Verslagen bezoekers – 1

Print Friendly, PDF & Email

Op deze pagina verslagen van mijn gasten

gangbang cynthia nymphonight

DE 24 JARIGE CYNTHIA IS BIJNA ALLE KEREN VAN DE PARTIJ. ZIE OOK HAAR EN VELE ANDERE PROFIELTJES OP DE VRIENDINNEN PAGINA’S


Hoi allemaal, hier een verslag over mijn 1e Nymphonight 14 februari 2020.

Valentijnsdag vanavond is het zover, een week geleden gereserveerd en sindsdien gezond gespannen. Maar onder het motto van je kan beter spijt hebben van de dingen die je wel gedaan hebt dan van de dingen die je niet gedaan hebt LET’S GO!

Na de entree (korte uileg, ontvangst kluissleutel en betaling) doorgestuurd naar een hele lieve en knappe dame met korte kleine krulletjes en prachtige borsten.(Sorry voor het ongegeneerd staren lieverd ;)) Een prima en duidelijke uitleg gekregen en toen was de spanning eigenlijk al zo goed als weg.

Snel omkleden en naar binnen en lekker een baco’tje besteld bij een lieve en ook als zo knappe bardame.Al snel raakte ik aan de praat met een vaste bezoeker die mij nog wat nuttige en welkome tips gaf bedankt nog. 9 Uur de trap op daar ging ik geen enkele gene wat een vrijheid ongekend toen wist ik meteen al hier ga ik terugkomen dat zweer ik.

In 2 kamertjes gegluurd en bij de derde naar binnen gegaan (de trap op rechtdoor aan de linkerkant). Daar zat een blonde dame met krullen een man te pijpen en ging naast die andere man zitten. Direct begon ze mij ook de pijpen mijn god wat lekker. Snel een condoom eromheen en ik ging achter haar zitten zoende in haar nek en zij hielp mij heel lief naar binnen nog bedankt was de opwinding denk ik…….Ik heb haar heerlijk geneukt terwijl zij die man aan het pijpen was. Na dat ik klaar was gaf ze me nog een super hartstochtelijke tongzoen. Wauw als de hemel bestaat dan moet hij er zo uitzien als hier.

Pfffff ik bevind me een een soort van roes lekker naar beneden even douchen en het turks bad in. Daar even gezellig zitten kletsen met Paulien en wat andere mensen nog even douchen en naar de bar. Nog een baco’tje besteld bij de lieve dame en ik kon maar een ding denken nooit meer naar huis.

Baco’tje opgedronken en weer de trap op ronde 2.De Blonde dame was helaas verdwenen, dus toen het 1e kamertje rechts gepakt. daar werd een vrouw geneukt en ze was iemand aan her pijpen. Hard worden bleek geen enkel probleem daar had ik nog wel over ingezeten maar het is daar zo ontspannen en geil dus maak je geen zorgen. Condoom eromheen die andere heer was net klaar dus ik kon zo aanschuiven en gaan me orgasme duurde nu al langer dus ik kon al lekker lang doorneuken. Pfffff ik ben kapot wat is dit lekker even bijkomen op de matras en lekker douchen.

Na het douchen voor de zekerheid een libido zakje genomen en naar de bar.Aan de bar een cola’tje besteld ik was niet van plan deze avond in het water te laten vallen door alcohol alhoewel de avond kon sowieso niet meer stuk.En ja hoor weer de trap op lady’s here i come zeg ik al grappend tegen mezelf.

Ronde 3 is even aan de overkant kijken. Daar in de kamer achter de kooi waren 2 vrouwen lekker bezig en de mannen stonden in de rij te wachten.Op de matras rechts waren net een man een vrouw komen liggen zij was hem aan het pijpen en zij speelde wat met haar zelf niemand die er acht op sloeg dus ik ben lekker tussen haar benen gaan zitten en begon haar te beffen. He een klitpiercing mijn eerste. Ik begon haar te neuken terwijl ze op haar rug lag en de man die ze aan het pijpen was vroeg nog of ik er wel bij kon zo want het was wat krapjes. Het kon me niks schelen man wat een geweldig kutje had deze vrouw ik kon alleen maar denken gaan gaan gaan. Toen nog gewisseld naar doggystyle en weer een heerlijk orgasme. Jezus ik waande me een ware pornoacteur dat ik dit kon had ik het maar eerder geweten. Op naar de douche maar weer.

Cola’tje besteld en even lekker rond gekeken er werd een showtje gegeven en even later waren 2 vrouwen aan het tongen in een kleine ronde kooi. Ik werd alweer hard op naar ronde 4 dan maar. Weer naar dezeldfe kamer als net achter de kooi en daar lagen die twee vrouwen van net nog steeds. Het was er gezellig en de vrouw rechts had leuke humor echt top ze had zwart kort donker haar. Nou komt er nog wat van zei ze anders ga ik wat drinken hoor ja dag dacht ik sta hier netjes te wachten maar als niemand gaat ga ik wel. Heerlijk geneukt wat een lekker wijf ben je toch hoe je ook heten mag. Lekker douchen, man die vriendinnen van jou kunnen een man echt slopen top! Ik denk erover om lekker naar huis te gaan maar nee nog een keertje dan. Libidozakje erin even op adem komen met een drankje aan de bar en gaan.

Ronde 5 Van deze Dame was ik zo onder de indruk dat ik vergeten ben in welke kamer het was. Volgens mij ook weer achter de kooi maar dat weet ik dus niet zeker. Ze had halflang zwart haar en ze lag daar met zichzelf aan het spelen terwijl zei een man aan het pijpen was. Het was best wel ruig en hij begon haar echt te keel neuken ik was keihard deze vrouw ga ik neuken. De man die ze aan het pijpen was begon haar te neuken en ik ging aan het het hoofdeind zitten. Ik streelde wat door haar haar en begon aan haar tepel te zuigen. We hielden elkaars hand vast en ik voelde haar passie en warmte wat een geweldig gevoel. Ik was aan de beurt en begon haar te neuken jezus wat een lekkere vrouw ben jij ik weet helaas niet hoe je heet maar hoop je weer te treffen. We neukten en ze begon aan mijn tepels te trekken mijn god wat doe je met me kon dit maar eeuwig duren. Klaarkomen was onvermijdelijk en we elkaar nog even innig omhelsd.  

Voor de laatste keer gedoucht een drankje gedaan en afscheid genonomen tot gauw 100% zeker.
Lieve Monique bedankt voor alles ik zal dit nooit meer vergeten. Sorry voor dit lange verhaal maar ik kan het hier thuis moeilijk gaan delen snap je ;).Ik weet niet of het via deze weg kan maar anders zou ik graag vast reserveren 
Dikke kus Marco

Die colaatjes deden jou zeker goed. :)

x

Monique


Enkele maandjes geleden in de zomer van 2019 werd ik door een goede vriend gewezen op deze avond. Het zou echt iets voor mij zijn. Het zou een avond zijn voor onverzadigbare meiden. Tsja en onverzadigbaar dat ben ik eigenlijk wel.

Inmiddels was ik in januari voor de derde keer op deze avond en het liefst zou ik iedere maand gaan. Helaas lukt dat niet met mijn werk, maar probeer zo veel mogelijk vrij te nemen om zo vaak mogelijk te komen.

Deze keer had ik besloten om aan de mannen te vragen mij hard aan te pakken. Gooi me op mijn rug, doe bruut mijn benen uit elkaar en neem mij! Ik voel me graag een sletje met volledige overgave. Geef dus ook gerust een harde klap op mijn kont en hoe harder hoe beter ik mij voel. Van pijn word ik ook best wel geil, dus pak me vooral hard aan!

Tijdens deze avond hadden enkele mannen mijn boodschap begrepen en op een gegeven moment werd ik hardhandig vastgepakt, op mijn rug gelegd en geneukt terwijl deze man mijn polsen vast hield zodat ik geen kant op kon. Hij neukte mij heel hard en toen hij klaar kwam bleef hij mijn polsen vast houden en vroeg een andere man om mij te neuken terwijl ik nog steeds geen kant uit kon. Dit voelde al aardig als “rape sex” en mijn grote fantasie kwam dus zeker uit.  Toen ook deze man klaar moest ik van de man die de hele tijd mijn polsen vast hield op mijn knieën gaan zitten en hem pijpen. De manier hoe hij dit deed was echt heerlijk. Hij voelde mij kennelijk precies aan. Ik moest mijn handen op mijn rug houden en hij duwde tijdens het pijpen mijn hoofd naar hem toe zodat ik hem alleen nog maar in mijn keel kon nemen. Op ditzelfde moment nam een andere man mij achter langs en voordat ik kwam stikkend en tranend klaar. Mijn make up was echt niets meer van over en voelde me heerlijk gebruikt.

Helaas vertrok de man die mij zo goed aanvoelde en heb ik hem later niet meer gezien. Wel heb ik de afgelopen nog dagen aan hem gedacht en hoop dat hij er de volgende eer zeker weer bij zal zijn.

Na deze geweldige gebeurtenis besloot ik mezelf even wat te gaan opknappen en ben ik nog een paar keer op de kamertjes geweest om me te laten neuken. Natuurlijk weet ik ook dat er mannen zijn die liever gaan voor tedere sex en strelen en ook daarvan heb ik deze avond meerdere malen lekker kunnen genieten. Maar toch als jij mij compleet uit mijn dak wil zien gaan, pak me dan vooral niet te lief aan, want daarvoor lopen nog voldoende andere lekkere meiden rond.

Ik hoop er de komende keer weer te kunnen zijn.

Liefs

Jane


Op 10 januari was ik weer eens aanwezig bij een Nymphonight bij Monique. De laatste keer was zeker een jaar geleden. Hoog tijd om weer eens te kijken bij Monique. Met wat kriebels in m’n buik belde ik aan bij de boerderij. Monique zat zoals gewoonlijk weer klaar om ons te verwelkomen. Ik was meteen gerustgesteld, er was wat dat betreft niets veranderd.

In de kleedkamer kleedde ik me om in een wat luchtigere en passende outfit. Het was al lekker druk en ik zag al wat lekkere mannen rondlopen. Ook zag ik een paar vriendinnen die ik eerder had ontmoet bij Monique, dus eerst daar maar eens lekker mee bijkletsen.

Na nog een drankje, besloot ik naar boven te gaan. Ik liep een rondje en gingen de ‘koeienkamer’ in, die nog leeg was. Al snel kwamen er een paar mannen binnen om te kijken en mee te spelen. Er ging 1 man naast me zitten en streelde m’n dijen, langzaam ging z’n hand verder omhoog. In z’n andere hand hield hij z’n pik vast, die al aardig stijf werd. Ik boog me voorover en nam z’n pik in m’n mond. Mmmmm, hij werd steeds harder. Ik stond op, ging op het matras liggen en vroeg hem om me te neuken. Hij deed een condoom om z’n inmiddels keiharde pik en nam me heerlijk! Na niet al te lange tijd kwam hij klaar en bedankte me met een kus.

De volgende man stond al klaar met een condoom om z’n pik. Ook hij neukte me heerlijk en ik kwam meerdere keren klaar. Naast me was een man op z’n knieën komen zitten en zijn pik nam ik in m’n mond. En hij was de volgende die me neukte. Heerlijk! 

Om even te pauzeren en een drankje te drinken, stond ik weer naar beneden. Waar het nog steeds supergezellig en druk was. Wat kletsten met andere bekenden en ondertussen scanden mijn ogen om me heen, op zoek naar lekkere mannen.

Toen we even op een van de banken zaten, kwam er een leuke man naast me zitten, hij stelde zich voor als W. en we raakten aan de praat. Of ik vaak hier kwam? Ja, vroeger wel, maar dat was alweer even geleden! Hij was voor de 2e keer hier, en genoot van de vrouwen. Nadat onze drankjes op waren, stelde ik voor om samen naar boven te gaan. We liepen even rond, maar het was erg druk op de tafels, kamertjes en matrassen. Uiteindelijk klommen de bedstee in. W kroop tussen m’n benen en begon me heerlijk te likken. Ik draaide m’n hoofd en nam zijn pik in m’n mond en pijpte hem. Hij deed z’n best en toen z’n vingers erbij kwamen, kwam ik spuitend klaar! W pakte snel een condoom en voor ik het wist gleed zijn pik in is in m’n natte kut. Z’n pik was hard en dik en hij neukte me hard. Zo geil. Ik hield het niet meer! Ook W was er bijna, ik kwam spuitend klaar en hij vlak daarna in z’n condoom. Oh, wat heerlijk! We hijgden nog even na. En we kropen de bedstee weer uit.

Nu weer even naar beneden om even te douchen en om te kleden. Ik had gelukkig nog een geil jurkje bij me wat ik aan kon trekken. Nu eerst even een drankje! Gezellig met W dronk ik weer wat drankjes bij de bar. En voor de derde keer gingen we naar boven. Het grote bed was vrij en ik ging in het midden liggen. Eén man aan de ene kant, een man aan de ander kant en een man tussen m’n benen. Ik pijpte de mannen aan beide kanten om de beurt en ik werd gevingerd door de derde man. De man naast me had een condoom om gedaan en gleed tussen m’n benen m’n kutje in. Zijn plek naast me werd ingenomen door een andere man met dreads en een lekkere dikke pik. Ik voelde hoe hard hij al was, terwijl ik geneukt werd. Toen de de man die me neukte, klaar was gekomen, zei ik tegen de man met de dreads dat hij aan de beurt was. Wat een heerlijke pik had hij! Hij neukte me, terwijl ik op m’n zij lag, hard en diep, net zolang ik spuitend klaar kwam. Z’n vriend wilde ook, ik ging voor het bed staan en ik bukte voorover. Zo kon hij me van achteren nemen. Voor me op het bed lag een man wiens pik ik lekker met m’n handen masseerde. Z’n pik groeide in m’n handen, terwijl de volgende man mij van achteren neukte. Ook de man met de dreads neukte me van achteren. Ik genoot! De man die voor me lag op het matras had inmiddels zo’n harde pik dat hij me ook wilde neuken. Ik ben weer op het matras gaan liggen en hij gleed ook bij me naar binnen. Een brede, dikke pik had hij! Hij was al snel bijna op z’n hoogtepunt. Hij haalde z’n pik uit m’n kut, stroop het condoom eraf en spoot over me heen. En meteen daarna kwam m’n lief ook klaar over me heen. Zo geil. Dat was de laatste man van wie had genoten deze avond.

