Verslagen van mannen – 2

Print Friendly, PDF & Email

Hoi Monique, Na 2 uur rijden kwam ik bij de boerderij aan had er een goed gevoel bij want gisteren was voor mij de eerste keer en ja moet eerlijk toegeven heb tot de laatste druppel genoten… alles was heel gemoedelijk en respectvol.. heb mogen genieten met 6 van je vriendinnen waarvan 3 zeker bij me is gebleven… heb ze met alle 3 een praatje gemaakt en 2x mogen genieten  wat zijn jullie lief maar ohzo geil… voor de dames ik was diegene met de afro kapsel hihi… service van jullie kant uit was zeker dikke voldoende… mij ga je vaker terug zien. Groetjes, Harold

 

hallo,

 
ik lees net jou onderstaande mail en vooral dat ingezonden stukje van lola sprak mij aan. dat een maar haar vroeg om te kijken
hoe ze plaste.. ik ben hier namelijk zeer nieuwsgierig naar en vind het ook mega geil, ik ben zelf alleen een jonge jongen (25) en ik merk uit gesprekken met vrouwen van mijn leeftijd dat er maar weinig hiervan gecharmeerd zijn. ik vind het meer een ultieme vorm
van onderdanigheid als iemand plasseks met je heeft. en juist helemaal niet smerig of vies.. maarja ieder heeft zo wat en over de rest een mening. weet jij of er meer vriendinnen van jou hiervoor te “porren zijn” , ik heb namelijk zoals die beste man die lola in haar mail beschrijft niet zo 1,2,3 de ballen ( haha grappige woordspeling ) om op iemand af te lopen en vragen of ik haar mag zien plassen oid. nu ik toch de tijd neem om even een mailtje te sturen wil ik zeggen dat jij het echt goed voor elkaar heb in je boerderij..
ik ben nu al bij behoorlijk wat verschillende  “sexparty’s ” (mag ik je boerderij zo noemen? ;) ) geweest en die van jou springt er toch wel met kop en schouders boven uit. qua ligging hygiene en service ( het chinees tijdens de gangbang ) maar ook de vriendelijke mensen aan de bar waar je ook altijd een praatje mee kunt maken..bij deze wil ik ook graag reserveren voor de eerstvolgende gangbang.
 
oja en de service dat jij aan de balie zit bij binnenkomst is ook altijd een leuke binnenkomer ;)
 
fijne avond en tot de 27e ,
 
liefs jan

Libido Jelly

 


Lieve Monique

Allereerst wil ik jou bedanken voor het afgelopen jaar. Voor mij begon het allemaal erg zwaar met net een scheiding achter de rug, anderhalf jaar geen sex meer gehad en ontslag bij mijn werkgever.

Toch was er in 2014 ook een lichtpuntje en dat waren jullie. Op aanraden van een vriend bezocht ik jullie afgelopen zomer voor het eerst en ben daarna nog twee maal langsgeweest. Deze drie avonden waren voor mij de mooiste momenten in 2014 en op oudejaarsavond zal ik daar zeker nog even aan terug denken. 

Ik wil jou en je vriendinnen erg bedanken en door jullie weet ik weer hoe fijn sex kan zijn. Omdat ik in 2015 een betere start wil maken wil ik  graag reserveren voor drieentwitig januari. Leef er enorm naar toe. Zoals het er nu uitziet heb ik vanaf half januari ook weer een baan en zie het dus allemaal positief.

Kan jullie niet uitleggen hoe dankbaar ik ben omdat jullie me hebben laten zien en voelen hoe fijn sex toch kan zijn.

Fijne dagen en tot de drieentwintigste.

Dries


Hello girls,

Heb lekker gehad op de nymph party. Al mijn dingen zijn uitgekomen. Was voor mij de eerste keer een vrouw te hebben laten squirten en ook de eerste keer dat ik een vrouw anaal heb genomen. Ben de namen vergeten, maar dacht dat de ene Petra was en de ander Mia. Die laatste was een mooie jonge slanke meid met halflang blond haar. Zijnkon bovendien heel lekker pijpen en wil haar daar toch nog even voor bedanken.

 

Hoop dat zij er volgende keer is. Ik ieder geval wel als ik mag komen.

Ik heb er al vrij voor genomen.

 

Mats


Bericht inhoud:
Ha Monique, vrijdag 29/8 was mijn eerste bezoek aan jouw boerderij. Ik moet bekennen…..ik was erg nerveus. Bang dat ik wat te oud zou zijn ( dat was ongegrond ) en of ik wel iets zou durven/kunnen met deze dames.
De ontvangst was heel vriendelijk en dat scheelt echt heel veel. Ook de dames….zo vriendelijk, je voelt je echt op je gemak.
Met een sinas op de bank de kat wat uit de boom gekeken. Na enige tijd kwam een vrouw naast mij zitten ( ik ben zo slecht in namen ). De dame was Duitse van geboorte. Samen met een man heeft zij mij echt op m’n gemak gesteld. Dat heeft mij enorm goed gedaan en ik kreeg daardoor ook de moed om eens boven te kijken.
Het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Overal werden dames rondom verwend door de mannen.
Tot het moment dat een dame zo maar spontaan haar mooie billen naar mij toedraaide en ik kon haar heerlijk van achter nemen. Voor mij werelds en te oordelen naar haar reactie vond zij het ook lekker.
Na een drankje en douchen ( waar ik de Duitse dame nog even kon inzepen ) een drankje aan de bar.
Opnieuw naar boven en daar werd ik gewenkt door een man. Op zijn schoot lag een dame die mij gelijk begon te pijpen. Daarna vroeg ze mij om haar te neuken en over haar borsten te spuiten. Dat laatste lukte mij niet ( zo snel ging dat niet ), wat ik voor haar erg jammer vond.
Weer verder rondgekeken, maar je komt ogen tekort.
Plots lag ik naast de Duitse dame, die geneukt werd door een man. Tussendoor lachte ze zo lief naar mij, dat ik niet meer weg wilde gaan en bleef kijken. Het gevolg was dat zij mij later naar een super hoogtepunt pijpte. En voordat ik haar kon bedanken, bedankte zij mij, omdat ik zo lekker klaar was gekomen.
Voor mij was dat een superafsluiting van de avond, beter kon het niet worden.
Ik wil jou en iedereen op deze avond bedanken. Zowel de dames als de heren. Wat het was een wilde avond, maar zeer respectvol.
Mijn speciale dank naar de heerlijke lieve Duitse dame. Zij heeft mij geholpen om er een fantastische avond van te maken.
Helaas ben ik op de volgende avond met vakantie, maar ik kom zeker terug

Dikke kus. Martien.


