuurlijk ook heel lekker zijn. Ik heb vanavond diverse van mijn vriendinnen heerlijk geneukt horen en zien worden. Ook heb ik zoals altijd enorm genoten van blije mannen. Sommige heren kwamen iets gespannen binnen, maar vertrokken later op de avond met een heerlijke lach van voldoening.
 
De afgelopen jaren heb ik enorm veel mannen tijdens mijn avonden leren kennen en sommige van hen zelfs zeer intens. Maar ik heb niet alleen leuke mannen leren kennen, maar ook nog eens heel veel hete leuke meiden die net als ik weten van het leven te genieten. Mijn sex vriendinnengroep is adn ook nog nooit zo groot geweest als nu.
 
De eerst komende hete Nymphonight is op vrijdag 13 januari en we gaan het jaar vast en zeker weer goed van start. Deze eerste keer in het nieuwe jaar gaan we er namelijk weer wat extra’s van maken om 2017 knallend van start te kunnen gaan.
 
Wil jij ook 2017 goed van start gaan op vrijdag 13 januari? Reserveer dan nu alsvast om dit niet te hoeven missen.
 
 

 

VRIJDAG 11 NOVEMBER 2016

Vanwege de plotselinge griep inval kon ik helaas de aangekondigde 32 vriendinnen deze keer niet waarmaken, maar met drie griep meldingen blijft 29 ook een respectabel aantal. Meiden, veel beterschap en jullie halen je schade een volgende keer vast en zeker in.

Ook deze keer was een geweldige geile avond. De aanwezige vriendinnen logen er dan ook niet om en hadden er zoals aangegeven enorm veel zin in. Geen gezeur en geen lastige versierpogingen, maar gewoon heerlijke gewillige meiden die graag zonder dat je er moeite voor hoeft te doen op hun rug gaan liggen om heerlijk van jouw pik te kunnen genieten.

Lat minute kreeg ik nog een aanmelding van de single Barbara. Zij zat overdag op haar werk en was zo gruizig dat ze me vanaf haar werk nog een mailtje stuurde of zij alsjeblieft mocht komen. Haar kutje stond op knappen. Dat was te merken ook, want al kwam zij vanwege haar werk pas wat later op de avond, ging zij compleet los. Alle opgekropte geiligheid moest er uit.

Maar ook mijn nieuwe vriendin Cindy heeft het de vorige keer helemaal ontdekt. Deze hete 23 jarige meid voelde zich haar tweede op deze avond als een vis in het water.  Zij had deze avond graag eerder ontdekt.

Op een gegeven moment zag ik twee “zilveren” schoenen in de lucht hangen. Op zich hele mooie aparte muiltjes, leek Cinderella wel. Twee heren lagen met haar bezig zodat ik alleen haar zilveren muiltjes kon zien bengelen. Later zag ik dat het hier om Ritchie ging.  Een lekkere vriendin die wat mij betreft haar zilveren muiltjes kan omwisselen voor gouden muiltjes. Deze mooie meid verdient echt de gouden geile plak.

Iedere keer weer is het genieten in optima forma. Geen gezeur, geen gedoe, maar geiligheid ten top. Heerlijk om altijd weer die verschillende mannen pikken te zien en dat in combinatie met die natte gruizige kutjes. Wat kan het leven toch mooi zijn.


VRIJDAG 9 SEPTEMBER 2016

Het was weer genieten de afgelopen vrijdag (9 september). Soms zie ik bij binnenkomst als een man voor het eerst bij me langskomt. Uiteraard zal ik hem dan op zijn gemak stellen en vragen of mijn twee vriendinnen Marjan en Corina hem eventjes wegwijs willen maken alvorens hij zich kan storten in een geil avontuur. Gelijk een topless ontvangst van twee heerlijke meiden, wat wil je nog meer? De meeste heren voelen zich gelukkig al snel op het gemak, want de sfeer is ook altijd erg relaxed en dat wordt als prettig ervaren.