Ik ging naar beneden om te douchen en wat te drinken aan de bar. Daarna was het dan ook voor ons tijd om te gaan. Nadat ik me weer hadden aangekleed, liep ik weer via de bar naar de uitgang. Ik nam weer afscheid van Monique, met de belofte dat we weer snel terug zouden komen en er dit keer niet zoveel tijd over heen laten gaan.

Nou, mannen, de volgende Nymphonight ben ik er weet bij en hoop ik weer net zo te genieten als in januari.

Lieve, geile groetjes, Helen.

 


Lieve Monique,

Ik heb de laatste keer echt genoten bij je, wat een geweldige locatie en een super service ook dat je een taxi liet pendelen. Was voor mij de eerste keer bij je, weleens bij andere clubs geweest, naar die kunnen niet tippen aan jouw paleis. 

Alles tot in de puntjes verzorgd, en heerlijk dat alles zo ruim is opgezet. Niet te vergeten je catering, ook weer super zooals het hoort, voldoende en lekker allemaal.

Dan mss wel het belangrijkste, alhoewel, het is een totaalplaatje. Jouw heerlijke vriendinnen, wat een heerlijke meiden en je zag ook dat ze echt genieten van zo’n avond. Heb heerlijke momenten gehad, het was de gehele avond 1 geile happening. 

Voor mij dus de 10e januari weer een geil feestje bij jou. 

Verheug me er nu al op. 

Ga zo door lieverd, en tot snel

Liefs Arjan 😘💋

 


Net thuis van jouw nymphen avond en ben er helemaal vol van. Het was mijn eerste keer en wist niet dat zoiets zou bestaan. Ik ben nu thuis en heb geen rust het liefs was ik het hele weekend zo door gegaan. Ik had niet verwacht dat de vrouwen zo voor me zouden gaan en zo leuk zouden zijn. Dat kon ik el gebruiken na mijn scheiding. Toch een deuk in mijn vertrouwen zo’n scheiding, maar door vanavond bij jou weet ik dat ik er weer mag en kan zijn. Ik denk dat ik niet echt zou slapen en deze avond nog veel in mijn hoofd opnieuw zal afspelen. Daarom wil ik gelijke maar even reserveren voor de volgende keer. Monique, je bent een engel.


Hoi Monique, Heb mij weer zeer vermaakt gisteren was een half jaar niet geweest en begon toch weer te kriebelen. Was redelijk optijd binnen en ben 1 van de laatste weg gegaan.. bij binnenkomst was het meteen vanouds gezellig.. geile vrouwen die kwamen van orgasme naar orgasme en heb diverse dames van volslank tot slank weer mogen verwennen in verschillende gaatjes.. en vind je het ook niet wat heerlijk deze dames kunnen kreunen? Voor de heren die nog niet zijn geweest en twijfelen neem de stap je zult leeg terug naar huis gaan.. hihi Voor mij mag je je weer aanmelden voor de volgende editie… Monique bedankt voor jou gastvrijheid en tot de volgende keer.. Xxx Harold


Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst naar jouw nymphonight geweest. Ik kom wel vaker in clubs maar het is zelden zo goed verzorgd als bij jou. Parkeerhulpen, vriendelijke ontvangst door jou, ruime kluisjes, meer dan genoeg schone handdoeken, prima buffet, lekkere hapjes en feestelijke cocktails, goede muziek die niet overschreeuwt, mooie en attente bediening, voldoende condooms en alles regelmatig opgeruimd.

Het leuke is ook dat er allemaal verschillende ruimtes zijn, van de open gang met sling of gynaecologenstoel tot meer besloten ruimtes met banken of matrassen. En de banken beneden zijn perfect om de kat (of poes) uit de boom te kijken en kennis te maken. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurijk je vele vriendinnen in allerlei soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Echte amateurs die er van genieten.

Het duurde heel even voor het op gang kwam maar nadat de eerste schapen over de dam waren barstte het feest los. Enorm geil om te zien hoe de dames genieten en geweldig om zelf mee te doen. Vooral de gynaecologenstoel is goed gebruikt. Mijn echte “hoogtepunt” van de avond was echter rond middernacht toen ik nog een rondje liep voor het naar huis gaan. Ik kwam daar een mooie dame tegen die achterin in de ruimte naast de trap op het hoge bed (en het lage plafond!). Zij werd stevig in haar kont geneukt en daarna gevingerd waarbij ze een aantal malen flink squirtte.  Ik had haar al eerder een keer geneukt (op het bed in de ruimte naast de trap vooraan) en ook toen al van haar genoten. Hoewel ik al redelijk leeg was, was ze zo lekker dat ik nog een keer heerlijk in haar klaar ben gekomen. Helaas net te vroeg voor de DP die ze graag wilde, maar zo aan het eind van de avond is doseren en timen best lastig en bovendien was ze gewoon ook te lekker. Daarna nog even met haar gekust en haar bedankt. Ze excuseerde zich nog voor de natte bedoening, want het was kletsnat. Wat een lieve, mooie en geweldig geile vrouw. Dom genoeg ben ik vergeten te vragen hoe ze heet, dus als iemand weet wie ik bedoel of het stel zelf zich hierin herkent dan hoor ik het heel graag. Als ze weer komen ben ik graag van de partij en als ze een keer contact zouden willen hebben dan zou ik dat ook heel leuk vinden.

Na nog even douchen en een colaatje na een geweldige avond voldaan naar huis gegaan, met een flesje water voor onderweg. Een klein smetje is dat er zelfs bij jou helaas altijd een paar mannen zijn die onfatsoenlijk duwen en voordringen. Over het algemeen gaat het er bij jou echter prettig en respectvol aan toe. Het grote aantal geile vrouwen is daarbij prettig omdat dan niet alle mannen zich om 1 vrouw hoeven te verdringen wat je elders nog wel eens hebt. Verder vond iemand kennelijk mijn onderbroek erg leuk want die was opeens verdwenen. Gelukkig had ik twee meegenomen. Al met al voor herhaling vatbaar, mijn complimenten voor de geweldige verzorging en organisatie, en hopelijk zie of spreek ik die ene vriendin van je nog een keer. Xxx Groetjes, R.


Lekker hoor!

Afgelopen vrijdag had ik de stoute schoenen aangetrokken om toch maar eens te gaan. De maand ervoor had ik al gereserveerd en had op het laatste moment zoveel drempel vrees en ben toen terug gereden. Toch liet het mij niet los en wilde het gewoon doen. Ook nu twijfels op laatste moment, maar het was voor mij nu of nooit.

Achteraf ben ik ontzettend blij en trots dat ik naar binnen ben gegaan. Achteraf had ik me helemaal niet zo druk hoeven maken want alles was zoals jij zelf in je nieuwsbrieven wel eens aangeeft super relaxed.

Iedereen was vriendelijk en ik werd goed en netjes ontvangen. Ook viel het me op dat alles zo goed geregeld was en tot de douches en toiletten aan toe alles zo netjes en schoon. Dat was ook een puntje waar ik vooraf bang voor was, maar echt alle complimenten hoor.

Ik heb met diverse mannen gesproken die al een tijdje bij jou komen en deze vertelde mij dat je gewoon naar de vrouwen toe kon stappen voor seks en dat ze er echt niet voor betaald worden. Dit lees ik ook vaak in jouw nieuwsbrieven, maar omdat we in een wereld leven waar de praktijk vaak anders is dan dat men beloofd was ik vooraf dus best wel sceptisch. Na even de kat uit de boom te hebben gekeken besloot ik dus ook naar een vrouw toe te stappen. Ik hoefde mij niet eens  voor te stellen en deze lekkere blondine begon direct te pijpen. Enigszins verbaast stond ik daar lekker te genieten en toen deze lieve dame mij vroeg haar lekker hard te neuken leek het net of ik in een mooie droom zat. Het was wel even wennen dat terwijl ik aan het neuken was zij een andere man begon te pijpen, maar dat was ook weer een hele geile ervaring. Eigenlijk best wel speciaal om samen een vrouw te “nemen”.

Nadat ik klaargekomen was ging ik lekker even douchen en onder de douche vroeg een dame mij om haar even in te zepen. Deze keer was het wel even voorstellen, haar naam was Jeanette. Voorzichtig begon ik haar rug in te zepen, maar al snel pakte Jeanette mijn handen en duwde deze richting haar borsten. Oké ook dat was weer even wennen. Het gemak waarmee deze dames zich geven, echt super lekker hoor! Met enige aarzeling vroeg ik haar om tussen haar borsten te mogen neuken en Jeanette  ging gelijk op haar hurken voor mij zitten. Mijn wens werd dus direct vervuld. Met Jeanette heb ik vervolgens nog even wat zitten drinken. Zij vertelde mij altijd enorm toe te leven naar deze avond. Volgens eigen zeggen had zij een overmatige sexdrive. Na een kwartiertje gezellig gesproken te hebben ging zij ook direct weer naar boven. Ze vertelde mij niets van de avond te willen missen en wenste mij verder een hele fijne avond.

Nou, die fijne avond was voor mij al compleet. Toen hoorde ik Monique zeggen dat er op een bepaalde plaats een bukake zou zijn met twee van haar vriendinnen. Ook dit was compleet nieuw voor mij en heb met open mond staan  kijken. Aan de ene kant best wel geil om te zien, maar niet echt mijn ding kan ik je vertellen. Daarom besloot ik om toch nog maar eens naar boven te gaan. Na de twee voorafgaande dames was ik erg nieuwsgierig om eens iets te doen met een wat vollere dame. Ik had er namelijk twee zien rondlopen waar ik wel nieuwsgierig naar was. Op die dokters stoel zag ik dat één van deze twee dames lekker bezig was en die andere dame kon ik nergens meer vinden. Wel liep ik nogmaals Jeanette tegen het lijf en zij greep gelijk weer naar mijn boxer. In het dagelijks leven ben ik helemaal niet zo’n type waar de dames om staan te springen hoor. Ik beschrijf mezelf als middelmatig en zeer gewoon, maar op het moment dat Jeanette weer naar mij greep voelde ik me wel heel bijzonder. Jeanette vroeg mij om samen met nog twee mannen mee te gaan naar een kamertje. Zij wilde graag met drie man een soort van verkrachting spel. Ook dit is eigenlijk niets voor mij. Toch kon ik geen nee zeggen en ben mee gegaan naar het kamertje. We moesten haar hard aanpakken en doen of we haar om de beurt verkrachten terwijl de twee andere haar goed en stevig vast hielden. Op zich best wel geil al ben ik meer van het tedere werk. Achteraf moet ik bekennen dat ik ook deze “verkrachting” niet had willen missen.

Na..(hier breek ik jouw fantastische verslag even af)*

*Beste….., heel erg bedankt voor jou lieve mail en avontuur. Altijd leuk dat je dat met mij wil delen. Ik heb samen met mijn vriendin Marja ‘s morgens tijdens het ontbijt enorm van jouw verslag genoten. Omdat het wel heel uitgebreid is heb ik een klein gedeelte geplaatst op de website omdat ik er wel drie pagina’s mee kan vullen. Als jij volgende keer komt zou ik het leuk vinden als je je even kenbaar maakt bij mij, want ik heb een leuk cadeautje voor jou klaarliggen. Dit doe ik wel eens vaker als iemand een heel leuk verslag maakt en daar de tijd voor heeft genomen.

xxx

Monique

 

 

 


Hoi Moniek

Vrijdag alweer mijn 3e bezoek aan jou nympfnight. Vorig jaar was net nog iets op mijn bucket list, maar nu ik eenmaal weet hoe het er aan toegaat wil ik het liefst alle keren komen. Omdat ik in horeca werk kan ik om de drie maanden, maar afgelopen keer kon in een dienst met een collega ruilen om lekker naar jou toe te gaan.

Het was een top avond en heb lekker Samanta op de gynostoel geneukt. Wat een lijf en wat een tieten. Als zij naar mij kijkt dan kan ik het gewoon niet houden en daardoor kwam ik al na enkele minuten klaar. Omdat ik mee wilde op deze avond nam ik zo een libido zakje en dat werkte al na een half uurtje. Op dat kleine kamertje heb ik toen samen met een andere man dat kleine meisje met die mogen verwennen. Ik had het nog nooit eerder gedaan een trio man, man vrouw, maar vond het eigenlijk supergeil om de beurt neuken en pijpen. Dat ik hetero ben is geen probleem, want mannen doen onderling niets, maar het was puur gericht op de vrouw. Zij schreeuwde het uit en het voelde zo porno. Ik weet haar naam helaas niet meer, maar dat een klein vrouwtje zo een grote lekkere kut kan hebben had ik me niet kunnen voorstellen. Toen zij vroeg mijn hele hand er in te doen wist ik niet wat mij overkwam. Ik had dit nog nooit gedaan en het voelde heerlijk warm en strak. Ik weet dat heel veel vrouwen dit niet zouden kunnen, maar ben zo blij het een keer te hebben kunnen doen.

Na dit geweldige avontuur heb ik onder de douche nog twee dames mogen helpen inzepen en werd ik door heen van hen nog heerlijk gepijpt. Best wel makkelijk dat libido zakje, zonder dat ik erbij na te denken bleef mijn penis ongekend hard.

In februari moet ik werken, maar in maart ben ik er weer.

Bedankt voor deze top avond. Groetjes uit het zuiden.


Lieve Monique

Heel erg bedankt! Voor wéér een fantastische Nympho Night.