Hoi Monique

Helaas moest ik deze keer wat vroeger naar huis omdat ik de volgende ochtend om 5 uur alweer ploegendienst moest draaien. Toch wil ik je even laten weten dat het een bijzondere avond was. Kom inmiddels alweer enige tijd bij jou en heb het altijd erg fijn, maar deze avond spande tot nu toe de kroon. Ben slechts twee uurtjes binnen geweest omdat ik deze keer echt niet langer kon, maar ik heb in zo’n korte tijd nog nooit eerder met zoveel van jouw vriendinnen sex gehad. Omdat ik niet veel tijd had besloot ik vooraf maar allemaal vluggertjes te doen en had mezelf opgelegd mijn pik in minimaal drie kutjes te hebben gehad. Nou Monique dat is gelukt hoor, heb maar liefst vijf dames binnen twee uur geneukt. Dat is toch geweldig? Toch wil ik even mijn excuses aan die dames maken en beloof ik dat ik de volgende keer als ik weer langer kan blijven alle tijd voor het vrouwelijk schoon zal nemen. Kan je mij vast laten weten wanneer de eerst komende is zodat ik vast kan reserveren en vrij kan plannen op mijn werk?  

Veel liefs

Johan


Hé Monique
Omdat ik op mijn werk opeens langer moest blijven en s avonds door moest gaan kwam ik pas rond 23.00 uur bij jou aan en werd door jou heel lief ontvangen. Jij stelde mij op het gemak omdat het voor mij de eerste keer zou zijn en jij dat gelijk bij binnenkomst al aan mij zag. Je bent een gevoelige en erg lieve vrouw en mede door jouw ontvangst heb ik nog een aantal leuke uurtjes mogen hebben.
 
Tijdens jouw ontvangst hoorde ik één van jouw vriendinnen luidkeels klaarkomen en schrok er wel iets van, maar voelde ook gelijk iets in mijn broek groeien. Ik ging dus direct maar op zoek, maar het duurde niet lang en was nog nauwelijks tien minuten binnen of ik werd al gepijpt door een lekkere meid boven op de gang. Voordat ik het wist of maar iets kon zeggen had zij mijn pik al in haar mond en dat vond ik echt super geil. Had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou gaan. Diezelfde vrouw pakte mijn hand en bracht die richting haar vagina en ik was haar nog geen twee minuten aan het vingeren toen zij spuitend klaar kwam. Mij hand en arm waren drijfnat, best wel even wennen, maar ook wel heel geil. Was namelijk voor het eerst dat ik een vrouw heb laten spuiten. Door deze vrouw waarvan ik niet eens de naam ken (halflang donkerhaar, grote borsten en lekker kont) kan ik nu niet slapen en daarom schrijf ik deze mail. Wat zal ik haar nog graag een keer ontmoeten. Kan jij mij vertellen hoe ze heet en of ze de volgende keer er weer is. Of misschien kan jij wel mijn mailadres aan haar doorsturen als jij denkt te weten om wie het gaat.
 
 Vervolgens heb ik nog met twee vriendinnen sex gehad, maar tijdens die sex kon ik die ene vriendin maar niet uit mijn hoofd zetten. Niet dat die andere niet lekker waren hoor, want ook bij die kwam ik heerlijk klaar, maar die eerste spuitende vrouw maakte iets heel speciaals in mij los. Wist niet dat sex zo bijzonder kon zijn.
 

 

Hoi Monique,

 
Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst bij jou geweest. Ik moet zeggen dat ik vooraf een beetje sceptisch was over de verhalen op je site, omdat er op internet ongelofelijk veel “nep” gedoe is tegenwoordig…  Dus ik dacht: dat moet ik een keertje meemaken, is immers de enige manier om er iets over te kunnen zeggen. Het heeft best lang geduurd voor ik zo ver was dat ik het aandurfde maar spijt heb ik zeker niet…
 
Die avond reed ik rustig naar het door jou opgegeven adres. Onderweg twijfelde ik nog licht of ik het echt wel zou willen, maar iets dwong me om toch maar vooral door te zetten. Eenmaal bij jouw prachtige boerderij aangekomen voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Was heel benieuwd wat ik kon verwachten. Nou dat was niet mis! Bij binnenkomst gelijk vriendelijk door jou welkom geheten wat ik erg belangrijk vond. Ik was daardoor gelijk op mijn gemak. Ik kreeg een kluissleutel en kon me gaan omkleden. Intussen was ik best benieuwd wat er nou zou gaan gebeuren en hoe me te gedragen. Dat werd gelukkig al snel duidelijk ,want ik zag mannen in enkel een boxershort lopen. De dresscode was dus duidelijk. Dus gelijk maar omgekleed en naar binnen gelopen. Ik moet zeggen dat ik gelijk mijn ogen uit keek want zoiets had ik nog nooit van dichtbij gezien… Besloten om eerst maar even de kat uit de boom kijken aan de bar met een drankje. Opnieuw was ik gelijk op mijn gemak door de vriendelijke en overigens zeer goed uitziende dames achter de bar. Het was denk ik tegen tienen en de meeste mensen moesten denk ik nog een beetje los komen want niemand zei wat tegen elkaar. Ik besloot maar even te gaan wandelen.
 
Na nog geen 5 meter zag ik Martine op haar knieën op een bank zitten terwijl ze 2 mannen tegelijk bezig was. Ik wist door de laarzen gelijk dat dit het sletje moest zijn wat jij in de mail had aangekondigd… Ik moet zeggen dat ik gelijk erg opgewonden raakte en Martine is ook een super mooie meid om te zien. Kon mijn ogen bijna niet geloven…. Dus gelijk maar begonnen en een condoom omgedaan. Vervolgens een paar minuten gewacht terwijl een  andere man Martine flink te pakken nam. Ik moet zeggen dat ik de sfeer gelijk geweldig vond, iedereen is vriendelijk en open tegen elkaar en respecteert de ander. Dat was voor mij heel belangrijk want ondanks ik een beetje zenuwachtig was voelde ik me enorm op mijn gemak binnen. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt op feestjes waar mensen gewoon gekleed zijn. Toen ik aan de beurt was heb ik Martine in haar kontje gepakt, wat een super geile en gewillige meid zeg… Geweldig gewoon. Kon nog steeds niet helemaal geloven dat dit echt gebeurde… Echter na een enige tijd gaf Martine aan even uit te moeten rusten, wat ik goed kon begrijpen aangezien ik net had staan kijken hoe hard ze te pakken werd genomen. Ze zei gelijk met een geile knipoog, “ik kom wel terug hoor”. Wat een heerlijke dame! Terwijl zij aan de bar ging zitten besloot ik even naar boven te gaan om te kijken wat daar allemaal te beleven was. Nou genoeg! Eerst even een rondje gemaakt en diverse geile dingen gezien. Uiteindelijk in ik geloof de groepskamer uitgekomen waar een heerlijke dame geblinddoekt op een matras lag. Deze dame even flink gepakt. Echt een super geil idee dat ze mij niet eens kon zien en mij totaal niet kende.
Na deze heerlijke dame gepakt te hebben even naar beneden gegaan om uit te puffen en een drankje te doen. Gelijk toen ik aan de bar ging zitten begon een dame met krulletjes tegen me te praten. Het bleek Bes te zijn, een van de dames die voor de eerste keer was, net als ik. Het klikte prima.  Even gezellig gepraat en zij gaf gelijk aan wel even te willen spelen met mij. Nou dat liet ik me geen 2x zeggen en beloofde om na mijn drankje naar boven te komen. Na een kleine 10 minuten maar eens boven gaan kijken maar toen was zij al bezet, dus ik besloot in alle bescheidenheid even verder te kijken en een rondje te doen. Verschillende geile dingen gezien natuurlijk…. Op een gegeven moment toch weer bij Bes teruggekomen die inmiddels op de schommel zat/lag.  Op een gegeven moment zag Bes mij en gaf me gelijk een heerlijke geile tongzoen. Vervolgens ging ze op de schommel liggen en ik neukte haar heerlijke geile kutje en Bes bleef maar doorgaan… Terwijl ik haar aan het neuken was werd omgeroepen dat zij de nymf van de avond was geworden ofzoiets… tjonge wat een heerlijke geile dame. Vervolgens naar beneden gegaan voor een drankje en even met Emmy gepraat. Zij had me aangeraden om eens naar deze avond te gaan. Helaas had ze blaasontsteking dus ze kon niet meedoen, maar wat een lieve dame zeg! Zij vertelde bijna elke keer aanwezig te zijn dus wie weet pak ik haar nog eens…
 