Ook deze keer was weer super geil en werd er de gehele avond weer volop genoten. Een enkele keer zie je een heer verschrikt kijken als één van mijn vriendinnen luidkeels klaarkomt. De heren die vaker zijn geweest zijn dit wel gewend. Heerlijk toch dat je je als vrouw lekker helemaal kan laten gaan. Geen buren, geen kinderen, verder niemand die ze daar mee lastig vallen. En mannen ervaren dit ook vaak als zeer geil. Het mooie is dat zowel de aanwezige heren als mijn vriendinnen zich lekker onbezonnen kunnen uitleven en laten gaan.

Om 24 uur was er nog een supergeile verloting en werd één van de aanwezige heren de avond van zijn leven bezorgd. In een gesloten kooi mocht hij een knap jong vriendinnetje (Marjan) lekker in een afgesloten kooi onder handen nemen. Deze kooi was afgesloten en daar kon dus verder niemand bijkomen. Gewoon ongestoord genieten van deze prachtige meid……..en zij natuurlijk ook van hem.

Boven aan de balustrade was ook erg veel actie en de aanwezige heren voelde zich als een kind in een snoep winkel. Ik zag vanaf beneden dat mijn vriendin Tonny weer heerlijk voorover gebukt aan de balustrade stond te genieten. Maar ook op de kamertjes en de banken volop actie en geiligheid.

Ook zelf heb ik weer de nodige pikken gezien en dat is toch elke keer weer genieten als ik daar aan terug denk. Toch bleef één pik me heel erg bij vanwege de vorm. Het leek op een soort van G – spot penis, aan het eind een heerlijk bochtje. Apart, maar wel heel geil om te zien en waarschijnlijk ook om lekker te voelen.

Ook sprak ik halverwege de avond nog een verlegen jonge man die mij een compliment maakte. Hij vertelde me niet zo’n “versierder” te zijn, maar meer het afwachtende type. Maar ondanks dat halverwege de avond al twee keer sex had gehad met twee verschillende vriendinnen. In het dagelijks leven had deze niet onaantrekkelijke jonge man het moeilijk om contact te maken met vrouwen. Vreemd hoor dames, dan missen jullie toch wat! Kennelijk zagen mijn vriendinnen dat wel, want mijn vriendin Jolanda kwam speciaal naar mij toe om te vertellen hoe leuk ze het met hem had gehad. Dit soort kleine dingetjes vind ik altijd weer fijn om te horen. J

De eerst komende nymphonigt is overigens op vrijdag 14 oktober, dus reserveer snel als jij hier ook lekker los wil gaan.


VRIJDAG 12 AUGUSTUS 2016

Zo midden in de zomer was het wel een hele bijzondere nymphonight deze keer. Maar liefst 33 onverzadigbare sletjes hebben evenals de aanwezige mannen enorm genoten.

Ook waren er deze keer diverse twintigers voor de liefhebbers van jonge hete meiden.

Je zal begrijpen dat er vol op actie was door mijn gehele boerderijtje. Enkele weken geleden kondigde ik al aan dat de vrouwelijke belangstelling voor deze avond steeds groter aan het worden is en vandaar waren er maar liefst 33 heet smeulende kutjes.

paulien taart

Dit maal werd Paulien opgemaakt als levend voorgerecht waar menigeen heerlijk van heeft kunnen smullen. Paulien genoot daar met volle teugen van en heeft een geweldige avond beleefd. Paulien werd opgemaakt tot een schitterend voorgerecht.

De 24 jarige Denaya voelde zich haar eerste keer direct als een vis in het water. Binnenkort zal ik ook even een profiel op mijn website van haar aanmaken. Halverwege de avond ontstond er iets speciaals toen Denaya plots behoorlijke spanking kreeg van mijn mooie subje. Met rood geslagen billen vervolgde deze geile jonge meid haar avond en werd als één van de laatste laat op de avond nog supergeil hard geneukt op de gynaecologenstoel.

Verder waren ook Byanca en Anita weer geil bezig. Deze dames zijn altijd super geil (vaak ook samen) bezig en gaan dan behoorlijk te keer.

Nu kan ik alle 33 vriendinnen wel gaan opnoemen, maar dat wordt me even teveel. Het was een onvergetelijke avond en heb daar enorm veel complimenten over mogen ontvangen. Diverse heren waren compleet uitgeput en Johan vertelde me zelfs met 12 meiden sex te hebben gehad. Tsja, die Johan………pas je wel een beetje op je hart man?