Wat was het weer heet, nat en geil. Ik ben weer zó goed te grazen genomen. Heel wat zaad heb ik weggeneukt. Helaas verdween dat in condooms. Gelukkig weten de mannen ook de weg naar mijn keeltje goed te vinden. Dat was smullen. Ik zat helemaal onder. Van buiten én van binnen. Wat ben ik trots!

De losse sfeer in jouw boerderijtje is daarbij cruciaal. Dan kan ik me volkomen ontspannen. Ik smelt als was. Dat neukt soepel. Dan raak ik in ecstase. Alles gaat dan makkelijk en vanzelf. Uitzinnig grijp ik iedere pik die ik pakken kan. Automatisch. Weigeren doe ik eigenlijk niemand. Men doet maar. Voelen, rukken, neuken, pijpen, keeltje neuken, spuiten. Wat een pret!

Ik ben constant de gehele avond hitsig. Van entree tot vertrek sta ik letterlijk open voor alles en iedereen. Ook aan de bar, in de lounge, bij de lockers en onder de douche. Nergens ben ik zo thuis als in jouw boerderijtje!

Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Maar ik realiseer mij ook hoeveel werk JIJ verzet. Je sites, jouw nieuwsbrieven, de adequaat ophitsende oproepen aan mannen om te komen! Het persoonlijke mailen met mij en met álle collega-wijfjes. En wat te denken van de inrichting, aankleding, onderhoud en schoonmaak van jouw locatie. De ontvangst, de muziek, de bar, het buffet. De service bij parkeren, hoteltaxi, de was … ach, ik vergeet vast nog veel. En ik maar zorgeloos ongeremd genieten!

En wat te denken van jouw service aan ons, je vriendinnen. Met voorrang naar binnen. De details! Ik krijg steevast een locker in de bovenste rij. Dat is net wat handiger bij het omkleden. Dat is vast geen toeval. Alles is er op gericht de mannen snel van dienst te zijn. Dat is wat ik wil en jij helpt daar enorm bij. Jouw betrokkenheid bij nieuwe wijfjes. Nou ging ik direct mijn eigen gang, maar het voelt heel veilig met jou op de achtergrond. Je bent een fijne gastvrouw!

Nou vooruit. Een klein puntje van opbouwende kritiek. Het is soms wel erg donker. Bijvoorbeeld in de Jungleroom en de Koeienkamer. Wel zo lekker als je kunt zien hoe ik daar wordt gebruikt. Verder mis ik een mooi groot rond bed. Liefst midden op de beneden vloer!

Maar ach, wat zou het. Jouw nymphonight geeft mij het meeste en beste genot. Ik vraag erom en krijg er mijn verdiende loon! Ga alsjeblieft lekker zo door.

Groetjes van Wiske Alswas, nymfomaan in hard en diep.


Lieve Monique

Ik was voor de tweede keer op jouw Nympho Night. Het is voor ons een hele reis, maar een hotel in de buurt is een goeie oplossing. Het kost wat geld en tijd, maar … het is dan ook meer dan de moeite waard! Je weet dat ik graag wordt doorgeneukt. Ik heb inmiddels heel wat clubs bezocht, maar geloof me, het gaat nergens zo lekker makkelijk als in jouw hete boerderijtje! Ik weet niet hoe je het steeds weer flikt, maar … al die lieve mannen. In allerlei soorten en maten. Allemaal voor mij en ál die andere lekkere wijfjes.

Heel knap hoe je ook de wat schuchtere types weet binnen te halen. Zeker voor een eerste keer moet je nou eenmaal heel wat schroom overwinnen. Daar hebben we allemaal ooit mee te maken gehad. Daarom is het ook zo fijn dat er volop tijd is. Na wat acclimatiseren aan de bar en even rondkijken overwint iedereen zijn schroom. Er is altijd wel een vriendin waarmee het klikt en dan is een eerste pijpneurt nooit ver weg. Heerlijk toch? Ik roep twijfelende mannen op – kom gewoon. Je valt nooit uit de toon. Je ziet er de meest uiteenlopende types. Je voelt je nooit bekeken, dat is juist zo bijzonder in een club en zeker bij Monique. Dat kom je nergens anders tegen. Niet bij de bakker, in de bus of op je werk. Echt iedereen komt aan zijn trekken. Zowel de mannen en de vrouwen. Spreek me gewoon aan in de bar of lounge. Of een van de andere vriendinnen. We zijn heel gewone vrouwen, die je morgen gewoon gewoon weer bij de slager, in de trein of in de bioscoop tegenkomt. Even aanspreken is meestal genoeg. De rest gaat dan vanzelf.

Ja, er zijn komen ook ervarener mannen die knettergeil zijn en er gewoon zonder vragen aan beginnen. Dat schikt wellicht wat af, maar dat is écht niet nodig. Wij vrouwen weten daar gewoon raad mee. De sfeer is altijd top. De club is groot en het is er gewoon gezellig druk. Niemand loopt een ander voor de voeten. Het loopt allemaal lekker door elkaar en er is plaats voor iedereen. Het is geen wedstrijd. Je kunt hier helemaal jezelf zijn. En het maakt echt geen bal uit hoe je er zuit ziet. Ik let totaal niet op leeftijd of uiterlijk. Het gaat mij om de seks. En dan bedoel ik niet dat ik alleen maar ervaren stijve pikken duld. Welnee. Krijg je hem niet hard, dan help je een handje. Heus, ik ben er voor jou. Ook dit keer heb ik een kerel hard genoeg gekregen dat ie me kon neuken. Dat was hem zelf wegens een rugblessure in jaren niet meer gelukt! Eenmaal neukend werd ie vanzelf nóg harder. Hij ging helemaal los en het was zalig. Hij kwam groots klaar en ik voelde me trots.

Ieder zijn ding, dat is juist zo leuk. Met de ene vrouw kun je lekker lang één-op-één. Een ander maak je met een aantal mannen helemaal gek. Of je verlustigt je aan twee vriendinnen die zowat samensmelten. Of … je helpt gewoon deze hitsige nymf aan haar gerief en laat haar de hele nacht rukken, pijpen en neuken! Iedereen is welkom. Ieder zijn ding! Leve Moniques Nympho Night!

Zoen van Wiske.


Heerlijk als jonge single meid,

De eerste keer was ik behoorlijk zenuwachtig, want als jonge single meid is het best wel een avontuur. Maar na het telefoontje met Monique wist ik het zeker. Dit moest ik gewoon een keer proberen. Mijn fantasie om een hele avond sex te hebben met verschillende mannen kon ik de afgelopen twee jaar niet uit mijn hoofd krijgen en dus had ik in juni de knoop maar eens doorgehakt. 

Bij aankomst werd ik vriendelijk door Monique ontvangen en werd mij een rondleiding gegeven door Brenda. Ik voelde me aardig op mijn gemak en voelde de ogen van de aanwezige heren mijn kleren van mijn lijf scheuren. Om deze reden ben ik me dus maar gelijk gaan omkleden in een  nieuw sexy stringetje met bh die ik twee dagen vooraf had aangeschaft. Tijdens het omkleden werd ik direct door een erg vriendelijke man aangesproken. Hij was al meerdere keren geweest en nodigde mij uit om eerst met hem iets te gaan drinken. We hebben gezellig even gekletst, maar alleen kletsen…..daar kwam ik niet voor. Mijn poesje jeukte al aardig en was behoorlijk nat. Ik vroeg de man om met mij naar boven te gaan en mij de eerste sex belevenis te geven op dit geile feestje. De spanning was er af en ik was compleet los. Deze vriendelijke man had de hoop dat hij de gehele avond met mij op zou kunnen trekken. Sorry K(zijn naam zal ik niet noemen), maar ik wil deze avond sex met verschillende mannen.

Al ben ik zelf pas 26, ik val toch meer op oudere mannen. Wat mij betreft zit daar geen enkel limiet aan. Oudere mannen zijn nu eenmaal heel anders dan een jong binkie en op één of andere manier hebben oudere mannen altijd mijn voorkeur gehad. Op zich natuurlijk geen probleem voor jongens van rond mijn eigen leeftijd, want andere vrouwen vonden die jonge knulletjes wel heel leuk en interessant. Ieder het zijne zullen we maar zeggen. Het is niet zo dat ik geen sex wil met een jonge knul, maar mijn voorkeur is gewoon ouder. Na diverse heerlijke mannen gehad te hebben heb ik zelf deze avond ook nog afgesloten met een jongen van 21 jaar. Deze knul kon heerlijk likken, maar met neuken was hij jammer genoeg wel erg snel klaar. Voor een vluggertje mag hij zeker nog eens bij mij langs wippen hoor, dus  L. kom de volgende keer lekker even naar mij toe.

Ik moet bekennen dat ik niet precies weet met hoeveel mannen ik iets gedaan heb, maar mijn droom is zeker uitgekomen en de mannen waren allemaal fantastisch. Ik voelde me lekker en erg gewild en kan dit iedere single vrouw met een overmatige sexdrive adviseren. Dit feestje ga ik nog heel vaak bezoeken en hoop dat jij dan ook lekker even bij mij langs zal wippen.

Sylvia


Hoi Monique,

Wat een heerlijke avond was het toch weer afgelopen vrijdag. Ik was al lekker vroeg dus kon dicht bij de ingang parkeren. Bij binnenkomst en war gezellig gekeuvel aan de bar, toch maar eens een blik boven gaan werpen. In een kamertje waar een dame (bleek Eva te zijn)  binnenliep. Er was er al snel belangstelling waarbij ik Eva heerlijk mocht likken, kussen en strelen. Terwijl ik voor haar haar geile kussentje mocht zijn, werd ze flink genomen. Het was genieten en ze bleef maar vragen om meer.  Terwijl ze me geil aankeek en keer op keer mijn lul tot grote hoogte deed stijgen, greep een andere nympho haar kans aan mij.  Vragende ogen zogen mij naar haar en ik neukte haar diep. Stil was ze, maar genieten deden we samen. De avond was begonnen.

Die avond hebben diverse heren van Eva mogen genieten, maar samen met haar en enkele mannen twee uur lang in de kooi boven was toch wel heel bijzonder. Terwijl ze deze bevredigde en haar eigen genot (dat al enige tijd had uitgestaan) deed vervoeren, kon ik boven nogmaals aan andere bezoeker opgeilen. Dame 2 (sorry – weet je naam niet), was ook al voor wat nieuwe heren volledig in extase gegaan, maar kon het niet laten om me nogmaals met haar benen te omstrengelen en mijn stijve lul zonder 1 woord te wisselen naar binnen te zuigen. Ik hield het niet meer en mijn opgespaarde lading van dagen geen orgasme spoot over haar heen. Meeeeeeeeer.  Na lekker gedoucht te hebben ben ik terug gegaan naar de kooi waar Eva’s hongerige ogen me aankeken. Lekker zoenen, knuffelen en neuken – daarna weer anderen goden bij haar gelaten. Het spel daar heeft met mij en anderen nog lang bezig gehouden. De avond (nacht) werd gezamenlijk onder de douche afgesloten waar menig jaloerse hand om ons heen even moest wachten tot wij klaar waren. 

Monique en team, Dank je – het was een geweldig samenzijn. Jammer dat ik niet bij jouw afronding van de avond kon zijn. Maar ga ervan uit dat het geweldig vuurwerk was.

Johan


Hoi Monique,

Ik wil toch nog wel weer even terug komen op vrijdagavond gisteren. Wat een heerlijkheid na al die ellende in de files. Eerst heerlijk eten in hotel Vooroever en daarna naar jouw boerderij toe!

Heerlijk al die poesjes die gewillig aan het wachten zijn! Ik moet eerlijk toegeven, dat ik na m’n werk direct naar jou toe gereden ben via hotel Vooroever. Ik denk maar even niet aan het oponthoud voor de Coentunnel van 20 minuten stilstaan op de snelweg.

Het was weer heerlijk! Super mooie poesjes om te likken en om in klaar te komen, dat is me die avond vier keer gelukt ;-)

Ik heb het met vier heerlijke dames gedaan. Helaas weet ik hun namen niet, maar een volgend bezoek weet ik ze weer te vinden, geloof me.

Ook het weerzien met Sandra (m’n schatje) was na we samen uitgerekend hebben (laatste keer bij jullie was haar dochtertje 1.5 jaar nu vier) dus na tweeeneenhalfjaar eindelijk weer bij jullie terug: wat een genot was het en heel erg gezellig, ook met de Italiaanse schone die in m’n armen geworpen werd (haar naam gaf ze niet prijs, maar was erg leuke vrouw ook!).

Groetjes en tot snel maar weer!

Henk, Breda.


Hoi Moon,

Als man heb ik me vrijdag weer goed vermaakt. Ik had deze keer voor de zekerheid maar zo een zakje libido genomen en deze kon ik best wel gebruiken. Mijn pik voelde harder en ik hield het veel langer vol.

Ik had nog nooit sex gehad met een t girl en ik wist vooraf ook niet of ik dat wel zou willen. Toen ik vrijdag Jany bij je tegenkwam veranderde ik van mening en wist het zker. Wat een knap geil wijf was dat. Ik heb haar goed achterlangs mogen doorneuken en ik vond dat echt super.

Ik heb ook die jonge meid nog een beurt mogen geven en mijn handen lekker wild en hard in haar tieten mogen zetten.

Maar er was een wat oudere vrouw die mij vroeg om haar te willen nemen. Deze dame maakte er echt veel werk van. Vooraf wat zoenen en daarna like zij mijn balle en begon aan mijn pik te zuigen. Dat was echt heel lekker, had ze vast vaker gedaan haha.

Er kwam in dat kleine kamertje nog een man bij en die begon haar te neuken terwijl ze mij maar bleef zuigen en likken. Echt dit was zo geil. Helaas was die man al snel klaar en begon een andere man haar te neuken, maar ik denk dat ze dat niet eens merkte want ze bleef mij gewoon doorzuigen. Toen ook deze man weg was vroeg ze mij om haar te neuken en gelijkertijd met mijn hand haar mond dicht te houden. Het werd steeds gekker en geiler en ik zal deze avond  niet snel meer vergeten.