Na een bezoekje aan de douche/toilet weer aan de bar beland waar Bes met een andere man aan het napraten waren. Op een gegeven moment mengde ik me ook in het gesprek, zonder kwade blikken of wat. Gewoon heerlijk praten over sex en de spannende eerste keer voor ons beide enz. Moet zeggen dat ik dit praten minstens net zo kan waarderen als de sex…. maar goede sex begint ook met communiceren natuurlijk. Vervolgens ging Bes zich douchen en ik besloot dat het mooi was geweest. Eigenlijk was ik van plan naar huis te gaan maar ik zag opeens bij de danspaal dat een vrouw (haar naam heb ik niet kunnen vragen) door wat mannen werd ondergespoten… Erg geil gezicht dus ik besloot ook even mee te doen.  Ik besloot het bij trekken te houden. Hierbij werd ik nog even begeleid door de andere dame die er bij stond, wat een geil gebeuren zeg… Nog nooit zoiets meegemaakt. Ook hier weer respecteerden de mannen elkaar, wat me steeds opviel. Niemand die zich voor zichzelf of zijn lichaam geneert en geen ruzies of irritaties onderling. Gewoon met z’n allen genieten. Nadat ik keihard was klaargekomen op haar gezicht besloten dat het mooi was geweest en een heerlijke douche genomen. Sommige fanatiekelingen gingen zelfs in/onder de douche nog door, echt spectaculair…
 
Ik vond het ondanks de lichte zenuwen in het begin een super ervaring en wil je complimenteren met de perfecte organisatie en de goede sfeer die er hangt. Had dit zeker niet verwacht en het klopt precies met de verwachtingen die je op je site schept. Ook de vrouwen komen echt voor de sex en dat is toch wel uniek…. had niet verwacht dat ze zo geil waren allemaal. Ik denk dat ik zeker vaker naar deze avondjes kom, al was het maar omdat ik zeker met Emmy nog een keer wil stoeien. Wat is dat een heerlijk ondeugend dametje…
 
Deze eerste keer had ik helaas wel wat moeite om mijn pik steeds stijf genoeg te laten worden om te neuken. Aan jouw supergeile vriendinnen kan het niet liggen.  Denk dat ik -ondanks het niet zo voelde- toch wat gespannen was waardoor ik meer moeite had om een stijve te krijgen. Voelde best naar eigenlijk maar gelukkig geen vervelende opmerkingen over gekregen. In tegendeel, iedereen was erg vriendelijk en begripvol. Een volgende keer zal het vast en zeker beter gaan nu ik weet wat ik kan verwachten.
Monique bedankt dat je dit keer op keer organiseert. Wat mij betreft komt er zeker een vervolg!
 
Groetjes,
 
Richard
 

Libido Jelly


Beste Monique,

Als eerste wil ik graag reserveren voor de eerstvolgende nymphonight op vrijdag 21 februari.
 
Als tweede wil ik je complimenteren met afgelopen vrijdag. Het was weer super zoals gewoonlijk. De accomodatie, ontvangst, eten, vriendinnnen, enz.
Het was lekker rustig. Er waren inderdaad niet zoveel mannen (dat vind ik wel prettig).
 
De avond kwam vrij laat op gang. Om 21.30 ontstond de eerste actie. Ik zag boven een vriendin liggen en vroeg of ik erbij mocht komen. Geen probleem. Na wat voorspel heeft deze vrouw (naam onbekend) mij een ongelooflijke pijpbeurt gegeven. Ik ben nog nooit zo lekker gepijpt. Als er een titel pijpkoningin van Nederland bestond zou zij deze verdienen. Toen ik klaarkwam leek het wel een explosie en er ging geen druppel verloren.
 
Later die avond ben ik boven weer heerlijk gepijpt door een voor mij onbekende dame. Ik mocht heerlijk over haar borsten heen spuiten. Uiteraard was het nog niet op, dus ik heb mij later die avond ook nog maar een keer laten aftrekken wederom door een voor mij onbekende dame. Helaas was ik toen echt leeg. Ik ben om 24.00 weggegaan en heb mijn armbandje bij jou ingeleverd. Ondanks dat jij mij niet verwend hebt (misschien komt dat ooit nog. hopen mag…) vind ik dat jij hem toch verdiend hebt omdat je mij een onvergetelijke avond hebt bezorgd.
 
Tot de volgende keer (vergeet mijn reservering niet). Wat gaat de tijd toch langzaam…..
 
Dikke kus,
Mark
 

Hoi Monique

Omdat ik gehoor wilde geven aan jouw oproep om het jaar goed te beiginnen had ik voor de eerste maal na lang afwegen besloten om maar eens naar jullie toe te gaan. Mijn jaar had inderdaad niet beter kunnen beginnen en ik had niet verwacht dat alles zo goed geregeld zou zijn. Wat een schitterende locatie, goede service, lieve meiden en vooral geile vriendinnen waren er.

Ik werd direct goed ontvangen door Sonja en zij stelde mij gelijk op het gemak. Al kon ik mijn ogen niet van haar heerlijke tietjes afhouden en me daardoor niet echt concentreren op wat ze me allemaal vertelde.

Maar eenmaal binnen sprak ik binnen enkele minuten al een man die er voor de vierde keer was. Deze vertelde mij dat iedere keer weer anders was, maar hij dit niet meer zou willen missen. Aan het eind van de avond begreep ik deze man helemaal en kon ik me bij zijn woorden aansluiten.

Natuurlijk was het een vreemd gezicht en even wennen voor mij dat ik plots een vrouw met benen wijd op de doktersstoel zag liggen en mij vroeg om haar te neuken. Ik hoorde de woorden van de man die ik eerder had gesproken en die vertelde me vooral niet te afwachtend te zijn. Vandaar besloot ik om dus direct maar tot actie over te gaan. Mijn lul was er ook klaar voor voelde ik en dus maar gelijk een condoom er om zodat ik de vraag van deze vrouw direct kon beantwoorden. (condooms waren goed aanwezig en makkelijk af te pakken zonder te vragen, compliment!)