Ik wil het verslag ditmaal niet te lang maken, maar je zal begrijpen met zoveel vrouwen wat gemist te hebben als je er niet bij bent geweest.

Tot een volgende keer

Kus

Monique


VRIJDAG 8 JULI 2016
 

Lieve iedereen,

Ook in de zomer gaan mijn hete sexfeestjes gewoon door hoor. Dat is maar goed ook, want wie wordt nu niet opgewonden van die lekker luchtig en schaars geklede dames op straat?

Afgelopen vrijdag was weer helemaal top. Een geweldig geil showtje van Jewel en mijn gehele boerderijtje straalde sex uit. Overal en in iedere hoek, op elke bank, tafel of matras gebeurde de geilste dingen en lag men te neuken en al wat nog meer.

Deze keer waren er maar liefst zes nieuwe vriendinnen (Eva, Caroline, Circe, Wendy, Kim en Evelien) Al deze zes meiden hebben een geweldige geile avond gehad en mij allen te kennen gegeven vaak te willen terugkomen op mijn hete sex avondje. Dat juich ik uiteraard toe, want des te meer geile meiden des te meer sex plezier. Het doet mij echt goed om te zien dat mijn sex vriendinnen groep zich nog steeds verder aan het uitbreiden is.

Op een gegeven moment klonk er een enorm lawaai vanuit de bedstee. Nog nooit eerder heb ik een man zo heftig horen klaarkomen. Sommige moesten er om lachen en anderen zag je met verbazing er naar luisteren. Zelf verbaas ik me nooit ergens meer over, maar wat kon deze man luid klaarkomen zeg. Geweldig om dat te hebben mogen beleven. Heb hem later op de avond nog even gesproken en hij vertelde mij dat hij dit alleen een enkele keer heeft als hij super opgewonden is. Het leek of hij zich er voor schaamde en ik liet hem weten dit juist erg geil te vinden en hij zich dus nergens voor hoefde te schamen. Ook mijn vriendin Jolanda bij wie dit gebeurde was diep onder de indruk en liet me weten dit echt enorm geil te hebben gevonden. Zij zag het als een eer dat hij zich bij haar zo kon laten gaan. Heerlijk toch!

Met 28 hete meiden was het wederom een geile avond met heel veel neuk en sex plezier. We zien daarom snel weer uit naar de eerst komende avond. Jij ook, reserveer dan snel een plekje.

Liefs

Monique


 
 
VRIJDAG 10 JUNI 2016
 

Ik hoop dat de heren die gisteren naar de opening van het EK voetbal en de openingswedstrijd hebben gekeken daarvan genoten hebben.

Wel kan ik jullie zeggen toch ook wat gemist te hebben, want de aanwezige heren op mijn hete nympho avond hebben het allen bijzonder naar het zin gehad en er was dan ook weer voldoende keus om gedurende de avond met meerdere geile meiden sex te bedrijven.

Als extra verrassing deed mijn vriendinnetje M deze avond topless de deur open om de mannen maar eens gelijk goed welkom te heten. Later op de avond heeft zij ook nog vijf pikken hard gemaakt en de hardste beloond met een lekkere massage set.

Het was een enorme geile bedoeling. Wat dacht je van een supergeile Sandra die rond 22.30 uur beneden lekker los ging. Het blijft een soepele mooie geile meid met iedere keer weer iets spannends om van te smullen.

Verder hebben mijn vriendinnen ook allen zeer genoten van de aanwezige heren. Op een gegeven moment hoorde ik de ene na de andere vriendin luidkeels klaarkomen. Ook kwam een zekere Jacco naar mij toe met de vraag of het goed was dat hij één van mijn vriendinnen op mijn barretje mocht neuken. Het was voor hem namelijk een langgekoesterde wens om dat eens te doen. Dit vond ik een pracht idee en stemde uiteraard daar mee in, want zoals jullie vast wel weten sta ik altijd wel open voor geile ideeën. Het kan mij echt niet gek genoeg.

Ik ontving wederom enorm veel complimenten over de organisatie, het eten, de hapjes en het buffet. Heren, bedankt voor alle complimentjes, maar ik doe het graag voor jullie hoor. Al blijft de sex uiteraard het belangrijkste van deze avond.