Ook wil ik vast voor februari en maart reserveren.

Moontje bedankt en tot de volgende keer.


Ik was iets voor half 9 aanwezig en het viel me gelijk op dat alles goed georganiseerd verliep. Parkeerwachters die je vriendelijk te woord staan en zorgen dat het allemaal goed verloopt. Kluisjes douche handdoeken allemaal prima in orde. Ruimte is groot maar wel knus, verzorgt en goede bar.

Ik kwam al snel in gesprek met Sas. Een mooi vrouw uit Gelderland. Ze vertelde me van alles over haar. Gezellig wat gedronken. En rond 9 uur naar boven. Ik ben rustig er bij gaan staan en al snel werd ik lekker gepijpt door haar.  Liefst wilde ze mij laten komen maar ik vroeg netjes even te wachten. Ik wilde nog meer actie in de eerste ronde. Ik heb haar lief bedankt en verder.

Bij de sling was het me iets te druk dus even in donker kamertje gekeken. Daar werd een vrouw geneukt en ander was net vrij. Zij lag geil met dr benen wijd echt te wachten op een pik. Tja dat kon ik niet weerstaan. Ze wilde dat ik over haar heen spoot. Dit kon ik natuurlijk niet weigeren.

Toen ik beneden kwam even wat gedronken en toch maar even kamagratje erbij gepakt. Toen ik bij mn kluisje kwam stond daar een prachtig donker jong meisje. Vriendelijk hoi gezegd. Iets later stonden we samen te douchen en maakte we klein praatje.

Terug bij de bar werden er wat hapjes rond gebracht en kwam wat leuke rotterdammers tegen. Ook Sas zat er weer. Ik was in een opperbeste vrolijke stemming. De heren uit Rotterdam hadden de donkere dame ook al gespot en na een tijdje wilde ze dat toch eens van dicht bij bekijken.

Iets na hun liep ik naar boven en kwam weer langs Sas. Ik heb zo wat rond gekeken. Ff bij Sas aangeschoven, nog bij andere gekeken en uiteindelijk in achteraf Kamertje de donkere dame gevonden. Totdat ze me mij zag en riep: Jij… hierkomen. OK prima. Even een knuffel, zachtjes gestreeld en zij maakte me hard. Zij begon me heerlijk te pijpen. Toen hij goed hard was ging ze op me zitten. Daarbij had ik het uitzicht op een goddelijk mooi meisjes lichaam. Heb zolang als t kon Mn orgasme uitgesteld en in twee sessie ons klaar geneukt. De lieve schat nog bedankt en zij mij ook. Knuffel gegeven en toen opfrissen want zweette me dood van deze stevige en warme sessie.

Beneden gekomen en gedoucht was het buffet open. Hier voor een en al lof. Goed divers en lekker.

OK ronde 3.

Weer wat rond gekeken en vrouw heerlijk genomen zien worden op de gynocologen stoel. Mooi om te zien. Intussen in een kamertje achter mij gebeurde ook van alles. Zat een kleine roodharige vrouw op haar knieën met een meester erbij. Ze werd op tour buurt van achter geneukt. Waarbij ze af en toe licht spuitend klaar kwam. Ik kwam al snel dicht bij en zorgde dat Mn pik al hard was. En dat was niet moeilijk met dit geile uitzicht. Ze zat eigenlijk iets te hoog voor mij dus haar meester dwong haar naar beneden te zakken. Ik schoof Mn pik erzo in en neukte haar stevig tot ik kwam. Daarbij spoot ze ook weer een beetje. De meester was tevreden en gaf haar een flinke tets op dr billen. Ik heb ze beide bedankt en ben weer even rust gaan zoeken.

In de rust weer gesproken met de donkere princes. Na tijdje wilde ze wel met ons naar boven.  Zo klommen we boven op een soort kooi. Toffe plek. Wel erg warm. Ze maakte me lekker hard en ging weer op me zitten. Daarna hebben we wisselende standjes gedaan en een paar heren konden mee kijken op ooghoogte.  Het was alleen zo warm dat het plastic matras glad werd van het zweet. Maar o god wat hebben we lekker liggen neuken. Zeker 20 minuten lang.

Weer even goed douchen en wat eten. Intussen werd er al omgeroepen dat de taxibusje naar hotel er was rond 2 uur. Het werd al een stuk rustiger en bij de bar zag ik de dame met rood haar en haar meester. Liep naar hun toe en vroeg aan de Meester of ik haar even mocht bedanken voor de geile sessie boven. Ze vondt dit leuk en ze zei.. go zo zie ik eens wie mij geneukt heeft. We hebben tijdje zitten kletsen en ze vertelde me over  bdsm ervaringen e.d. Intussen had ik meer zin in lekker zoenen en likken. Dat stond haar wel aan. Dus na drankje toestemming gevraagd aan de meester en we mochten naar boven. En dit gingen we samen doen. Boven gekomen was het al stuk rustiger en we gingen gelijk zoenen. Dit was mega intens. Alsof we lovers waren die elkaar een half jaar niet gezien hadden. We zoenden voelde rolde alsof ons leven er vanaf hing. Dit leek wel een droom. Ik wilde haar likken en dat wilde zij ook. Maar ze waarschuwde wel voor als ze kwam. Ik was zo geil dat eerder een aanmoediging was dan een rem. Ik begroef me tussen haar benen en masseerde haar kutje. Het duurde niet lang en ze kwam heftig spuitend klaar. Ik zat onder en dat maakte me nog geiler. Kreeg snel een condoom van iemand aangereikt, dank nog en ging bij dr naar binnen. Zoende haar, neukte haar. En ze werd helemaal gek. Kwam binnen no time weer spuitend klaar. Onze geiligheid werd steeds heftiger. Afwisselend likte ik dr geile kutje, neukte haar en ze vroeg me in dr tepels te bijten. Ze bleef klaar komen en ik werd steeds gekker van geiligheid.

Intussen zag ik dat de donker princes naast ons observeerde. Waarin ik hoorde dat ze zei… tjee wat een uithoudings vermogen. Dit stimuleerde mij positief en ik ging in de laatste versnelling. Neukte de dame zo hard als ik maar kom en ze schreeuwde ja ja ja ja. En duwde me van haar af toen ze kwam…ze spoot heerlijk nat. We vielen uitgeput in elkaars armen. Wauw.. dit was ongelofelijk heftig en intens. We zouden samen gaan douchen. Uiteindelijk lukte dit haar niet meer. Ze was op. Sorry lieverd. Is mijn schuld. We hebben elkaar bedankt en nummers uitgewisseld en wellicht komt er een.

Uiteindelijk als laatste vertrokken. Het was een top avontuur. Tot een volgende keer.

Grt Jeroen


Libido Jelly


Hoi Monique

 
Kwam voor eerst bij jou en heb ogen uitgekeken en veel kunnen neuken. Ook heb ik een meisje heel diep in haar keel liggen neuken. Die stikkende geluiden die ze maakte en hoe zij keek naar mij werd ik steeds geiler van.
 
Heb haar ook nog moge neuken in kont en kut. Ze was denk ik eind twintig maar super ervaren. Ook heb ik nog vrouw onder de douche geneukt en mocht haar tijdens het neuken lekker inzepen. Zij was heel nat en dat kwam niet alleen van het douchewater hihi.
 
Ik wil volgende maand ook komen en denk dat ik iedere keer wel wil komen. Wil dit al jaren en nu weet ik dat ik dit al sneller had moeten doen.
Jij bent ook een mooie meid zeg. Stuur je me een plaatsje
de aankomende keer.
Likjes overal

Johnny


Libido Jelly


Beste mannen,

Geregeld kom ik naar de avondjes van Monique. De mannelijke aandacht die ik tijdens zo’n avond krijg maakt mij gek van opwinding.

Jullie mogen eerlijk van mij weten dat ik op school geregeld gepest werd en de jongens mij niet zagen zitten en niet serieus namen. Al naar gelang ik goed begon op te drogen, mijn puistjes wegtrokken en ik er best wel spannend ging uitzien kwam de mannelijke aandacht van alle kanten. Dat geeft mij een goed gevoel. Ik word graag als lustobject gezien.

Ondanks het feit dat ik een HBO opleiding en een zeer goede baan heb, gedraag ik me graag geregeld als een “goedkoop” lustsletje voor mannen. Ik ben namelijk 100% hetero en heb zelf alleen belangstelling voor mannenvlees.

Als man kan je heel ver met mij gaan. Neuken doe ik save, maar ik word ook graag hard aangepakt en als ik echt supernat ben kan ik soms ook een gemiddelde mannen vuist met enige voorzichtigheid in mijn soppende kutje hebben.

 Vanwege mijn goede baan en mijn herkenbare tattoo sta ik niet met een foto op de website, maar ik zal mijzelf even omschrijven.

Ik ben 34 jaar, slank 1,67 lang en een redelijk stevige cup C van moeder natuur meegekregen. Verder heb ik half lang blond haar. Als je me wil herkennen let dan even op een rood lingerie setje(mijn lievelingskleur) en bijpassende rode pumps.

Ik zag dat het meestal de mannen zijn die een stukje voor de nieuwsbrief schrijven en heb Monique daarom verzocht mijn stukje te plaatsen. Ik hoop ook jouw nieuwsgierigheid een beetje te hebben kunnen opwekken.

Wie weet zien en spreken we elkaar snel en hebben wij straks samen spannende sex.

Misschien tot snel,

Daphne


Beste Monique

Het was voor mij de eerste keer…..nee niet de eerste keer dat ik sex zou hebben met een vrouw, maar wel de eerste keer dat ik  dit zou doen buitenshuis op zo’n sexfeest.
Het eerste uurtje was eventjes wennen, maar ik werd bijzonder goed opgevangen en voelde me erg lekker bij de aandacht die ik van enkele dames kreeg. Ik ben deze avond meerdere keren actief met één van de dames geweest en ze waren allemaal erg lief en geil. Echt Monique, hetgeen jij schrijft is niets overdreven, maar puur de realiteit op deze avond.
Aan het eind van de avond heb ik ook nog eventjes sex gehad met dat slanke mooie donkere meisje. Ik zag haar eerder al lopen en durfte haar niet aan te spreken omdat ze zo knap was, maar helemaal aan het eind van de avond kwam het er dan toch nog van.
Mijn avond kon zo wie zo al niet stuk, maar dit was voor mij de kers op de taart.
Monique, heel erg bedankt en niet alleen jij, maar ook alle andere dames, want het is echt een onvergetelijke avond voor mij geworden.
Graag kom ik aanstaande keer weer en ga ook nog eventjes kijken of ik ook vrij kan nemen voor die Caribische sex avond. Je hebt er een zeer tevreden nieuwe gast bij!
Veel liefs,
Andrew

Lieve Monique,

Al enige tijd ontvang ik je nieuwsmail en zou heel graag weer eens een avond willen bijwonen. De laatste keer dat ik bij jou was is ongeveer drie jaar en had het helemaal naar mijn zin en dingen gedaan die ik vooraf alleen maar heb kunnen dromen. 

Nog iedere keer beleef ik het hoe Liesbeth begon te spuiten en gillen toen ik met haar bezig was. Haar naam zal ik nimmer vergeten. Nooit eerder had ik zo’n geile vrouw meegemaakt en zij was voor mij als een engel uit de hemel. Ook heb ik toen aan het eind van de avond nog even sex gehad met twee vrouwen op die koeien kamer. Leuk kamertje overigens. Mijn  grote wens om eens met twee vrouwen sex te hebben kwam uit. Het was een onvergetelijk half uurtje. Zij likte samen mijn pik en vervolgens zat er één op mijn gezicht zodat ik haar heerlijk kon beffen. Zij had enorme schaamlippen en een behoorlijk grote kut. Die andere vrouw zat me op datzelfde moment te pijpen. Ik kwam toen helaas te snel klaar, maar ook daar reageerden ze erg leuk op.  We hebben nog wat zitten strelen en ik mocht heerlijk alle vier de tieten even lekker aflebberen.

Na dit bezoek kwam ik in een relatie terecht en dacht nog vaak terug aan die ene avond bij jou en jouw vriendinnen. 

Helaas kwam ik er door deze relatie, verhuizing en nieuwe baan, niet meer aan toe om langs te komen, maar toch kon deze avond mij tot op heden nooit meer loslaten. 

Inmiddels is mijn relatie uit en hoef ik ook niet meer op vrijdag avonden te werken. Vandaar wil ik een plaats reserveren voor tien maart. Ik ben benieuwd of je me nog kent en zie er erg naar uit.

Veel liefs en tot dan 

Gerard


 

Hai Monique,

 
Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam en was daardoor in het begin wat nerveus en beschroomd, maar voor mij was het uiteindelijk toch een heel geslaagde avond.
 
Na wat rondgelopen te hebben, niet goed wetend e.e.a. aan te pakken, kon ik aanschuiven bij een een vrouw die al lekker bezig was. Heb die vrouw lekker gebeft, wat wel in de smaak viel dacht ik. Ze reageerde vol passie en pijpte me heerlijk in ieder geval.
 
Even later bij weer een ander vrouw lekker gezoend gebeft en geneukt.
 
Weer later een prachtige donkere surinaamse vrouw verwent. Wat een heerlijk lichaam had die vrouw (ik hou van dikke billen). Maar over het algemeen viel mij op dat uiterlijk er weinig toe doet, passie en geilheid is waar het om draait. Juist de variatie is zo leuk. Ik moet er wel aan denken de volgende keer naar namen te vragen anders blijft het zo onpersoonlijk, want een volgende keer komt er zeker.
 
Ik heb echt genoten en wat meer is, ik kan de herinnering niet kwijt raken, ik denk er steeds weer aan terug en krijg weer een stijve lul, wat een genot.
Monique bedankt voor de fijne avond, kusjes op je lekkere plekje.
 

De weersvoorspellingen waren niet al te best. Toch besloot ik te gaan omdat ik had vernomen dat de wegen bij jou heel goed begaanbaar waren en ik er super veel zin in had. Achteraf geen spijt van gehad, want heb enorm genoten.