Was heel apart om een vrouw in een dokters stoel te neuken. Nog nooit gedaan, maar erg geile gewaarwording. Terwijl ik bezig was vroeg zij om haar tieten stevig vast te pakken en begon ook een andere man te pijpen.De vrouw kwam schokkend en schreeuwend klaar. Er leek geen einde aan te komen. Ook ik redde het toen niet meer en voelde mijn portie zaad in het condoom terecht komen. Ik bedankte haar en besloot even verder te gaan kijken, want eigenlijk was ik net binnen en had nog niets gezien.

Al wandelend langs de gang en de kamers wist ik even niet meer wat ik allemaal zag. Overal gewillige meiden en neukenede mannen in alle standjes. Een extase van sex en een niet te omschrijven geile sfeer.

Plots zag ik een mooie vrouw staan spuiten terwijl ze tegen een man aanstond en gevingerd werd. Ze hadden een handdoek onder haar neergelegd en ik begreep dus gelijk waarom. Ze hadden er wel een emmertje onder kunnen zetten, wat een geil gezicht was dat.

Ook zag ik de vrouw die jij al in de mail had aangekondigd. Zij had wel een Meester bij zich en moest zich hard laten nemen en gebruiken als zijn slavin. Ook erg geil om te zien hoe dat er aan toe ging.

Sommige vrouwen wilde echt genomen worden. Ik hoorde zelfs van één van hen dat ze niet kwam voor gestreel en poezelig gedoe, maar gewoon kei hard gepakt wilde worden. Zij zocht een man om haar te nemen en te gebruiken.

Zelf besloot ik even naar beneden te gaan en iets te nuttigen vanaf het buffet en een drankje te nemen. Maar ook vanaf daar zag ik weer van alles om mij heen gebeuren.

Een moois slanke vrouw met grote tieten werd door twee man gepakt en een andere man wist mij te vertellen dat dat Paulien was. `Zij is er bijna altijd` liet hij mij weten. `Die moet je echt een keertje gehad hebben`.

Later op de avond zag ik haar beneden en besloot ik op haar af te stappen, maar zag dat ik net te laat was en stond dus te kijken hoe ze door een andere man werd geneukt. Terwijl ik stond te kijken werd ik op mijn schouder getikt door een klein pittig vrouwtje die mij vroeg om haar even op te warmen. Zij zakte door haar knieeen, deed mijn boxer naar beneden en begon mij gelijk te pijpen. Met enige verbazing stond ik daar voor me uit te kijken terwijl ik heerlijk werd gepijpt. Op het moment dat zij voelde dat ik klaar kwam nam zij hem uit haar mond en begon me boven haar borsten af te trekken zodat al het zaad over haar borsten kwam. Zij gaf mij een kus en liep weer verder. Misschien voelde ik me een beetje gebruikt, maar dat voelde ook wel weer heel speciaal.

Ik besloot dus maar weer even verder te gaan met mijn bacardi cola waar ik verder nog even geen tijd voor had gehad. Op dat moment liet ik alles even op mij in werken en concludeerde dat het jaar zo wel heel goed was begonnen. Inmiddels zag ik dat het al even over enen was en de tijd omgevlogen was.

Toch vertelde iets mij dat ik nog één keer naar boven moest en ben ik nogmaals richting die dokters stoel gelopen. Ditmaal lag er een andere vrouw met drie mannen bezig. Dit werd me te veel en dus heb ik alleen even wat staan kijken.

Vervolgens zag ik een wat gezettere vrouw net één van de kamertjes binnen gaan en liep daar dus direct achter aan. Had nog nooit iets met een wat dikkere vrouw gedaan, maar leek me al heel lang een uitdaging. Nu achteraf kan ik zeggen dat ik ook daar enorm van heb genoten. Ik mocht haar nemen in doggy style en terwijl ik haar aan het neuken was en haar buik vast had voelde ik die grote tieten heen en weer kletsen. Heel anders dan die slanke dames, maar zeker ook een keer voor herhaling vatbaar.

En harhalen zal ik het zeker, want ik kom graag volgende keer weer terug.

Vooraf had ik nooit gedacht dat dit allemaal echt zou gebeuren, maar de man die ik begin van deze avond gesproken had had volkomen gelijk.

Seksueel stimulerend

 

 

Hé Monique

Wat ben je een lekkere vrouw, mooi figuur en de perfecte uitstraling. Ik wil je zeggen dat ik iedere keer weer van je droom. Inmiddels weet ik dat je vriendinnen ook niet mis zijn, want ook daarvan heb ik er al heel veel mogen neuken. Ik heb altijd wel zin in sex en soms is dat best wel wat lastig, vandaar kijk ik iedere keer weer enorm uit naar jullie avondje en wil 30 november dus niet missen. Bij deze mijn reservering.
K 42 jaar

 


Beste Monique,

Door je nieuwsbrief ben ik dan toch maar in de pen gekropen. Het was een spannende avond en overal was van alles te doen. Voordat ik naar de nympho-avond toe ging had ik de mail nog eens goed bekeken met wie er allemaal zouden komen. Het leuke is dat de sfeer zo gemoedelijk is en er veel respect is voor elkaar. De mannen naar de vrouwen toe maar ook onderling naar andere mannen. Eerst heb ik beneden een beetje de kat uit de boom gekeken en maak dan altijd een soort van keuze met wie ik graag sex wil hebben. Mandy kreeg mijn elastiekje ;-) Wat een heerlijke vrouw met haar vrolijke lach en het is zo geil om te merken dat ze er zo van geniet als je in haar glijdt. Het duurde niet lang voordat ik diep stotend in haar klaarkwam. Wat heerlijk om de dames echt te zien genieten zonder fake gedoe. Later stond ik in de dark room waar Martine echt heel geil op haar knieën voorover zat en haar vriend ervoor zorgde dat ze achter elkaar gevuld werd. Ik stond te wachten tot ze mijn stijve kon pijpen en net op het moment dat ik aan de beurt was vroeg ze of ik in haar kutje wilde stoten. Na even gepijpt te zijn heb ik haar kutje heerlijk geneukt en ik kwam klaar met een stroom geil van haar die over mijn paal spoot. Een toppertje als je het mij vraagt.
Snel even een douche genomen en de rookruimte opgezocht. Je hebt het allemaal mooi voor elkaar daar. In de rookruimte raakte ik in gesprek met  Eliza. Ik hoorde dat zij zich zou latenm vastbinden. Het heeft wel iets om te zien dat een dame vol in de rode touwen vastgebonden is maar ik had er meer geile actie bij verwacht. Tja, dat vastbinden enzo ben ik verder niet bekend mee.
Bij deze wil ik me ook graag aanmelden voor de komende keer. Ik weet niet hoe dat gaat maar als je kan zorgen dat Martine en Evy er zijn zal 1 van die dames mijn elastiekje krijgen.
Geile groetjes,
Martijn
 

 
Hallo Monique,
Ik was vorige week vrijdag weer van de  partij en wilde daar graag (weer) over vertellen.
Het was nog niet heel druk boven, Paulien lag op een tafel en werd goed genomen, ik ging er bij staan en na en paar minuten greep ze naar mijn lul, haar vingers deden hem goed stijf worden en door haar pijpkunsten was ik snel er aan toe om hem eens bij haar naar binnen te steken. Ik pompte lekker in haar maar ik wilde nog niet klaar komen dus hield het eigenlijk iets te snel voor gezien.
Ik ging vervolgens naar de airco-kamer, daar werd een  dame lekker geneukt, ik ging er bij zitten en ze streelde mijn paal weer in opperste staat van paraatheid, toen de man die haar neukte was klaargekomen begon ik haar te vingeren terwijl ze mijn pik bleef strelen. Het vingeren ging me blijkbaar goed af, want het duurde niet al te lang voor ze spuitend klaar kwam, snel deed ik een condoom om en naaide haar in haar nog kleddernatte kut. Als snel kwam ik klaar, ik was nog geil van Paulien en onder de indruk van mijn eigen spuit-gevinger.