De eerst komende geile sex avond is overigens op vrijdag 8 juli. Dus als je deze keer hebt gemist is er dan weer een unieke kans om de geilste avond van je leven mee te maken. Reserveer dus nu voor vrijdag 8 juli en ik zal je samen met mijn vriendinnen weer van harte welkom heten op deze geile avond vol sex, lust en erotiek.

 

 
VRIJDAG 13 MEI 2016
 

De afgelopen week liep de buiten temperatuur op tot ver boven de 20 graden, maar afgelopen vrijdag werd deze temperatuur in mijn boerderijtje overtroffen door toedoen van 27 hete meiden welke zich lekker lieten neuken en compleet los gingen. Twee vriendinnen minder dan ik had aangekondigd vanwege de gebruikelijke welbekende vrouwelijke ongemakjes. Een enkele keer plannen wij vrouwen dat wel eens verkeerd L

Spuitende kutjes, lekkere harde pikken, schreeuwende meiden en glunderende geile mannen. Wat kan het leven toch mooi zijn.

Zelf word ik ook iedere keer weer enorm opgewonden van deze geile avond en leef ik er echt naar toe. Maar ja……iemand moet het organiseren en dat ben ik L

Zo af en toe kon ik een blik werpen en zag natuurlijk weer hoe Paulien tekeer ging. Heerlijk soepel werd zij genomen en hoorde ik haar enorm te keer gaan van het genot van een wilde penetratie. Ik zag de spetters er afvliegen, maar gelukkig lagen er wat handdoeken onder om mijn vloer netjes schoon en droog te houden.

Toen Byanka binnen kwam zag ik het al aan haar ogen. Ze straalde geiligheid en gewilligheid uit. Daar kan je als man toch niet omheen. Vooral boven op de ligtafels zie ik haar geregeld actief bezig en super genieten terwijl zij lekker genomen wordt.

Natuurlijk altijd leuk als Paola er ook is. Geen man is veilig voor haar en kijk je als man haar kant uit dan ben je aan de beurt. Deze brutale, maar wel erg lieve vriendin regisseert meestal haar eigen avond en trek een man graag naar haar toe. Paola is zeer bewegelijk, overal te vinden en super geil. Deze geile slet is vooral gek op pijpen en dat doet ze zeer bedreven en vol overgave. Wil jij graag een keer superlekker gepijpt worden kan ik je zeker aanbevelen Paola niet over te slaan.

Ook was er een nieuwe vriendin tijdens deze avond, haar naam was Monique. Altijd leuk om een geile naamgenoot te hebben en deze getinte naamgenote heeft mij aangegeven enorm te hebben genoten en ook snel weer terug te komen.

Maar ook wederom de complimenten aan de aanwezige heren. Jullie waren geweldig en ik, maar vooral mijn vriendinnen hebben echt enorm van jullie genoten.

Wil jij ook lekker genieten van vrouwen en sex? Reserveer dan snel voor de eerst komende keer.

Xxx

Monique

Stuur een mailtje met je voornaam en leeftijd en jij ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of ik een plaatsje voor je heb op vrijdag 8 juli. Mocht je al gereserveerd hebben en een bevestiging daarvan hebben ontvangen, dan zie ik jou op vrijdag 8 juli.
reservering@ziggo.nl

Mocht de link naar het reserverings mailadres niet werken, stuur dan een reply mail of type het mailadres even in. Ik zal altijd binnen 24 uur een bevestiging mailen.

 


VRIJDAG 8 APRIL 2016
 

Zoals ik al had aangekondigd was de afgelopen nympho avond van vrijdag 8 april een hele bijzondere.

Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige heren werden ontvangen als soort van VIP over een rode loper. Mijn vriendin Lis stond topless bij de deur om iedereen samen met mij te ontvangen en een lekker welkomst drankje aan te bieden. Tsja en als man ontgaat het je dan niet om even te genieten van die enorme lekkere grote borsten van Lis. Daar kan je natuurlijk gewoon niet om heen ;)

lekkersamen

Nieuwkomers werden welkom geheten en wegwijs gemaakt door mijn vriendinnen Gerda en Corine om er zo een geweldige avond van te maken.

Een geweldige avond werd het dan ook.