Omdat het mijn eerste keer was was alles nieuw voor mij en keek ik in eerste instantie even de kat uit de boom(wel toepasselijk op vrijdag de 13e haha).

Al gauw kwam ik in contact met een andere man die twee maanden geleden ook voor het eerst bij jou was. Hij vertelde mij zijn belevenissen en wat hij allemaal al had gedaan. Leek me allemaal reuze geil en besloot eens boven een kijkje te gaan nemen.

Het bleef niet lang bij kijken, want een leuke vrouw met half lang donkerblond haar trok me naar haar toe en begon me als een bezetene te pijpen. Het leek of haar leven ervan af hing. Ik voelde dat ik bijna moest klaarkomen en duwde haar hoofd voorzichtig weg, waarop zij nvroeg of ik haar wilde neuken. Ik heb nog nooit zo’n natte kut meegemaakt en begon haar heerlijk te neuken. Toen ik klaarkwam vroeg ze mij om met mijn vingers verder te gaan. Het was zo nat en dat voordat ik het wist er al vier vingers van mij inzaten en zij plotseling enorm begon te spuiten. Dit was geheel nieuw voor mij en wat was dat een geil gevoel.

Inmiddels kwamen er ook andere kijken en besloot maar even af te nokken om lekker bij te komen, want de avond was nog vroeg. De vrouw vond dat geen probleem, want twee andere mannen namen het maar al te graag gelijk van mij over.

Zelf heb ik beneden wat gedronken en heb ik even lekker een turksbadje genomen om vervolgens nog een keer geheel weer opgeladen me naar boven te begeven.

Eenmaal boven even wat om me heen gekeken, wat geil om dit alles te zien en te bekijken. Ook zelf was ik weer klaar voor actie en zag net een jonge meid naar boven lopen richting die doktersstoel. Zij had door dat mijn ook gelijk op haar viel en gaf me een knipoog en liep dus met haar mee. Ik ben Jacqueline en zou het heerlijk vinden om door jou genomen te worden. Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Wat een lekkere jonge slanke meid was dit zeg. Superslank en kleine meisjes borstjes. Schatte haar een jaar of 18/19 in, maar later aan de bar vertelde ze me al 27 te zijn. Nou, ik heb in iedere geval weer genoten van haar heerlijke lijf en iets krappe kutje. Omdat haar kutje wat krap was kwam ik veel te snel klaar, maar gelukkig vond zij het evengoed lekker en nam me dit totaal niet kwalijk.

Omdat ik voelde dat mijn pik niet meer hard wilde worden had ik het op een gegeven moment wel gehad en wilde eigenlijk naar huis gaan. Maar op dat moment liep ik langs een bank waar ik een iets mollige vrouw met haar benen wijd zag liggen. Ik liep naar haar toe en vertelde dat mijn pik leeg was en ik het geil zou vinden om haar te beffen. Altijd een wens van me geweest om een iets mollige vrouw te beffen. Zo gezegd zo gedaan. Helaas was mijn pik echt op. Zij probeerde er nog wel even aan te trekken, maar harder als half hard werd hij niet meer. Vertelde haar het wel heel geil vond om haar te beffen en dat dat zeker niet aan haar lag. We hebben nog even zitten praten terwijl ik lekker haar borsten zat te strelen. Was best wel intiem zo saampjes. Op gegeven moment besloot deze dame naar boven te gaan om zich lekker te laten neuken. Ze gaf me nog een heerlijke zoen en mijn avond was hiermee compleet geslaagd om met een voldaan gevoel richting huis te kunnen gaan.

Hoop dat ik weer een uitnodiging zal ontvangen voor de volgende keer. Ik zal er dan zeker weer zijn.

Groetjes aan iedereen,

Leo


Libido Jelly


Lieve Monique,
Geil om mijn verhaal zo terug te lezen bij de belevenissen van de mannelijke deelnemers van 12 augustus, het was dan ook helemaal top, zo geil en heet heb ik het zelf nog niet eerder meegemaakt! Ik ben er nu op maandag nog helemaal ondersteboven en knettergeil van! Het liefst ben ik er iedere keer bij als jouw gangbang georganiseerd wordt, maar mijn werkzaamheden laten het helaas niet altijd toe om te komen. De keren dat ik geweest ben is het altijd flink raak, ik ben van mezelf zelfs wat verlegen en vrij afhoudend om “De poes uit de boom te kijken” maar op jouw avond verdwijnt dat en komt het beest echt in me los, ik spreek de vrouwen gemakkelijk aan en vraag wat ze geil en lekker vinden, er is niets geiler dan een vrouw die laat merken dat ze goed gepakt wordt, daar krijg ik juist mijn kick uit. Het is me op jouw avond zelfs een paar keer gelukt om een vrouw tot een spuitend orgasme te krijgen waar haar benen ongecontroleerd van gaan trillen. Kortom ik kan me heerlijk laten gaan en zolang je iedereen gewoon respecteert en jezelf niet opdringt krijg je dat respect dubbel en dwars terug en zelfs heel veel meer dan dat! Degene die jij lekker aan het verwennen bent komt immers met hetzelfde doel naar de gangbang en dat is gewoon lekker ongeremd van elkaars geilheid genieten in een ongedwongen sfeer. Ik heb via de nymphonight al diverse geile sexafspraakjes gehad met vrouwen en stellen die ik bij jou ontmoet heb, en iedere gangbang avond zijn er ook altijd nieuwe vriendinnen aanwezig die ik nog niet heb geneukt. Deze avond spande Eva echt de kroon, ze vertelde me dat dit haar tweede gangbangavond bij jou was en deze heerlijke meid gaat echt keihard los, ik ben verschrikkelijk goed aan mijn trekken gekomen en heb meerdere keren lekker gespoten, niet alleen bij Eva, heel veel vriendinnen hebben mijn pik gevoeld die avond, in hun handen, mondjes en kutjes. Eva is de enige die ik zelfs in d’r kont heb geneukt. Rond half 3 was mijn zaad dan ook even echt op, maar goed ik lag dan ook al vanaf 21:00 overal lekker te neuken en te geilen. Ik heb met Eva zelfs iets geils afgesproken afgelopen vrijdag: ze komt na sluitingstijd van mijn winkel een keer bij me “shoppen” en dan wil ik haar zeker alle hoeken van de zaak laten zien. Ik was degene die zijn peukies was vergeten afgelopen vrijdag en weer terugkwam, dan weet je misschien wel wie ik ben? Graag reserveer ik bij deze voor de volgende gangbang van 9 september alvast een plekje! Nogmaals bedankt voor alle geile avonden die jij ons allemaal bezorgt, jij en je team, jullie zijn allemaal toppers. En Monique jij bent echt een heerlijkheid hoor! Normaal zie ik je achter de desk zitten bij binnenkomst en weer even wanneer ik naar huis ga. Dit keer heb ik echt even goed naar jouw mooie lichaam en vooral heerlijke billen kunnen kijken toen je die lekkere fruitsalade aan het versieren was met slagroom en dat uitzicht was prachtig! Ja soms zou ik toch echt willen dat ik postbode, timmerman of een ander soort van klusjesman in de buurt van Wieringerwerf was in de hoop dat jij een leuk karweitje voor mij zou hebben ;). Maar goed genoeg geluld, ik hoop dat je mijn belevenis geil vond om te lezen en ik zie jou 9 september weer! Hopen dat Eva voor die tijd is komen winkelen!
Groetjes X,
M


Ik was gisteravond al vroeg aanwezig, heerlijkheid Monique begroet, handdoekje gekregen met kluissleutel en me omgekleed om te douchen. Daarna rustig aan begonnen met een bakje koffie, de bekende gezichten begroet en vanaf de bar gekeken wat er allemaal aan geils binnen kwam lopen. Nadat de koffie op was ben ik mijn eerste rondje gaan lopen. Er was boven al het één en ander aan de gang. Ik zag een heerlijk jong BBW vrouwtje een harde pik met haar mond verwennen en dat deed zij vol overgave, ik stond achter haar en mijn hand verdween tussen haar benen, ik kon voelen dat ze kleddernat was en ik voelde een paar heerlijke piercings. Ik bood haar mijn pik aan die ze gulzig begon te zuigen, al mijn opgekropte geilheid van de afgelopen week zorgde ervoor dat ik snel klaar kwam en de ontlading spoot ik over haar supergrote borsten. Zo de avond kon voor mij nu echt gaan beginnen, ik heb het geluk dat ik na mijn eerste zaadlozing weer vrij gemakkelijk hard wordt, zo niet hard blijf en dan heel gemakkelijk nog een aantal keer kan klaarkomen met een knetterharde pik, zolang ik maar geil gemaakt wordt, dit alles zonder pillen, pompjes of andere stimulerende middelen, ik ben gewoon extreem geil denk ik. Ik wreef met een handdoek mijn warme sperma van die enorme lekkere joekels van deze meid ( Anna ), ik complimenteerde haar met haar lekkere geringde kut en ging even naar beneden om mezelf te wassen en om een schone handdoek te pakken voor de volgende ronde. Nog even een colaatje aan de bar gedronken en toen weer naar boven.

Daar lag een meid in de gynaecologenstoel ( Saskia meen ik ) ik ging aan de andere kant staan en dirigeerde haar handen naar mijn alweer gemakkelijk hard geworden paal, ze voelde en kneedde zachtjes mijn ballen alvorens ze hem tot heel diep in haar keel schoof en mij uitdaagde om haar keel te neuken en toen gebeurde het: er kwam een erg geile vrouw de trap op gelopen die meteen tussen haar benen dook en ook haar kutje wilde proeven, Saskia had geen idee dat er een vrouw tussen haar benen lag die haar ineens enorm begon aan te pakken en haar kut bewerkte en daarbij geile praat uitsloeg. Het leek vanuit mijn oogpunt op een gegeven moment alsof de hele vuist in haar kut verdween.

Deze supergeile vrouw kreeg meteen een andere pik aangeboden die ze gulzig begon te pijpen en ze moedigde aan en ik was nog steeds druk bezig met het bewerken van Saskia’s kut die nog steeds mijn pik diep in haar mond had. My god was dat een geil gezicht!! Ze kwam schokkend klaar met mijn pik heel diep in haar keel en de dames begonnen daarna geil met elkaar te zoenen. De meid die Saskia zo geil bewerkte had direct mijn aandacht getrokken, ze zat midden in het pad op haar hurken om  pikken van een waanzinnige pijpbeurt te voorzien en ik bood haar natuurlijk ook mijn pik aan en stelde me even netjes voor, ik ben M….. zei ik, ik ben Eva en ik ben geil op die lekkere pik van je zei ze, ze pakte mijn knetterharde paal vast en schoof hem tot diep achterin haar keel, ik pakte haar hoofd en trok haar over mijn pik, ze moedigde me aan dit harder te doen en al gaggend smulde ze van al het vocht dat uit mijn pik kwam, pure porno was dit.  Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar kutje zachtjes te betasten en te vingeren, ze had een heerlijk kaalgeschoren kutje en ze werd geiler en geiler. Toen ik twee vingers in haar kut had drukte ik zachtjes tegelijkertijd mijn duim in haar kont en begon haar steeds harder te bewerken, ze gilde het uit van genot en kwam klaar en we vervolgden onze weg met zijn allen naar de sling waar ik Eva’s kutje eens goed van dichtbij kon bekijken. Omg wat een heerlijk glad meisjeskutje had ze en nadat ik haar weer gierend met mijn vingers in haar kont en kut had laten klaarkomen werd het tijd om haar te neuken, ik stootte krachtig bij haar naar binnen en ze genoot duidelijk van mijn harde pik, we tongden en ze beval me om haar tepels aan te pakken, dit deed ik en tegelijkertijd neukte ik haar harder en harder in dat heerlijke kutje van d’r, op een gegeven moment fluisterde ik in haar oor en vroeg ik of ik mijn pik in haar kontje mocht stoppen waarop ze meteen haar sterretje lekker nat maakte met wat kutgeil en spuug en mijn pik langzaam in haar kont dirigeerde, langzaam voelde ik dat haar ster zich rond mijn eikel sloot en zachtjes drukte ik mijn dikke pik helemaal haar kont in, ze werd er helemaal wild van en met lange harde halen naaide ik haar in de kont en kwam ik keihard klaar, we hebben even lekker met elkaar liggen naschokken en al tongzoenend werd ik bedankt voor de beurt, ik bedankte haar nog hartelijker door haar plagend een paar keer op haar kutje te slaan.