Na een douche even uitgepuft aan de bar  met een biertje en een bordje Chinees en toen weer naar boven, lekker de donkere kamer in waar wat aan de gang was en deze keer kon ik wel enigzins       wat zien want er hing een gedimd lampje. Er zat een dame met een mooie kont op handen en knieën mannen te pijpen terwijl ze lekker achterlangs genomen werd, na even geduldig gewacht te hebben werd ik lekker door haar afgezogen. Ook hier vertrok ik voor ik klaarkwam, want ik wilde nog bij       veel meer vrouwen even langs.

Zo kwam ik in een kamer terecht waar Sanne en Evy lekker bezig waren met een paar mannen en elkaar, graag wilde ik natuurlijk ook maar helaas waren ze al aan een pauze toe voordat ik aan de beurt was. Toen heb ik in de koeienkamer een knappe vriendin over haar tieten mogen spuiten na een heerlijke pijpbeurt, ik spuit redelijk veel dus die volle borsten zaten daarna goed ondergeklodderd!
Na weer ff bijgekomen te zijn aan de bar en ff stomen in de sauna bij de douche kon ik er weer tegenaan en ging dus weer naar boven, na even rondlopen zag ik Evy naar boven komen, ik ging er snel achteraan en ze ging op één van de massagetafels liggen, het was gelijk een drukte van jewelste maar één vent wist het al snel te verpesten door iets te doen wat Evy niet wilde, vervolgens vertrok ze en ik heb haar de rest van de avond niet meer gezien.
Na wat omzwervingen, hier en daar een beetje aan borsten en billen voelen en zelfs nog ergens een korte orale beurt ben ik uiteindelijk in de koeienkamer terecht gekomen met Eliza, die  wist nog leven in mijn lul te blazen, door er goed op te sabbelen. Ik kon haar lekker in haar mondje neuken ook al was de houding die ik daar bij in nam noch charmant noch ergonomisch verantwoord, het was wel supergeil om mijn lul in haar bekkie te zien verdwijnen. Eliza had dolle pret, te zien aan de glinstering in haar ogen en het gegiechel wanneer ze geen pik in haar mond had. Terwijl ik haar mondje neukte kwam ik heerlijk voor een derde keer op deze avond klaar, ik had het niet voor mogelijk gehouden en toen ik naar het condoom keek was ik ook nog eens verbaasd over de flinke hoeveelheid zaad die ik had gespoten!
Na een douche, heb ik me omgekleed en heb ik de taxi naar mijn eigen auto genomen, nog leuk nagepraat met een paar van de mannen in de taxi en toen voldaan aan de rit terug begonnen.
 

Hoi Monique

Twee mondjes om mijn pik.

Laatst las ik van iemand een verhaal van twee mondjes om één pik en daar kan ik mij geheel in vinden. Het is mij namelijk al een aantal keer overkomen dat dit gebeurde met jouw vriendinnen. Het is nu een soort fetish van me geworden zullen we maar zeggen en nu een aantal van jouw vriendinnen dat weten is het steeds makkelijker voor mij. Ik vernam laatst van jouw vriendin Jacqueline dat zij het juist zelf ook heel geil vind om gelijktijdig een pik en de tong van een andere vrouw te voelen. Zij vroeg er dus de afgelopen keer een andere vriendin bij omdat zij inmiddels weet jhoe lekker ik dat vind. Geweldige meid is die Jacqueline toch, dat ze dat voor mij regelde. En natuurlijk ook voor haarzelf hihi.

Ik wil haar hier nog even voor bedanken en ook wil ik die vriendin met dat halflange donkere haar bedanken die mij vroeg om haar anaal te ontmaagden. Zij was er voor het eerst en ik vond het een eer om dat te mogen doen. Waarom ik? Ze had het ook aan iemand anders kunnen vragen. Dit maakte deze avond voor mij echt heel bijzonder. Was haar naam soms Reina? Wil zeker weer komen op tien januari en ben benieuwd of deze twee dames er weer bij zijn.

Tot de 10e.

Andre


 
 
Geheel nieuw bij dit erotisch feest, wilde ik het eerst niet geloven, maar realiseer mij dat alles echt is, zoals Monique het keer op keer in haar promotie en de nieuwsbrieven omschrijft. Haar vriendinnen gaan uit hun dak als zij lekker “opgewarmd” zijn.
Dit ondervond ik lijfelijk aan Renny, aan wie ik mijn elastiekje verloor. Eén van de “luidschreeuwse orgasmes” die Monique gehoord heeft tot aan de desk kwam zeer zeker hier vandaan. Twee keer een “dank je wel” te ontvangen streelt mijn ego.De avond was nog jong en kon niet meer stuk; gauw de lockersleutel opgehaald bij Indrawati om m’n tanga op te bergen. De handdoek blijkt praktischer. Dit uitte ik bij passeren van een leuke blondiene, aan de opening van de douche-ruimte. Sabbira heet ze; ik herkende die naam onmiddellijk en riep het uit! Zij moest even pauseren. Ben met haar meegegaan; niet meer van haar zijde geweken, tot aan een happy end bij d’r met 2 andere mannen in de vorm van een kleine bukake.
Voldaan onder de douche gaan staan en deze nimf ingezeept. Maar hiervoor ook nog het plezier gehad Sophie in te zepen en ook Marijke d’r rug. Heb tussentijds fijn gebabbeld met Sabbira en haar  Master.  An en partner zaten erbij.Pauses heb ik benut alles in me op te nemen en conversaties aan te gaan met mededingers. Allemaal sympathieke lui. Wat voelde ik mij thuis; alsof ik al jaren de boerderij heb bezocht.
Later op de avond c.q. nacht boven rondgezworven, aan tepels gezogen en vingers in kutjes gestopt. Dom van me dat ik steeds een labyrint-kamer passeerde waar Astrid was. Was al erg moe, maar wilde toch nog een pleziertje met Astrid. Klein van stuk, maar o zo onverzadigd en powerful! Dank jullie allemaal.
Tanner
 
Vroegtijdige zaadlozing
Ik had ’s middags al vrij genomen om me optimaal te kunnen instellen op een heerlijk avondje bij Monique. Lekker douchen, hapje eten en op weg naar mijn derde avond bij Monique. De voorgaande twee keer had ik enorm genoten, maar geen stukje geschreven omdat ik niet naar de namen van de vriendinnen had gevraagd waar ik sex mee had, dus deze keer had ik me beter geïnformeerd.
 