Als opwarmertje had ik rond 22.00 uur een super hete act van Sandra, maar de meeste van mijn vriendinnen en de aanwezige heren hadden zelf al voor een heel ander opwarmertje gezorgd en hadden al een geile neukpartij achter de rug of waren daar tijdens deze act in één van de vele ruimtes van mijn boerderijtje al lekker geil mee bezig.

Ik heb deze avond enorm veel complimenten mogen ontvangen over het geweldige VIP buffet en alle hapjes, maar gelukkig besefte iedereen dat we toch met z’n allen lekker bij elkaar waren voor geile sex belevenissen, want ook op deze avond gingen mijn vriendinnen weer geweldig te keer.

Maitea zag ik lekker geil genieten op haar favoriete gynaecologen stoel. Het blijft enorm geil om je door een man lekker door te laten neuken op deze stoel. Aan het eind van de avond sprak ik Maitea bij het naar huis gaan en ze liet me weten helemaal op te zijn en totaal afgeneukt.

Slavin Sylvia stond voorover aan de balustrade vastgebonden met een anale haak aan haar hoofd zodat zij goed voorover stond. Ik hoorde dat diverse mannen daar enorm van genoten hadden en het super geil vonden om dit weerloze vaststaande slavinnetje lekker in dit standje te neuken terwijl zij geen enkele kant op kon. Dat geeft als man toch een machtig gevoel. Maar ook dit slavinnetje vond dit boter geil en genoot er enorm van.

Ook Byanka zag ik enorm tekeer gaan boven op die geile gynaecologen kooi. Dit is een ander sexmeubel als de gynaecologen stoel en ook heerlijk om een vrouw hier wijdbeens op te zien liggen.

Anita was ook weer behoorlijk ondeugend bezig. Alleen de blik van deze altijd supervrolijke vriendin zegt mij al meer dan voldoende. Wat moet zij deze avond weer enorm genoten hebben.

Toen ik beneden in het keukentje stond hoorde ik één van mijn vriendinnen door de verwarmings hete lucht roosters een supergeil orgasme krijgen. Hier leek wel geen einde aan te komen. Alle decibellen werden overschreden en ze gilde het uit van genot. Aan haar stem kon ik helaas niet horen wie het was, maar ben erg benieuw wat er met haar op dat moment gebeurde. Dat moet wel heel lekker zijn geweest…..best een beetje jaloers ;) Hoop er nog achter te komen wie dit was en hoor graag het verhaal van dit supergeile orgasme welke geen eind aan leek te komen.

Ik wil het niet te lang maken, dus zal niet al mijn vriendinnen gaan opnoemen, maar één ding staat vast…….wat hebben deze meiden weer plezier gehad met de aanwezige heren.

Zelf heb ik ook heel wat lekkere geile mannen aan me voorbij zien gaan en begrijp heel goed dat mijn vriendinnen hier enorm van genoten hebben.

Wat kan het leven toch mooi zijn!

Wil jij ook lekker genieten van vrouwen en sex? Reserveer dan snel voor de eerst komende keer.

De afgelopen keer had ik overigens als try out een speciale editie en daar heb ik van zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen enorm veel positieve reacties op ontvangen. Vandaar heb ik besloten dit ook weer te zullen doen op vrijdag 13 mei. Vele extra’s dus en je zal als man in de watten worden gelegd en van top tot teen worden verwend.

Heb jij ook zo’n zin om lekker te komen genieten?

Xxx

Monique


VRIJDAG 11 MAART 2016
 

Ook deze keer was het weer genieten in mijn boerderijtje. Ik zag dat ook het nieuwe kamertje veel werd gebruikt. Zelf vind ik dit een enorm leuk geil kamertje en daar sta ik kennelijk niet alleen in.

Deze keer was ook Paulien weer van de partij. Zij was er in februari voor het eerst sinds tijden niet, maar deze avond ging zij weer geweldig te keer. Altijd leuk te zien zo’n klein vrouwtje met grote borsten en een nog grotere sexdrive. Menig man heeft haar gepiercde super natte kutje lekker kunnen verwennen met als beloning een heerlijk squirtend kutje. Paulien is zeer veelzijdig en heeft geen enkele voorkeur voor een plek waar zij het doet. Een enkele keer zie ik Paulien wel eens op een matras/bed bezig, maar sex op een stoel, een trap, een tafel, echt niets is haar te dol. De kletsnatte Paulien vroeg zich op een gegeven moment af wie haar wilde neuken. Dus heren op je doel af en niet alleen van een afstandje naar haar kijken terwijl zij wijdbeens op de barkruk zit.