Tijd voor een colaatje…. Beneden even gesmuld van het liggende buffet, een heerlijk stukje fruit met wat slagroom, wat heeft Pauline toch heerlijke grote harde tepels en wat een superlekker lichaam. Het buffet was inmiddels weer geopend en dat was zoals altijd weer prima verzorgd. Ik zat aan de bar te eten toen ik Eva daar ook weer zag en we raakten aan de praat, ik vertelde haar dat ik erg onder de indruk was van haar geilheid en we kwamen er tijdens ons gesprek verder achter dat we uit dezelfde buurt van de mooiste stad kwamen en dat schept toch een band ;). Ze had haar drankje nog niet op of er zat een man tussen haar benen die haar lekker begon te likken, gewillig stelde ze dat lekkere kutje ter beschikking, ze pakte mijn pik vast en gaf me een diepe tongzoen. Ik vertelde de man dat hij even flink moest gaan genieten van haar heerlijke kut en ging even stoom afblazen in het stoombad. De rest van de avond heb ik nog diverse van jouw heerlijke vriendinnen verwent met mijn pik en mond, in de jungle kamer lag een langere iets oudere dame met kleine borstjes en een zongebruind lichaam. Ze neukte een man met dansbewegingen en die ervaring wilde ik ook op mijn pik voelen, dus ik heb netjes aan haar gevraagd of ze ook even op mijn paal wilde dansen en dat deed ze met veel plezier, wat werd ik geil geneukt door haar, ze danste door tot ik keihard klaarkwam. Toch kreeg ik de geilheid van Eva niet uit mijn hoofd en zag haar weer beneden waar ze me vertelde dat ze genomen ging worden door een man die even XL condooms ging halen, is je kutje dan al helemaal klaar voor zo’n grote paal vroeg ik haar? Altijd zei ze voel maar, ze pakte mijn hand en dirigeerde deze naar haar kut, ik drukte haar tegen de muur en begon haar kut weer zachtjes te bewerken, de man had een enorme grote pik condooms inmiddels op zak en we gingen naar boven naar de airco kamer, daar werd Eva goed en hard geneukt, terwijl de man haar goed en stevig doorneukte verdween mijn pik weer tot achterin haar keel. Ondertussen kwam Emmy ook nog even een kijkje nemen in de kamer en haar mond voelt ook altijd fijn om mijn pik, helaas vond ze het te warm in de kamer want ik had haar na de pijpbeurt nog graag op zijn hondjes geneukt omdat ze het daarbij altijd zo lekker uitschreeuwt van genot als je haar knetterhard doggy Style neukt, ach een volgende keer beter. Nee Monique, ik hou niet van de stille genieters, des te harder ze schreeuwen des te geiler ik daarvan wordt. Gisteravond was een Topavond ! Bedankt voor de geweldige avond Monique en de rest van het vriendelijke personeel voor een supergeile avond die een hele relaxte sfeer had. En geile Eva als je dit leest, je fietst toch bijna dagelijks bij me langs dus kom gerust eens binnen na sluitingstijd. Ik heb genoten van een heerlijke avond die ik iedereen kan aanbevelen. Dikke kus en tot de volgende keer. X

M


Beste Monique,

Met enige regelmaat bezoek ik jouw gangbangavonden. Dankzij jouw fantastische vriendinnen met heel veel plezier. Op de avond in maart werd voor het eerst mijn
aandacht getrokken door een lekker rubensvrouwtje in de gynaecologenstoel, inmiddels weet ik dat zij Saskia heet. Ik heb haar toen in haar strakke kutje
heerlijk mogen neuken, net als jouw andere vriendinnen doet zij dit met veel passie. 

 Tot mijn grote vreugde was Saskia deze keer weer aanwezig op haar bekende plekje. Ik wist een plekje aan haar zijde te bemachtigen in de hoop dat ze mij ook even zou willen pijpen. En dat deed ze en godallemachtig wat was dat lekker. Nog nooit in mijn leven ben ik zo heerlijk gepijpt met zoveel
enthousiasme en passie. Dit moet wel haar grote hobby zijn. Hoewel dit absoluut niet mijn bedoeling was (ik wilde mijn kruit nog niet verschieten), liet Saskia mij hierbij fantastisch klaar komen. Het was zo lekker dat ik het niet wilde dat
het stopte, totdat het ‘te laat’ was. Na de nodige hersteltijd heb ik Saskia later op de avond nog heerlijk geneukt in haar strakke kutje. Ik hoop echt dat ze er de volgende keer weer bij is.
Met vriendelijke groet, Floris.
 

Lieve Monique en beste heren,

Ik kom inmiddels al zo’n twee jaar naar deze avond van mijn vriendin Monique en geniet altijd met volle teugen. Ik vind het vooral leuk omdat de mannen die komen zo verschillend zijn. Niet alleen qua leeftijd en uiterlijk, maar ook qua seks. De ene keer heb ik seks met een hele tedere man die mij als prinsesje behandeld en me lekker verwend, de andere keer met een iets dominantere man die mij gewoon hard neukt.  Ik vind het heel geil op een lul hard te pijpen, maar meestal gaat dat niet omdat de betreffende heer al direct een harde pik heeft en ik dat hard maken helaas moet overslaan :(. Maar ja, het pijpen van een harde lul vlak voor dat deze me zal gaan penetreren maakt me ook super geil. Als ik zo’n heerlijke lul in mijn mond heb gaat mijn gedachte al uit naar deze of een andere lul in mijn op dat moment drijfnatte kut.

De afgelopen keer kwam er een nette kleine man naar mij toe waarvan ik zag dat hij me iets wilde vragen. Met enige aarzeling en enig gehaper in zijn stem vroeg hij me voorzichtig of ik wel eens anaal was geneukt. Jammer dat mannen vaak dingen niet durven te vragen, want ik vind het juist heerlijk om anaal genomen te worden. Vraag dus gerust, want daardoor kan het nog leuker zijn :). Toen ik dit de desbetreffende man liet weten zag ik een heerlijke lach op zijn gezicht en heeft hij mij lekker doggystyle anaal geneukt. Na enkele minuten zag ik nog een heerlijke lul voorbijkomen om gelijktijdig lekker te pijpen. Mannen……ik word hier zo ontzettend geil van.

Heren vraag dus gerust, want sta voor veel open en denk de andere sletjes er ook zo over denken.

Liefs en misschien tot binnenkort,

Jeanette


Hoi Monique,

Na een aantal keer geweest te zijn op jouw GangBang ga ik toch een keer schrijven. Ik wil het hebben over Jelissa, wat een ongelooflijke lekkere meid, waar heb je haar gevonden? Ik heb haar gisteren pas echt leren kennen, leuk gepraat en wat een enorm leuk koppel is dat zeg, spontaan en zeer praatzaam.
Ze is naar een kamer met klapdeurtjes gegaan, Wat ik daar zag heb ik niet eerder bij jouw feestjes mee gezien, ze ging met een andere vrouw mannen uitdagen, ik stond er bij en had echt een hele stijve lul. Na wat gekus, gestreel over borsten, waarbij beide kutjes goed gevoeld werd ging
ze liggen. Ondertussen ging ze mijn harde lul pijpen (wat kan zij dat goed zeg!) Ik kwam bijna klaar, maar kon mij nog inhouden. Ze vroeg heel lief aan mij of ik haar wilde neuken. Ja, dat wilde ik!!! Ik heb een condoom omgedaan en (ik heb geen kleine lul al zeg ik het zelf) ik heb zelfde zo’n strak en
nat kutje om mijn lul heen gevoeld. Jelissa kreunde bij elke stoot en wilde harder en harder genomen worden, toen ging ze op haar knieën en mocht ik haar van achteren neuken, waarbij ze ook een lul aan het pijpen was. Ik heb mijn duim in haar kontje gedaan en kwam op een ongelofelijke
lekkere manier klaar! Ik heb haar bedankt en ben even naast haar gaan liggen.  Haar stevige borsten en benen heb ik gestreeld en mocht haar toen ze klaar was nog een lekkere kus geven. Jelissa nam nog tijd om mijn half stijve lul te proberen hard te krijgen, en zij dat ze heeft genoten van mij en of ik nog een keer kon, dat liet ik mij niet nog een keer zeggen. Ze begon nu echt moeite te doen
om mijn lul harder te krijgen, masseerde mijn ballen en nam mijn lul diep in haar mond. Hij werd inderdaad stijf en alweer mocht ik haar neuken, boven op haar, van achteren en ze heeft op mij gezeten, wat is die vrouw een beest (haar man boft enorm!). Ik en weer klaargekomen, en alweer was dit echt enorm lekker! Bezweet zijn we uit deze warme kamer gegaan en heb nog na gepraat. Na 10 minuten ging ze weer naar boven.

Ik sprak een andere man in het rokers hok, die vertelde dat Jelissa vrijwel elke keer komt en dat ze op stip nummer 1 staat. Voor mij in ieder geval ook, Jelissa dank je voor deze enorm geile avond!

Monique, kusjes en tot volgende maand ik hoop Jelissa dan weer te zien!

Peter


Lieve Monique,

Gisteren mocht ik getuige zijn van een ervaring die mij persoonlijk op seks gebied een ander mens heeft gemaakt. Gisteren, 12 februari was voor mij de eerste keer dat ik een al lang gekoesterde droom dankzij jou tot werkelijkheid heb gebracht. Het zien van naakte vrouwen die genieten mannen, en mijn ultieme droom was natuurlijk om ook zelf mee te doen.

Ik moest rum 130 kilometer rijden en was al met beide koppies bij het feest. Mijn voorstelling over hoe het zou gaan maakte dat ik onderweg al super nat wordt. Niet allen vrouwen hebben dat ze nat kunnen worden bij de gedachten aan seks, ik wordt bij de gedachte aan seks ook nat en mijn geil dreef al over mijn been waar mijn penis onderweg naar jou toe op lag te rusten (naja rusten….) 

Toen ik aankwam klopte mijn hart in mijn keel maar dat was snel weg toen ik de deur open deed. Precies zoals je op je site omschreven hebt, is het ook gegaan. Geen gehaast, geen stres maar een fijne duidelijke uitleg van een van je vriendinnen waar ik wat kon vinden en dat ik vooral veel plezier moest maken.

Ik heb mijn lengte niet echt mee en daar maakte ik me nog de meeste zorgen over. Ik dacht dat er vooral groet stoere mannen naar een seksfeest gaan. Wat was ik aangenaam verrast dat er van alle maten en lengen te zien waren op het feest. Mijn complex was snel weg Het maakt helemaal niets uit hoe je er uit ziet, nogmaals alle soorten, leeftijden en maten waren vertegenwoordigd. Ik spoor dus bij deze ook alle kleine geile mannen in Nederland aan om mijn ervaring bij jou mee te mogen maken!  

Na het uitkleden en even douchen zodat het gelekte geile vocht afgespoeld was, ging ik alles even verkennen en absorberen. Al direct kreeg ik respect voor je organisatietalent. Er zit altijd heel veel werk achter de schermen om en dergelijke avond te organiseren. Ik wil dan ook de complimenten geven aan iedereen die aan deze avond een bijdrage heeft geleverd. Het begon al bij het binnen rijden waar een medewerker van jou mijn vriendelijk de plek aan wees om te parkeren, de medewerkers die een heerlijk buffet hebben verzorgd, de dames die in een onvermoeide tempo de drankjes hebben aangegeven achter de bar.

Ik heb super genoten van alles geile wat er te zien was en te beleven. De dames lieten zich alles bevallen op seksgebied ze waren zo gretig mmmmm. Bijna elk gaatje werd verwend. Zo geil was dat, ik vergat bij het zien en alle indrukken bijna waarvoor ik gekomen ben.

Even stond ik stil boven aan de reling om te kijken wat er benden gaande was. In eens voelde ik een hand die van achteren door mijn boxershort via mijn bilnaad en ballen mijn penis pakte. Wouw wat een geilprikkel ging er door me heen. De dame die heel erg lang was zei, zo en jij gaat nu met me mee want ik wil je in mijn kont hebben. Je begrijpt wel dat ik haar direct volgde.   We gingen naar de ruimte waar twee matrassen in lagen en ze liet haat string zakken en ging op haar knieën zodat ik al haar pracht en glorie te zien kreeg. Man wat was ik hard. Ik plofte en voelde me al bijna klaar komen toen ik de condoom om deed. Ik gleed voorzichtig in haar en begon aan mijn eerste sekservaring meet een vreemde vrouw Ik hield het langer vol dan ik dacht en ze was zo lekker strak. Na enkele minuten was het dan toch zo ver. Ik kwam klaar en ik voelde de interne explosie. Ik stoot nog een tijdje door onder het gekreun van op dat moment mijn Nympe. Onder een enorm gehijg riep zij dat ze niet had verwacht dat mijn penis groot was en dat ze me vanavond nog in haar kut wil voelen. Mijn hart, wat voor het binnen komen nog in mijn keel bonsde en even rustiger was, was na haar woorden weer helemaal aan het bonzen. Ik dacht dat dit niet echt is. Een vrouw die mij vraagt, om maar niet te zegen smeekt om haar later nog een keer te nemen dat is nog mooier dan alle feestdagen van het jaar op een dag mee te mogen maken. Ik voelde me zo gelukkig en keek uit naar later op de avond. Naast deze geile ervaring heb ik nog met 4 andere vrouwen seks gehad. Lieve Monique, ik kan nog 10 bladzijden schrijven over hoe de avond voor me was en waarschijnlijk lees jij in mijn bericht niet veel andere dingen dan je dagelijks ontvangt. Ik sluit af met de aller liefste groetjes en een likje op een super lekkere plek die al je vriendinnen hebben  en in het bijzonder ook op jouw lekker plekje mmmmm. Ik zou de Keizer op deze wereld en dit universum zijn als ik jouw lekker plekje een keer zou mogen verwennen,

Veel liefs,

Thomas  


 Hoi Monique,

De meeste dromen zijn bedrog was een bekend numer van Marco Borsato. Met die instelling kwam ik ook voor de eerste keer naar jouw nympho feestje.
Nou bedrog was het zeker niet en mijn droom is meer dan uitgekomen.
Het is beslist niet zo dat ik helemaal groen ben, maar verder als beffen en missionaris standje was ik eigenlijk nog nooit gekomen. Dan zal jij begrijpen dat een wereld voor mij open is gegaan en ik enorm veel indrukken heb opgedaan en meegemaakt. 
Heb een een vrouw met half lang donker haar laten squirten. Had nooit gedacht dat dat zo bijzonder zou zijn. Heb bij een andere vrouw tussen haar borsten en in haar keel geneukt en ben onder de douche lekker oraal bevredigd. 
Ik wil dan ook gelijk weer reserveren en hoop dat je weer een plaatsje hebt.
vr gr
Sjaak 

Libido Jelly


 
Hallo Monique,

De vorige nympho night is al weer een paar weken geleden maar vond het toch nodig om in de pen te klimmen en mijn belevenissen te delen. Ik heb dat al vaker gedaan maar de afgelopen keer was toch eentje om vaker aan terug te denken.