Ik heb enorm genoten van een slanke blonde meid met een enorme voorgevel, haar naam was lis.
Toen ik haar op de doktersstoel zag gaan liggen heb ik haar een heerlijke beurt kunnen geven. Zo’n mooie vrouw is natuurlijk niet verkeerd om op mijn cv te kunnen bijschrijven. Later op de avond zag ik haar met Evy en nog een andere vriendin aan de gang en ook toen heb ik nog even mee kunnen doen.
Onder de douche vroeg één van jouw vriendinnen om haar in te zepen, helaas heb ik haar naam niet gevraagd en ook niet kunnen terug vinden. Het was een mooie iets rijpere vrouw van een jaar of veertig met halflang donker haar. Zij had een heel mooi figuur en kleine borsten. Het tegenovergestelde van de borsten die ik eerder deze avond had vast gepakt, dus extra spannend. Ik ben namelijk geen man die voorkeur heeft voor een bepaalde haarkleur, haardracht en ik val op borsten in alle vormen en maten. Misschien dat ik deze avond daarom wel zo tot mijn recht kom. Ik val namelijk op bijna alle type vrouwen als ze maar lekker gewillig zijn.
 
Halverwege de avond zag ik een mooie meid lopen met kort donker haar. Haar naam was Anita en het was een echt stuk om te zien. Normaal zal ik zo’n mooie jonge vrouw niet snel aanspreken, maar op deze avond kan dat juist wel en dat geeft mij een enorme boost. Ik heb haar ook lekker mogen doorneuken en na Anita was ik compleet leeg. Bezweet begaf ik me weer naar de douches en ging even wat bijtanken met een paar colaatjes. Wat suiker kon ik wel gebruiken.
 
Omdat ik niet had verwacht dat mijn pik nog zin zou hebben in een volgende wip ben ik hier en daar wat gezellig wezen praten en tijdens die gesprekken krijg je soms ook een tip van een andere man te horen.
 
Door al die geile praat en naakt lopende vrouwen werd ik toch weer aardig opgewonden. Nu ben ik dat altijd wel, maar ook mijn pik had er opeens weer zichtbaar zin in. Ik voelde hem opzwellen en besloot dus nog maar even boven te gaan kijken.
 
Eenmaal boven zag ik Daphne, een iets mollige vrij jonge meid. Na die drie slanke dames besloot ik deze keer te gaan voor wat meer houvast. Ik zag dat net een man, waarmee ze bezig was, klaarkwam en haar bedankte waarop ik een condoom om deed en het kon overnemen. Deze keer had ik behoorlijk moeite met klaarkomen, want was helemaal leeg, maar omdat mijn pik wel hard was kon ik lekker lang door blijven neuken. OP een gegeven moment besloot ik het er bij te laten en mijn plaats aan een andere man af te staan…………………..blablabla……..
 
 
Lieve Ben,
Bedankt voor jouw heerlijke verslag. Ik heb het wel moeten inkorten en af moeten breken, want anders zou deze nieuwsbrief drie keer zo lang zijn geworden. Ik hoop je volgende keer weer te mogen verwelkomen en dat je dan weer een verslag (iets kortere versie) zou willen schrijven.
 
Hele dikke kus
Monique
 
 
Seksueel stimulerend
 
  
hallo Monique,Ik wilde toch even een klein berichtje sturen over mijn fantastische ervaring van afgelopen vrijdag avond.Ik was al maanden zullen we zeggen in gevecht met mijn gedachten van hhmm ga ik wel of ga ik niet. uiteindelijk heb ik de stap genomen en gereserveerd voor de nympho night. Toen ik in de auto onderweg zat begon ik toch weer te twijffelen maar heb mezelf niet gek gepraat en jullie terrein opgereden. Daar werd ik al netjes opgevangen en doorgestuurd. Een maal bij de kassa betaald en wachtwoord doorgegeven kreeg ik ook netjes uitgelegd wat waar en hoe. moet zeggen dat geld voor je hele staf ze zijn allemaal zeer netjes, aardig en behulpzaam.ik heb eerst even de kat uit de boom gekeken aan de bar met een drankje en een praatje met iemand die ook voor de eerste keer was.Daarna ben ik boven gaan kijken heb rondje gelopen en bij verschillende dames gekeken.Er waren echt toppie vrouwen allemaal zeer open. Ik heb met meerdere vrouwen sex gehad en ook door meerdere getrokken en gepijpt.Wat ik zeker ook nog kwijt wil is dat het mannelijk volk wat er was allemaal super relaxed was geen haantjes gedrag enz. dat is toppieDe volgende keer ben ik zeker weer van de partij en misschien kom ik ook wel binnenkort eens op een vrijdag langs.Groetjes,Dick
 

 

Lieve Monique
 
Geregeld bezoek ik jouw avond en geniet van vele van jouw vriendinnen. Heb al een paar keer iets met ciska gedaan en vind dat een heerlijke vrouw evenals paulien , maar ook tonie met die grote tieten.
Nu wil ik reserveren en zou graag een bloemetje willen meenemen voor al jouw vriendinnen omdat ik in de bloemen zit. Natuurlijk vind ik jou ook helemaal te gek en zou ook graag een keertje met jou willen.
 
xx
K

 


Hey schat,
 
Ik hoop dat je het kan waarderen wanneer ik schat tegen je zeg, want ik vind je een echte schat.
Heb geregeld met je gesproken via de mail en op je sexfeestjes en ik ben je heel dankbaar voor al je afviezen die jij me het afgelopen jaar hebt gegeven.
Ik ben er weer helemaal boven op na mijn scheiding en dat heb ik voor een groot deel aan jou te danken.
Ik realiseer me nu wat ik al die jaren gemist heb en dat ik er nog zeker wel mag zijn. Jij hebt mijn leven weer de goede richting gegeven en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.
Hoop dat Paulien er de aankomende keer ook weer is, want ik kick enorm op haar lijf.
Overigens lopen er heel veel leuke vriendinnen waar ik het nog wel een keer mee zou willen doen, dus ik ben er zeker weer aankomende keer.
 
xx
M
 
Seksueel stimulerend

Beste Monique ik weet niet waar ik dit heen moet schrijven daarom maar even op deze manier. Ik heb een topavond gehad en iets gedaan wat ik nog nooit had meegemaakt als man en zij heeft mij echt laten genieten. Nog nooit had ik een vrouw met piercings op de tepels en haar kutje gelikt en geneukt en zij merkte dat ik het in het begin eng vond maar heeft mij er doorheen geholpen. Daar ben ik haar erg dankbaar voor en ik weet niet eens meer haar naam jammer genoeg. ik heb die avond met 2 dames wat gehad namelijk en met al die mensen die er waren is het moeilijk omiereen bij naam te onthouden. Ik blijf zeggen dat dit mijn 2de keer is bij jullie en dat ik ook deze keer weer goed en tevreden en uiteraard bevredigt ben weggegaan. Je had het weer toppie voor elkaar en goed geregeld allemaal. het zijn allemaal topmeiden die bij jou komen. ze doen allemaal hun best je tot rust en gezelligheid te komen en lekker te genieten van wat komen gaat. TOPPIE….. liefs, likjes en kusjes van louis Volgende keer is er een koning op de troon maar de vrouwen bij jou zijn het knapst en aantrekkelijkst.