111-paulien

PAULIEN

Ook heb ik Byanka weer lekker tekeer zien gaan. Als zij een pik ziet is zij niet meer te stoppen en op zo’n moment zie je haar een man met een zeer gewillige geile blik aankijken en dan weet je als man precies wat je te doen staat. Net terug van vakantie en zo direct van schiphol naar mijn geile avondje. Alleen dat geeft al aan wat voor geile donder zij is. Ook had ik vernomen dat Byanca op een gegeven moment zo hard op de gynaecologen stoel werd genomen dat deze zeer zware stoel bijna dwars door de balustrade ging.

Inmiddels weet ik ook dat Jelissa veel mannelijke fans heeft en dat kan ook niet anders. Jelissa is een geweldig sex beest, maar moest vanwege omstandigheden helaas al vroeg weg. Zij baalde daar enorm van en beloofde bij het weggaan dit zeker de volgende keer goed te maken. Heren dat beloofd wat!

Verder was mijn vriendin Paola weer super uitdagend bezig. Bij Paola is het altijd oppassen, want voor dat jij het in de gaten hebt pakt ze jouw pik uit je boxer of slip. Ook zag ik dat zij hard op haar billen werd geslagen. Heelijk die reactie op die geile klappen.

Dan zag ik ook dat Maithea al lekker vroeg met twee heren bezig was al liggend over de sexkooi. Terwijl zij de ene man aan het pijpen was werd ze lekker door de andere man geneukt. Zij genoot hier zichtbaar van al kwamen er met zo’n pik in haar mond hele vreemde geluiden uit. Deze kleine opdonder wordt het liefst vaak en veel geneukt.

Als laatste wil ik de Limburgse Dees noemen, want zij ging echt tot de laatste minuut door. Deze geile slet werd aan het eind van de avond keihard geneukt en ging enorm te keer. Enigzins geheel afgeneukt kwam zij als laatste aan het eind van de avond met knikkende knieën.

Die enkele mannen die tot het laatst bleven werden toch ook behoorlijk hiervoor beloond, want aan het eind van de avond gebeurde er best nog het e.e.a. boven op de kamertjes.

 


VRIJDAG 12 FEBRUARI 2016
 
GEWELDIGE AVOND MET MAAR LIEFST ZES NIEUWE GEILE VRIENDINNEN.

Zoals ik vooraf al had aangekondigd waren er afgelopen vrijdag maar liefst zes “nieuwe” vriendinnen.  Geregeld nemen vrouwen contact met mij op die mij aangeven onverzadigbaar te zijn en heel graag ook geregeld naar mijn bekende sex avondjes te willen komen. Deze keer waren dat er maar liefst zes en samen met mijn overige vriendinnen bracht dat voor deze avond dus 31 naar sex hunkerende nymphen bij elkaar.

Het was weer één grote sex speeltuin voor de aanwezige heren. Ook zij konden lekker los gaan en zich uitleven op deze 31 dames. Dat wil toch iedere man!

Wat dacht je van Lara? Een mooie sexy vrouw met donker haar en een stel heerlijke borsten en billen. Zij is een hele mooie vrouw die behoorlijk tekeer ging.

Gangbang verslagen van Monique

Ook vond ik het erg leuk om met Naomi weer een nieuwe Belgische vriendin te mogen aankondigen. Deze knappe Vlaamse wist ook haar mannetje te staan en wist ook beneden de mannen behoorlijk op te geilen oa aan de danspaal samen met haar vriendin Dees.

Voor heren die kicken op rubens vrouwen was Saskia een perfecte optie. Ook was het voor haar de eerste keer op mijn geile feestje en wat heeft zij genoten.

Samen met Monique(mijn naamgenoot), Ritchie en Jo waren bovenstaande drie dames voor het eerst. Ik zal het erg leuk vinden deze dames weer geregeld terug te zien op mijn geile sex feestjes.