Zoals altijd werd ik bij binnenkomst door jou opgevangen om vervolgens geholpen te worden door één of twee dames, ik weet nog dat ik voor het eerst kwam en daar geholpen werd door twee bevallige dames en was enigszins teleurgesteld toen bleek dat ze niet meededen met de activiteiten boven.
Zo ook de afgelopen keer, twee knappe dames stonden te wachten, eentje in lingerie en eentje die jammer genoeg nog geheel aangekleed was en zelfs nog een jas aanhad. De meid in lingerie schreef het nummer van mijn kluisje op mijn arm en ik liep met een lichte teleurstelling door, deze knappe meiden zou ik niet verder mogen strelen, betasten of meer mee uitspoken maar dat was maar een moment, want ik wist dat er genoeg andere vrouwen aanwezig zouden zijn die maar wat graag van alles en nog zouden willen gaan doen.

Ik heb me snel omgekleed, even snel een toiletbezoek en een douche om vervolgens aan de bar een drankje te doen. Ik stond te popelen dus ging al snel naar boven, daar was het nog rustig dus ik liep een rondje om te kijken wie qua dames al boven waren. Het duurde niet erg lang voor er meer leven in de brouwerij kwam en ik stond dus ook niet veel later met mijn onderbroek op mijn enkels en de lippen van een dame om mijn stijve pik.

Ik was al drie dames verder voordat ik mijn eerste orgasme had bij een dame op de gynaecoloogstoel, die kwam van diep dus ik moest echt nog ff gaan zitten om bij te komen. Aan de bar wat aangesterkt met een drankje en wat te eten maar al snel had ik er weer zin in en stond ik alweer boven. Beetje kijken, beetje voelen, even neuken, even vingeren, befpartijtje hier, pijperijtje daar en toen zag ik ineens die mooie meid die me bij het binnenkomen had geholpen. Ze werd rondgeleid, ik dacht nog dat het haar eerste keer was dus even naar boven was gekomen om de sfeer te proeven en om te zien hoe het er aan toe gaat, ik schonk er dus niet al te veel aandacht aan en ging weer verder.

Niet veel later zag ik haar weer maar nu was zij ook boven actief bezig. Ik had inmiddels weer een aantal keer sex gehad, het was al een stuk later op de avond en ik was moe, bovendien moest ik nog een eind naar huis dus ik wilde nog snel een tweede keer klaarkomen om vervolgens na een douche af te taaien.
Ik liep dus weer een rondje en zag dat Annette (zo vernam ik uit de vorige nieuwsbrief) op de gynaecoloogstoel was gaan liggen.  Er ging een droom in vervulling, sex met één van de knappe ontvangstdames!!

Ik had geluk dat ik al snel op een goed plekje stond met een goede stijve die ze maar al te graag beet pakte en naar zich toe trok om aan te zuigen. Ze zoog me af terwijl mijn handen over haar lichaam gleden, ik streelde haar mooie borsten en gleed al snel af naar haar natte kutje waar mijn vingers bijna opgeslokt werden.  Ik pakte op een gegeven moment een condoom, liep naar het voeteneind van de gynaecoloogstoel, deed het condoom om en stak toe. Annette kreunde heerlijk terwijl ik haar neukte. Ze keek me af en toe aan met een genietende blik en ik pompte dan ook stevig door, aangemoedigd door deze geile blikken.

Ik hield het nog best lang uit aangezien ik zo bespeeld werd door deze mooie dame, ik vond het ook supergeil om haar kutje te horen soppen terwijl ik haar stevig neukte, ik weet niet of ze door mijn prestaties ook klaar gekomen is, het leek er in ieder geval een paar keer wel op, maar op een gegeven moment kon ik het ook niet meer houden, het orgasme begon in mijn ballen te borrelen en een paar tragere maar stevige stoten later spoot ik mijn zaad in haar (met het condoom er tussen natuurlijk). Ik liep wankelend naar beneden en sterkte even aan aan de bar, ik hoopte nog even haar naar beneden te zien komen om een gesprek aan te knopen maar ik was te moe om nog langer te wachten en vertrok na een douche en aankleden.

Ik heb zeer genoten en zoals ik al zei is er toch een soort droom uitgekomen, ik hoop ook ten zeerste dat Annette er de komende keer weer bij zal zijn, ongeacht of ze nu bij de deur stond of niet, ze is echt een toppertje!

Geile groetjes,
Niko


Hoi Monique
Als groot fan en bewonderaar van je wil ik je ook maar eens per mail bedanken voor alles wat jij doet. Zeg het vaak tijdens de avonden tegen jou, maar nu per mail zodat andere het ook kunnen lezen. (tenminste als jij dit plaatsen wil).
Je bent een erg knappe en vooral ook lieve vrouw.  Ik kijk met enorm veel respect naar jou. Jij bent voor mij namelijk het voorbeeld dat een vrouw die zoveel met sex bezig is ook klasse en stijl kan hebben, dus niet het prototype blond en ordi. Ik zie je de 12e en zal je vast nog wel even aanspreken ;)
 

Hé Monique,
 
Hoe gaat het met je? Misschien ken je me nog want kwam enkele jaren geleden regelmatig op mijn scooter bij jou langs. Ik woonde toen in amsterdam. Na mijn verhuizing naar eindhoven is het er niet meer van gekomen omdat ik geen auto heb. Nu had ik het laatst met een collega over jou en hij wil dit graag eens meemaken. Omdat hij een auto heeft willen we aankomende keer samen naar je toe komen. Zou het erg leuk vinden je weer eens te zien en zag dat er veel nieuwe vrouwen zijn.
 
Zag ook dat Emmy en Paulien nog steeds komen en daar heb ik destijds ook geregeld wat mee gedaan. Heb er dus heel veel zin in, want mis dit ontzettend.

 
Hoi Monique.
Afgelopen keer ben ik lekker tekeer gegaan en als afsluiting op het eind nog heerlijk mogen genieten van je vriendin Jelissa op de dokters stoel.
Ik was als één van de eerste binnen en ben tot het laatste moment gebleven. Heb met veel dames geneukt en ook gebeft. Beffen is voor mij iets heel intiems en mijn grootste hobby. Met neuken alleen zou ik het niet de hele avond vol houden maar beffen kan ik uren achtereen. Toen ik die indische dame van jou heerlijk aan het beffen was werd ik door een andere dame heerlijk op hetzelfde moment aan mijn ballen gelikt. Dacht toen eigenlijk dat mijn zwaard wel niet meer overeind zou komen na zoveel sex, maar toch kreeg zij het voor elkaar om hem wederom hard te krijgen en voelde ik hem diep in haar mond verdwijnen.
Ik heb mijn portie wel gehad en kan niet wachten tot december.
 
Zie je op 11 december.
 

Hoi Monique,
Ik ben blij dat ik vrijdag ondanks ik er veel voor moest verzetten toch heb kunnen komen. Het was voor mij alweer mijn vierde keer en een avond om nimmer te vergeten. 
In eerste instantie wilde ik me na het omkleden eventjes lekker douchen en werd daar direct al door je vriendin Jolanda heerlijk ingezeept. Moest wel lachen. Het inzepen van mijn pik deed ze wel een kwartier over, maar de rest van mijn lichaam ging wel heel wat sneller. Vervolgens vroeg zij mij haar onder de douche achterlangs te neuken terwijl zij voorover gebukt stond met haar handen tegen de tegels. Ik hoorde haar kut soppen terwijl het lauw warme douche water over ons heen liep en zij plots begon te gillen. “lekker, ga door, neuk me, neem me, dieper, harder, lekker…..”
Je zal begrijpen dat ik dit niet al te lang kon doorstaan en zelf ook behoorlijk heftig klaar kwam. Was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik zelf ook begon te brullen toen ik klaar kwam, stond van mezelf te kijken.
Neuken onder de douche……een echte aanrader dus!
Omdat ik toch wel wat slapjes was geworden besloot ik eerste eens iets van je heerlijke buffet te nemen en wat te gaan drinken. Allemaal prima verzorgt hoor en erg lekker.
Terwijl ik zat te eten zag ik hoe twee mannen Paulien namen op een barkruk. Wat is zij lekker lenig zeg en wat ging ze tekeer. Werd uiteraard zo opgewonden om dit onder het eten te zien gebeuren zodat ik direct toen mijn bordje leeg was me maar eens naar boven begaf.
Ik zag daar een heerlijke iets getinte meid lopen met een paar lekkere borstjes en loeiharde tepels. Volgens mij was dat die nieuwe vriendin Jelissa. Heb haar even gevolgt en toen ik in de gelegenheid kwam even heerlijk geneukt. Wat een verschrikkelijk lekker lijf heeft zij zeg. Goddelijk figuurtje.
Nu weet ik dat je naast deze slanke vriendinnen ook wat gezette vriendinnen hebt en daar kan ik ook erg van genieten. Er zijn mannen die op slank vallen en mannen die op dikke vrouwen vallen, maar als die mannen die op slank vallen Samantha hebben gezien zullen ze denk ik vast van mening veranderen en bekennen dat dikke vrouwen ook super geil en aantrekkelijk kunnen zijn.
Ik zelf heb deze jonge meid nog wat later op de avond mogen verwennen, maar moet bekennen dat er bij mij op dat moment helaas niets meer in zat. Lieve Samantha, ik zal dit een volgende keer graag goed met je willen maken en wat eerder naar je toe komen.
Als laatste moet ik nog even kwijt dat dat kamertje met die klapdeurtjes ook erg spannend is geworden. Door die klapdeurtjes heb ik daar heerlijk zonder andere erbij nog even van twee vriendinnen kunnen genieten waarvan ik niet weet wie zij waren. Ik vond het heerlijk om te zien dat deze meiden ook lekker met elkaar bezig waren en heb zo mijn allereerste trio beleefd. Na zo’n klein half uurtje kwamen er nog drie mannen bij en dat was ook best heel geil. Het leek wel een soort van groepsverkrachting waarbij we ze heel hard mochten aanpakken. Wist niet dat dit zo geil kon zijn.
Je zal begrijpen dat ik met een super goed gevoel weer huiswaards ben gekeerd en bij deze direct voor 13 nov wil reserveren. Ik weet zal weer een hoop moeten gaan regelen en verzetten, maar zal er zeker weer zijn.
Groetjes
Lauwrens
 

Hey Monique, vorige keer was mijn eerste keer,

toen heb ik eerst de aap uit de mouw gekeken, maar na 2 uurtjes gekeken te hebben begon in langzaam aan actie te ondernemen,
ik merkte dat de dames heel erg gewillig waren! wat ik wel moeilijk vond is een dame aanspreken om te vragen wat ze wou,
maar op een gegeven moment kreeg ik door dat je niet heel de tijd moet praten met iemand maar gewoon genieten!
Gedurende de avond heb ik met 3 verschillende dames sex gehad, en heb ik het super naar me zin gehad!
Bij deze wil ik weer reserveren aankomende keer!!
Groet,
 
J.
 

Hallo Monique,

De afgelopen nympho-night was weer geweldig, ik heb vijf keer sex gehad met drie verschillende vrouwen en hier en daar nog wat hand en mondwerk.

Ik was deze keer vrij dus hoefde niet vanuit werk vlug naar huis maar kon iets meer op mijn gemak naar je boerderijtje komen, voordat ik ging heb ik al gedoucht zodat ik bij aankomst me alleen nog hoefde om te kleden voordat ik naar boven ging.

Lekker rondgekeken en hier en daar een beetje aan borsten en billen gevoeld, werd ook lekker door één van je vriendinnen afgetrokken maar op een gegeven moment zag ik dat Carla naar boven was gekomen, op haar gebruikelijke plekkie lag ze voorover op de tafel en toen ik haar mijn pik aanbood deed ze daar snel een condoom om, na een paar halen pijpen vroeg ze al of ik haar wilde neuken, nou dat liet ik me geen tweede keer vragen. Ik ging achter haar staan en stak toe, ik pompte lekker tot ik een paar minuten later klaar kwam, ik bedankte haar met een kus en vertrok naar beneden om even wat te drinken.

Toen ik weer wat was aangesterkt ging ik weer naar boven, na weer een tijdje een beetje rondgelopen te hebben en hier en daar wat te hebben gevoeld kwam ik in de koeienkamer terecht waar Samantha net begonnen was. Wat een heerlijk geile meid! Ze trok lekker af en zoende er op los. Op een gegeven moment had ze daar genoeg van en wilde geneukt worden en ging wijdbeens op de bank zitten, ik zat naast haar in de hoop dat ik snel aan de beurt zou zijn maar iemand draaide haar bij en toen zat ik ineens op mijn knieën op de bank met Samantha’s hoofd in mijn schoot. Dat was op zich wel geil, want mijn stijve pik lag in haar nek en ik kon goed zien hoe ze werd geneukt. Tegen één man die haar neukte zei ze ‘Trek me maar kapot!’, jemig wat geil! Ik hou wel van een vrouw die weet wat ze wil en dat ook kenbaar maakt.

Het werd op een gegeven moment rustiger en ik voelde mijn benen niet meer dus vroeg Samantha rechtop te zitten, nou mijn bene waren dus in slaap gevallen en ik kon er met geen mogelijkheid goed op staan. Ze bedankte me, ze vond de ondersteuning die ik had geboden fijn, ze zou het later goed met me maken en ging een drankje doen, ik bleef dus nog zitten, want ik kon nergens heen en toen kwam een andere vrouw de koeienkamer binnen, Miranda. Ik zat er weer goed voor, want ze ging pal naast me aan de slag, ze pijpte er op los en toen ik na een paar minuten het gevoel in mijn benen terug had ging ik er bij staan. Mijn pik was al goed stijf dus ik pakte een condoom, ze zag dit en wilde maar wat graag, ze ging gelijk op handen en knieén zitten, ik ging achter haar zitten en gleed zo bij haar naar binnen, ik pompte er lekker op los terwijl ze nog een andere man pijpte. Ik voelde op een gegeven moment mijn orgasme in mijn ballen borrelen en kwam niet veel later heerlijk klaar. Ik stond op en ze ging rechtop zitten, ze wilde me klaar pijpen maar daar was ze dus te laat voor. Jammer eigenlijk, als ik geweten had dat ze dat lekker vond had ik wel eerder teruggetrokken en mijn mannenpap aan haar geschonken.