Beste Monique

Als vaste gast mag ik me intussen wel beschouwen. Kom al 4 jaar en sla slechts een enkele keertje over als ik echt niet kan.

Meestal probeer ik het zo te plannen met werk en gezin dat ik geen avond hoef te missen. Afgelopen keer vond ik het fijn dat er zoveel vriendinnen waren met grote tieten. Ik heb heerlijk genoten van o.a. DD Debby en van Tonny. Als ik zulke tieten zie raak ik helemaal in extase. Mijn pik begint dan te kloppen en ik laat hem dan de vrije loop. Ik heb een echte tieten fetish en als ik waar dan ook een vrouw met grote tieten zie wil ik me het liefst even aftrekken. Ik kan moeilijk aan iedere vrouw met grote tieten vragen of ik hem er even tussen mag leggen. Bij jouw vriendinnen kan dat gelukkig wel. Klinkt mischien wanhopig, maar het zit nu eenmaal in mij. Verder ben ik heel normaal hoor, gewone overheidsbaan, gezin met twee kids en een lieve vrouw. Alleen heb ik nu eenmaal een zwak voor grote tieten en ik ben bang dat dit nooit zal overgaan.

Schrijf mij alvast maar weer in voor 26 april. Ik vind het fijn dat nu eindelijk eens alle datums op jouw website staan zodat ik nog wat makkelijker kan inplannen.

Tot de 26 ste

Harold


Hoi Monique,Het was een geweldige ervaring afgelopen vrijdag op de gangbang. Het was leuk om in plaats van een foto, jou eens in het echt te zien. En het is waar wat ze van foto’s zeggen: op de foto’s van de website vind ik je een mooie vrouw, maar toen ik je in het echt zag vrijdag, zag ik een oogverblindend mooie vrouw. Wauw.Toen ik rond kwart over 9 Na een korte introductie, lekker omgekleed (lees: alleen een handdoekje om) en een praatje aan de bar gemaakt met een aardige gozer die ik was tegengekomen. Voor hem was het ook de eerste keer. Na samen aan de bar even gezeten te hebben en 2 colaatjes te hebben

gedronken, ben ik naar boven gegaan, om verder op onderzoek te gaan.Het eerste uur ofzo alleen rondgekeken, wat er allemaal gaande was. Overal om me heen zag ik mensen neuken, pijpen of beffen… Dit zag er allemaal erg geil uit.Opeens hoorde ik de naam DD Debby vallen en keek naar beneden. Wauw, wat een mooie vrouw met geweldige grote jetsers en een heerlijk lichaam!!Niet veel later zag ik haar. Ik vond dat ik nu genoeg had rondgekeken en ging bij haar staan.
Ze draaide zich plotseling om, keek me recht in mijn ogen aan met een heel geile blik en trok aan mijn inmiddels hard geworden pik… Ze pakte een condoom, deed die om mijn jongeheer en begon me heerlijk te pijpen. Vervolgens draaide ze zich om en begeleidde mijn pik in haar heerlijk kaal
kutje. Vervolgens neukte ik haar doggystyle lekker diep. Damn, het leek wel of ik in het paradijs was beland.Tot slot heb ik nog een leuke meid op een klein kamertje lekker geneukt. Haar naam weet ik helaas niet. In het vervolg maar eens vragen. :-)Ik zag dat het toen helaas al richting half 2 aan het worden was en dat het tijd werd om te vertrekken, want ik had nog een lange rit voor de boeg voor de terugreis. Hierna lekker gedouched, omgekleed.
Vervolgens in mijn auto gestapt en naar huis gereden. Het is enkele reis ruim 2 uur rijden, maar het was het allemaal dubbel en dwars waard geweest.Al met al, dus een geweldige ervaring voor de allereerste keer!Nick

Hey Monique echt weer super naar mn zin gehad bij je t was de 2de keer en heb goede voornemens dat ik in 2013 zo vaak mogelijk (klaar)kom bij jou op nimfonight.1ste keer een beetje de kat uit de boom gekeken maar 30nov was voor mij om nooit te vergeten dat ik bij binnenkomtst gelijk al met 3 vrouwen aan de haal ging en moest de avond nog beginnen was gesloot toen ik weer thuis was heerlijk dus voor 11jan weer 2 plaatsen graag? Fijne en vooral geile feestdagen en tot in het nieuwe jaar!!! liefs en een dikke zoen sander en broer.


Hallo Monique,

Ik was vorige week vrijdag weer van de partij en wilde daar graag (weer) over vertellen.Bij aankomst moest ik helaas weer terugrijden naar een aparte parkeerplaats, beetje jammer, want ik had een lange rit achter de rug en moest nodig mijn blaas legen en bovendien … ik kon pas later met je vriendinnen aan de slag.Het was nog niet heel druk boven, Paulien lag op een tafel en werd goed genomen, ik ging er bij staan en na en paar minuten greep ze naar mijn lul, haar vingers deden hem goed stijf worden en door haar pijpkunsten was ik snel er aan toe om hem eens bij haar naar binnen te steken. Ik pompte lekker in haar maar ik wilde nog niet klaar komen dus hield het eigenlijk iets te snel voor gezien.Ik ging vervolgens naar de airco-kamer, daar werd een dame lekker geneukt, ik ging er bij zitten en ze streelde mijn paal weer in opperste staat van paraatheid, toen de man die haar neukte was klaargekomen begon ik haar te vingeren terwijl ze mijn pik bleef strelen. Het vingeren ging me blijkbaar goed af, want het duurde niet al te lang voor ze spuitend klaar kwam, snel deed ik een condoom om en naaide haar in haar nog kleddernatte kut. Als snel kwam ik klaar, ik was nog geil van Paulien en onder de indruk van mijn eigen spuit-gevinger.Na een douche even uitgepuft aan de bar met een biertje en een bordje Chinees en toen weer naar boven, lekker de donkere kamer in waar wat aan de gang was en deze keer kon ik wel enigzins wat zien want er hing een gedimd lampje. Er zat een dame met een mooie kont op handen en knieën mannen te pijpen terwijl ze lekker achterlangs genomen werd, na even geduldig gewacht te hebben werd ik lekker door haar afgezogen. Ook hier vertrok ik voor ik klaarkwam, want ik wilde nog bij veel meer vrouwen even langs.Zo kwam ik in een kamer terecht waar Sanne en Evy lekker bezig waren met een paar mannen en elkaar, graag wilde ik natuurlijk ook maar helaas waren ze al aan een pauze toe voordat ik aan de beurt was. Toen heb ik in de koeienkamer een knappe vriendin over haar tieten mogen spuiten na een heerlijke pijpbeurt, ik spuit redelijk veel dus die volle borsten zaten daarna goed ondergeklodderd!Na weer ff bijgekomen te zijn aan de bar en ff stomen in de sauna bij de douche kon ik er weer tegenaan en ging dus weer naar boven, na even rondlopen zag ik Evy naar boven komen, ik ging er snel achteraan en ze ging op één van de massagetafels liggen, het was gelijk een drukte van jewelste maar één vent wist het al snel te verpesten door iets te doen wat Evy niet wilde, vervolgens vertrok ze en ik heb haar de rest van de avond niet meer gezien.Na wat omzwervingen, hier en daar een beetje aan borsten en billen voelen en zelfs nog ergens een korte orale beurt ben ik uiteindelijk in de koeienkamer terecht gekomen met Eliza, die wist nog leven in mijn lul te blazen, door er goed op te sabbelen. Ik kon haar lekker in haar mondje neuken ook al was de houding die ik daar bij in nam noch charmant noch ergonomisch verantwoord, het was wel supergeil om mijn lul in haar bekkie te zien verdwijnen. Eliza had dolle pret, te zien aan de glinstering in haar ogen en het gegiechel wanneer ze geen pik in haar mond had. Terwijl ik haar mondje neukte kwam ik heerlijk voor een derde keer op deze avond klaar, ik had het niet voor mogelijk gehouden en toen ik naar het condoom keek was ik ook nog eens verbaasd over de flinke hoeveelheid zaad die ik had gespoten!Na een douche, heb ik me omgekleed en heb ik de taxi naar mijn eigen auto genomen, nog leuk nagepraat met een paar van de mannen in de taxi en toen voldaan aan de rit terug begonnen.\