En dan de knappe slanke Jelissa. Zoals ze zelf al aangeeft een echte slet waar je als man toch niet om heen kan. Jelissa maakt echt iedere man helemaal gek en ging o.a. in de stapelbedkamer gisteravond behoorlijk tekeer. Mooi, lief en geil……… wat kan een man zich nog meer wensen?

Zelf vind ik het ook altijd een enorme geile avond en zie menig pik aan mijn voorbij gaan. Dat laat mij ook zeker niet koud net als de geluiden en orgasmes van mijn vriendinnen. Ik vind het erg geil om zowel mannen als vrouwen te zien en te horen genieten. Als ik die mannen zo zie genieten en die natte kutjes zie neuken zou ik zelf ook graag wel eens voor één avond een pik willen hebben. Lijkt mij heerlijk om eerst lekker te neuken en vervolgens het zaad over een paar heerlijke borsten te spuiten. Soms ben ik best wel eens jaloers op die mannen ;)

Zoals je weet heb ik het zelf altijd behoorlijk druk tijdens deze avonden en kan dus niet iedere vriendin benoemen en bekijken, maar weet dat al mijn vriendinnen, met dank aan de aanwezige mannen, bijzonder hebben genoten.

Daarom wil ik alle aanwezige heren weer bedanken voor deze geweldige avond.  Geen gedoe, geen gezeur, maar lekker een avond lang genieten van sex en onverzadigbare vrouwen.

 

VRIJDAG 8 JANUARI 2016
 
EEN VERRASSENDE AVOND.

Maar liefst 29 hete meiden stonden, op vrijdag 8 januari, met smacht te wachten voor de aftrap van de eerste nymphonight van dit nieuwe jaar. Ik had 30 vriendinnen aangekondigd, maar mijn vriendin Tonny was helaas door de griep overvallen. Dat de overige 29 vriendinnen er zin in hadden was te merken, want wat ging het er weer geil aan toe. Vanuit diverse kamertjes hoorde ik luidkeels klaarkomende vriendinnen en zelfs beneden was ik daar geregeld getuige van vriendinnen die op de banken langs de balustrade geweldig geil bezig waren. Soms kon ik door de hete lucht roosters heen mee genieten van het genot wat zij beleefden.

Maar ook steeds meer heren laten van zich horen en natuurlijk heren jullie mogen ook best wat geluid maken hoor. Geiler kan je ons vrouwen namelijk niet maken als wij je niet alleen voelen,, maar ook lekker kunnen horen.

Ik vernam dat mijn vriendin Petra met ferme stoten werd genomen. Dat is wat de meeste vrouwen heerlijk vinden. Natuurlijk mag het soms teder en lief zijn, maar ook een harde neukbeurt is wat de meeste van mijn vriendinnen toch graag ondergaan. Toch heb ik ook vriendinnen die meer gaan voor de wat zachtere lieve aanpak en zo zijn wij allemaal weer geheel anders. Ik zelf daarentegen neem het liefst zelf het initiatief als ik sex met een man heb. Een man zal bij mij ook zeker niets te kort komen, maar ik wil altijd graag zelf de regie in handen hebben en ben zeer bepalend tijdens de sex . Gelukkig zijn er ook mannen die dat leuk vinden anders was ik toch mooi zuur uit geweest.

Twee vrienden die er waren hadden altijd als wens om samen een vrouw eens goed hard aan te pakken. Aan het eind van de avond kwamen ze naar mij toe met de woorden “missie geslaagd”. Helaas weet ik niet bij welke vriendin, maar ze waren er vol lof over. Ze hadden haar volgens eigen zegge bruut genomen in alle gaten en alle standen. Misschien verneem ik nog wel van de desbetreffende vriendin wie dit geweest is als zij dit verslag leest. Volgens de beide heren was het op de koeienkamer.