Ik ging even onder de douche en aan de bar bijkomen, toen ik er weer klaar voor was ging ik weer naar boven en keek weer rond. Het duurde een tijdje maar toen zag ik Carla weer, die lag nu in de gynaecologenstoel en wederom kreeg ik gelijk een condoom aangereikt en kon ik haar gelijk neuken. Ik doolde weer een tijdje rond en zag toen Samantha weer. Ze ging de groepskamer in en al snel zat ze op handen en knieën op één van de matrassen. Heerlijk neukte ik haar sappige kutje, een waar genot en zij genoot ook.

Na weer een tijdje te hebben rondgelopen zag ik Miranda weer boven komen, die ging de kamer waar de spiegel boven het grote matras hangt in. Ik keek toe hoe ze een man pijpte, ze keek rond en zag mij, ze glimlachte, ze herkende me van eerder, ik deed snel mijn onderbroek uit en speelde een beetje met mijn halfstijve pik. Miranda draaide een beetje bij en pakte hem beet, ze trok me lekker af, spuugde in haar hand en speelde lekker met mijn pik die snel op volle sterkte was. Ik had al een condoom in mijn hand en toen ik die aan haar toonde knikte ze gretig ja, ik maakte de verpakking open en deed hem om terwijl zij van het matras was afgekomen en zich uitkleedde, ze ging op haar knieën op het randje maar al voor ik kon toesteken stond ze al weer. De ondergrond was te hard en deed pijn aan haar knieën, ik stelde voor om dan verder het matras op te kruipen, al snel zaten we op het matras en zat mijn pik weer in haar hete snee. Ik zat er precies goed voor en kon lekker tekeer gaan, ik neukte haar lekker lang, veranderde van tempo en probeerde af en toe wat uit, een paar tikken op haar kont vond ze wel lekker en toen ik haar anus voorzichtig aaide stribbelde ze ook niet tegen, sterker nog toen mijn duim later in haar kontje zat kermde ze ‘Oh wat geil!’ uit. We waren alletwee zeiknat van het zweet, het gutste werkelijk van mijn lijf en op een gegeven moment kwam ze overeind, ik stelde anale sex voor maar meer dan mijn vingers durfde ze niet aan, ze wilde nog meer geneukt worden maar nu in een ander standje. Ze ging op haar rug liggen met haar benen wijd klaar om me weer te ontvangen. 

Ik heb me al ingeschreven voor de volgende nympho-night en ik hoop dat Carla, Samantha en Miranda er weer bij zullen zijn.


Hallo Monique,

Ik was op de nympho-night van 15 mei jongstleden en heb een fantastische avond gehad.
Ik ben al vele malen eerder geweest maar deze keer was toch echt een hoogtepunt.

Zoals altijd ben ik na aankomst mijn sleutel in gaan leveren om vervolgens een douche te nemen, even de stank van de werkdag + rit afspoelen. Vervolgens aan de bar een drankje genomen en om negen uur ben ik naar boven gegaan en ben pas na twaalven weer naar beneden gekomen. Ik heb in die tijd met bijna een tiental vrouwen sex gehad, voor degenen die dat niet geloven: de truuk is om niet te lang “door te gaan” bij één vrouw.
Ik heb van één van je vriendinnen in het bijzonder genoten, ik heb zelfs elke dag sinds aan haar gedacht. Het ging om een wat jongere dame die enkel gekleed ging in een handdoek, daarmee verhulde ze maar een klein beetje van haar mooie lijf en die ik mocht tegen komen in de koeienkamer. Ik heb haar daar heerlijk doggystyle genomen op de bank van de koeienkamer en haar zelfs spuitend klaar laten komen. Ik weet niet eens hoe ze heet.  Later op de avond was zij nergens meer te bekennen. Als ik dat geweten had ik wel meer moeite genomen om een praatje met haar te maken, maar voor nu zou ik in ieder geval graag haar naam weten.

Ik hoop dat ze er bij de volgende nympho-night weer bij is.

Gr,
Niko


 

Op weg van de “Vooroever” naar “Club Monique” vrijdag 15/5, zat ik met 2 heel spraakzame deelnemende dames op de achterbank in de taxi-bus.

De tijd was zo om. Voor ik ’t wist stonden we achter de boerderij van Monique, waar zij haar desk had om gasten te ontvangen. Ze zag er lekker uit in caribbean outfit Waar ik gehoopt had het contact aan te houden en zelfs een pleziertje te hebben met deze nimfen werd -met een beetje geduld- laat op de avond beloond.

Desiree was in extase met een. Voor mij was het al ver in de avond dat dit gebeurde. Het was in de groepsruimte boven de douches. Hals reikend keek ik naar het schouwspel. Dees slaakte kreten van genot op de befbeurt van een man. Daarna een vingerbeurt. Je kan het klotsen van vocht horen, bij het heen en weer bewegen van mans hand. Dees nam ook initiatief en op toerbeurt lag hij op z’n rug. Dees kwam in doggy-positie, waar weer andere mannen haar van achter konden benaderen. “Wil ik ook”, dacht ik en kreeg zowaar ook de kans bij Dees te komen. Heerlijk kontje heeft zij; mooie rondingen en lekker strak. Het was heel even lekker, met een halve erectie heen en weer te gaan. Meer kon ik niet presteren. Heb mijn krachten eerder op de avond verloren aan Cindy, Barbara en Lavendel; sessies hiervóór.

Terwijl Desiree de man op de rug hard pijpte, kreunde deze hard. Bij Dees kwam ook keelgeluid. Ik wilde deze nimf ook verwennen een kon een vinger kwijt in haar kontgaatje. Ze was hartstikke geil en in die toestand kon ik zelfs een hele vuist in d’r kut kwijt.. Met een heen en weer rammelende hand in haar al druipende kut, kwam ze voor de zoveelste keer spuitend klaar. Wat een schouwspel!

Inmiddels was close friend Joy ook de ruimte binnengekomen, samen met haar partner. In mijn ooghoeken zag ik een paar mannen om haar bemoeien. Toen Desiree merkte dat haar vriendin ook binnen was –liggend op een matras tegenover-, stapte zij er spontaan naartoe. Ik droop af en hoorde Dees nog roepen; “Joy”?; “zo moet je, zo moet je” en daarachter het gillen van Joy.

Na die sessie heb ik aan de bar heerlijk zitten babbelen met deze laatste nimf. Een triviaal moment was het passeren van de dame achter de bar. “Heerlijke billen heeft ze”, merkte Joy op. Ik ben het roerend met haar eens. “Hee hallo, kom jij ’s terug”. “Mag ik even aan jouw kontje zitten”? Zij kwam naderbij en stemde toe. Duidelijk verheerlijkt aaide Joy de rondingen van deze sympathieke en aantrekkelijke indo meid.

Ik voelde ook aan die paar heerlijke billen, maar kreeg meteen op mijn donder van Joy. “Jij niet!” Uitgesproken Bi dacht ik bij me zelf.

Nog heel ff Gee naar de bar gelokt; leuke spontane vriendin. Lang, donker en heel sexy.

Mag echter niet vergeten dat haar vriendin Liz echt met ijsjes langs kwam. Heel lekker! Ja die ijsjes trouwens ook ;)

De volgende morgen de groep van Desiree en Joy aan het ontbijt meegemaakt en trouwens; Cindy was er ook.

‘k Werd herkend. Ze nam afscheid op z’n Brabants; “Audoe!”

Tanner.


 
 Monique,
Ik wil jou en jouw vriendinnen nog bedanken. Het was echt top. In begin moest ik even wennen, maar dat was al snel anders. De vriendelijkheid aan alle kanten stelde me best gelijk op mijn gemak. Jij en jouw vriendinnen zijn echt heel lief en ben daarom ook tot het eind gebleven. Omdat de meeste mannen toen naar huis waren lag ik samen met nog een man met drie vrouwen op de koeienkamer. Wat we daar allemaal hebben gedaan aan het einde van de avond is met geen pen te beschrijven, maar dat had ik je al verteld toen ik als één van de laatste naar huis ging. Toen ik net een half uurtje binnen was stond ik voordat ik het wist één van die lekkere meiden achterlangs te neuken. Zij stond voorover gebukt tegen de trapleuning. Ik was door alles wat ik zag alleen veel te snel klaar en schaamde me daar wel een beetje voor, maar dat vond zij gelukkig niet erg en begreep dat.
Omdat ik na het klaarkomen wel even een paar uur nodig heb om nog een keer te kunnen heb ik hier en daar een beetje rondgelopen en gekeken en lekker wat van je heerlijke buffet gegeten. Beneden vroeg één van de vrouwen om haar op een kruk te likken en dat kon ik natuurlijk niet weigeren. Zij vroeg mij om mijn vingers erbij te gebruiken en kwam luid en squirtend klaar. Gelukkig was ik aan het einde van de avond weer helemaal opgeladen voor mijn geweldige belevenis in de koeienkamer en  ben daar nogmaals geweldig lekker klaargekomen terwijl ik door twee vrouwen gepijpt werd en gelijktijdig een ander boven op me zat zodat ik haar lekker kon beffen.
Ik ga er van alles aan doen om 15 mei vrij te krijgen en die speciale avond niet te hoeven mislopen.
Liefs
Anton
 


Hoi Moniek,

Weet niet alsof jij mij nog kent maar mijn naam is Leo al weet ik niet meer welke naam ik destijds aan jou heb doorgegeven. Omdat ik toen getrouwd was gaf ik meestal wat anders door en denk dat jij dat wel zal begrijpen.

Ik heb in het verleden meerdere keren jou nymp avond bezocht en ben die man die ook jou eens lekker verwend heeft in Sint Maarten Zee in de duinen. Ik kwam jou daar tegen op het terras van de Goudvis en na even leuk gebabbeld te hebben liep ik samen met jou op richting strand. Op dat moment realiseerde ik mij nog niet dat jij meer met mij wilde en ging daar ook niet van uit.

Toch liep het anders en al wandelend naar het strand trok jij me mee achter een daar staande container met als gevolg dat we samen onder het prikkeldraad doorkropen en een stil geil plaatsje tussen de duinen opzochten. Wat heb ik daar nog vaak aan terug gedacht.

Ik moest toen na enige uurtjes  naar huis omdat mijn vrouw klaar was met werk en vervolgens durfte ik me niet meer te laten zien tijdens jouw avonden. Ook heb ik nooit meer contact met je opgenomen omdat jij mij heel duidelijk aangaf nooit wat te willen afspreken en liever ziet wat een dag zal brengen. Dat heb ik dus ook gerespecteerd.

Inmiddels ben ik enkele maanden gescheiden en wil graag weer een keer naar een nymp avond komen, weet me alleen geen houding naar jou te geven. Wat moet ik doen?

Liefs

Leo

 

Hoi Leo,

Ik weet wel wie jij bent hoor, heb namelijk ooit maar één keer in Sint Maarten aan het strand gelegen en weet me alles nog te herinneren. Jammer dat ik je nooit meer heb gezien en zal niet weten waarom jij je geen houding zou weten te geven. Als alle mannen waar ik wel eens iets mee gedaan heb dat zouden hebben dan zal niemand me meer durven aankijken. De sex was goed en jij was erg vriendelijk en humoristisch, dus zie je graag weer eens op één van mijn avonden

xxx


Beste Monique,

Omdat ik al jaren met erg veel plezier naar jou toekom kom ik er niet onderuit om ook eens een stukje te schrijven.

Mijn complimenten gaan vooral naar jou uit, want ik waardeer het enorm wat jij hier neerzet.
De afgelopen keer heb ik boven heerlijk genoten van Astrid. Zo’n kleine twee jaar geleden kwam ik haar ook bij jou tegen en het leuke is dat zij mij direct herkende. Ik waardeerde dat zeer en zei dat ook tegen haar. Astrid is niet alleen een hele geile en mooie vrouw maar ook zeer spontaan en humoristisch. Zij vertelde me later heel eerlijk dat ze me niet direct van me gezicht herkende maar van mijn behoorlijk kromme penis. Zij omschreef deze als zeer opwindend.
Nu loop ik van kinds af aan al met een minderwaardigheids gevoel over mijn kromme penis al gaat dat de laatste jaren wat beter.
Dan is het toch juist erg fijn om te horen dat een vrouw deze juist extra opwindend vindt.
Ik heb deze avond dan ook twee keers sex met haar gehad. De eerste keer was in begin van de avond en aan het eind van de avond kwam Astrid nogmaals naar mij toe met de vraag of ik nog voldoende energie had om nogmaals met haar naar boven te gaan.
Nu had ik tussendoor ook nog lekker samen met een andere man Jacqueline mogen verwennen. Een heerlijks slanke meid. Nu val ik om eerlijk te zijn meer op de iets gezettere vrouwen, maar voor Jacqueline maakte ik graag een uitzondering.
Ook vind ik het heel leuk om op deze avond te praten met andere mannen en vrouwen. Heel fijn om het met gelijkgestemden over sex te hebben. Ik heb met twee andere mannen lekker ervaringen uitgewisseld over de aanwezige vrouwen en met diverse vrouwen heerlijk gekletst over sex en vrijheid.
Graag kom ik de volgende keer weer, maar moet alleen nog even kijken ivm mijn werk. Laat het je zeker nog weten.
Fijn weekend
Martin
Dikke kus
 

Hoi Monique,

Na 2 uur rijden kwam ik bij de boerderij aan had er een goed gevoel bij want gisteren was voor mij de eerste keer en ja moet eerlijk toegeven heb tot de laatste druppel genoten… alles was heel gemoedelijk en respectvol.. heb mogen genieten met 6 van je vriendinnen waarvan 3 zeker bij me is gebleven… heb ze met alle 3 een praatje gemaakt en 2x mogen genieten  wat zijn jullie lief maar ohzo geil… voor de dames ik was diegene met de afro kapsel hihi… service van jullie kant uit was zeker dikke voldoende… mij ga je vaker terug zien.

Groetjes, Harold

Dikke kus