Ook had ik nog een hele aparte verrassing waardoor ik uiteindelijk toch 30 deelneemsters had. Mijn zeer aantrekkelijke vriendin Annet zou me deze avond helpen met het assisteren om iedereen te ontvangen. Zij was erg nieuwsgierig naar deze avond en op deze manier kon zij hier toch wat van mee krijgen. De aandacht die zij direct van binnenkomende mannen kreeg maakte zeker het e.e.a. in haar los. Na enige tijd raakte zij toch behoorlijk opgewonden en besloot dus ook lekker mee te doen. Annet heeft zich vervolgens prima vermaakt en best wel een aantal mannetjes heel erg blij gemaakt.

annet2

Verder wil ik mijn vriendin Debbie even vernoemen. Zij is er eigenlijk altijd wel en zit het liefst vastgeplakt aan die mooie gynaecologenstoel. Heerlijk voor een man zo met haar benen wijd in de beugels. Een geweldig uitzicht toch. Zo wil elke man wel gynaecoloog worden.

Nu ga ik niet al mijn vriendinnen opnoemen, want vind eigenlijk dat je het gewoon zelf maar eens moet komen beleven.

Dit kan op vrijdag 12 februari, dus reserveer nu een plekje als ook jijeen heerlijke geile avond wil meemaken.

Xxx

Monique

Ps. Bedankt Roel voor je heerlijke ruikertjes

 

VRIJDAG 11 DECEMBER 2015
 
BEDANKT VOOR ALWEER EEN GEILE AVOND…
 
Het was een geweldige avond en omdat er wat minder mannen waren , maar wel 30 hete vriendinnen was het tot het laatste uurtje toe volop actie. Want het laatste uurtje gingen de nog aanwezige vriendinnen massaal naar boven voor een spetterend eind offensief.
 
Ook opvallend was deze avond het luide gebrul van orgasmes, het leek wel of mijn vriendinnen elkaar aanzette om zo heftig mogelijk klaar te komen.
 
Dan was het deze avond misschien wel niet zo druk, maar de geiligheid was er zeker niet minder om. De aanwezige heren hebben enorm hun best gedaan om alle meiden een geweldige avond te bezorgen, hetgeen andersom natuurlijk ook gebeurde.
 
Verder wil ik al mijn vriendinnen, maar uiteraard ook alle mannen, die het afgelopen jaar mijn nympho avonden hebben bezocht heel erg bedanken. Zoals jullie weten doe ik altijd mijn best om er iedere keer weer een geweldige geile avond van te maken, maar mijn gasten zijn daarin ook heel belangrijk en sfeer bepalend. Er is nooit rottigheid of ellende, zag de wereld er maar overal zo uit. Misschien is minder geweld en meer sex wel de remedie. Ik ben echt trots op al mijn gasten en houd van jullie.
 
 
Ook de laatste editie van mijn geile nympho feestje was weer genieten van sex en erotiek. Het afgelopen jaar hebben heel veel hete vrouwen zich bij mijn nymphomane vriendinnengroep aangesloten. Hierbij zit ook Jelissa die zich gisterenavond ook weer behoorlijk liet gelden en tot laat in de nacht doorging. Subje Petra (subje staat voor submission en onderdanigheid) liet zich ook heerlijk gebruiken. Vorige maand was zij voor het eerst en wilde deze maal graag op herhaling. Dat heeft zij geweten want wat werd zij lekker gebruikt.
Verder twee heerlijke jonge meiden Sophie en Samantha. Twee supergeile twintigers die dit jaar deze avonden hebben mogen ontdekken. Deze meiden weten wat ze willen en kunnen enorm genieten van sex.
Dit zijn slechts enkele nieuwkomers dit afgelopen jaar, maar in totaal heb ik dit jaar weer 23 nieuwe hete meiden leren kennen die ook geregeld in 2016 te zien en te voelen zullen zijn op mijn nympho avonden.
 
 
Nu ik het toch over 2016 heb kan ik gelijk al met goed nieuws de deur binnen vallen en ik weet dat ik daar enorm veel mensen een plezier mee ga doen. Omdat mijn vriendinnen groep spectaculair is gegroeid hebben een aantal van hen mij gevraagd om misschien een paar extra nympho avonden te kunnen organiseren. Meerdere redenen hebben mij besloten dit te doen en vandaar staan er in 2016 geen 10, maar 12 avonden in de planning. En om het dan voor iedereen makkelijker te maken heb ik deze voortaan in de agenda staan op mijn website op iedere 2e vrijdag van de maand. Zo is het makkelijk inplannen en voor iedereen overzichtelijk. Je kan nu namelijk het gehele jaar al vooruit kijken.
 
 
Hele dikke kus voor iedereen,
Monique