Hé Monique

Wat ben je een lekkere vrouw, mooi figuur en de perfecte uitstraling. Ik wil je zeggen dat ik iedere keer weer van je droom. Inmiddels weet ik dat je vriendinnen ook niet mis zijn, want ook daarvan heb ik er al heel veel mogen neuken. Ik heb altijd wel zin in sex en soms is dat best wel wat lastig, vandaar kijk ik iedere keer weer enorm uit naar jullie avondje en wil 30 november dus niet missen. Bij deze mijn reservering.
K 42 jaar
 

Beste Monique,

Door je nieuwsbrief ben ik dan toch maar in de pen gekropen. Het was een spannende avond en overal was van alles te doen. Voordat ik naar de nympho-avond toe ging had ik de mail nog eens goed bekeken met wie er allemaal zouden komen. Het leuke is dat de sfeer zo gemoedelijk is en er veel respect is voor elkaar. De mannen naar de vrouwen toe maar ook onderling naar andere mannen. Eerst heb ik beneden een beetje de kat uit de boom gekeken en maak dan altijd een soort van keuze met wie ik graag sex wil hebben. Mandy kreeg mijn elastiekje ;-) Wat een heerlijke vrouw met haar vrolijke lach en het is zo geil om te merken dat ze er zo van geniet als je in haar glijdt. Het duurde niet lang voordat ik diep stotend in haar klaarkwam. Wat heerlijk om de dames echt te zien genieten zonder fake gedoe. Later stond ik in de dark room waar Martine echt heel geil op haar knieën voorover zat en haar vriend ervoor zorgde dat ze achter elkaar gevuld werd. Ik stond te wachten tot ze mijn stijve kon pijpen en net op het moment dat ik aan de beurt was vroeg ze of ik in haar kutje wilde stoten. Na even gepijpt te zijn heb ik haar kutje heerlijk geneukt en ik kwam klaar met een stroom geil van haar die over mijn paal spoot. Een toppertje als je het mij vraagt.
Snel even een douche genomen en de rookruimte opgezocht. Je hebt het allemaal mooi voor elkaar daar. In de rookruimte raakte ik in gesprek met Eliza. Ik hoorde dat zij zich zou latenm vastbinden. Het heeft wel iets om te zien dat een dame vol in de rode touwen vastgebonden is maar ik had er meer geile actie bij verwacht. Tja, dat vastbinden enzo ben ik verder niet bekend mee.
Bij deze wil ik me ook graag aanmelden voor de komende keer. Ik weet niet hoe dat gaat maar als je kan zorgen dat Martine en Evy er zijn zal 1 van die dames mijn elastiekje krijgen.
Geile groetjes,
Martijn
 

 

 
Lieve Moniek,

Na binnenkomst eerst even snel douchen, ritje was toch anderhalf uur in de auto dus ff opfrissen, daarna snel naar boven. Daar was het al volop actie, ik kwam uiteindelijk bij een tafel terecht waar Paulien en Evy druk bezig waren, ze lagen met hun hoofden naar elkaar toe en ik stond net niet in het midden, ik stond bij Paulien die mijn pik eerst even in de hand nam maar al snel in haar mondje. Ze nam mijn pik lekker diep terwijl ik haar mond neukte, na een tijdje kon ik iets meer naar links schuifelen en daar nam Evy het over, zij kan ook heerlijk pijpen en na een paar halen draaide ze zich om om op haar hondjes genomen te worden, nu kon ze me nog beter pijpen, uiteindelijk spoot ik mijn ballen leeg in haar keeltje. Wat kan die Evy toch lekker zuigen, geen druppel ging verloren, ze slikte alles door en ik moest ook ff bijkomen, want het voelde wel alsof ze het orgasme uit mijn tenen had gezogen, ik stond te wankelen op mijn benen.

Ik was daarna zelf nog even bang dat ze mijn lul kapot gezogen had, want ik kreeg hem niet meer overeind terwijl ik daar normaal nooit problemen mee had, gelukkig was dit maar tijdelijk want na een uurtje deed hij het weer als vanouds. Nu stond ik bij de swing lekker in een dame te pompen die er goed van genoot, steeds sneller ging mijn pik in en uit haar natte kut tot ik me een paar laatste stevige stoten in haar klaar kwam.

Later stond ik met een paar andere mannen bij Tonny die ons omstebeurt pijpte en aftrok terwijl ze ons aankeek met een doordringende geile blik tot we over die flinke tieten spoten, ze smeerde dan het sperma nog eens lekker uit en ging dan weer verder met de volgende. Ik ben niet bij Tonny klaargekomen, heb enkel een lekkere pijpbeurt ontvangen voor ik weer verder ging kijken.

Ik eindigde bij een vriendin waar ik de naam niet van weet maar bij twee vorige nympho nights kwam ik bij haar aan het eind aan de avond, ze deed dan niks meer dan er geil bij liggen (wat ze supergoed deed overigens) om zich onder laten spuiten , zo had ik al twee keer mijn zaad over haar tieten laten druipen maar wilde meer en dat kon vanavond. Ze was bezig op één van de tafels maar vertrok naar een kamer, daar kon ik ook uiteindelijk eens met haar neuken voordat ik mijn zaad over haar spoot.
Ik heb tussendoor uiteraard ook een paar drankjes aan de bar genuttigd en wat chinees gegeten. Voldaan ging ik naar huis, onderweg al weer fantaserend over de volgende nympho night, helaas gebeurde waar ik bang voor was, de aankomende nympho night is tegelijk met het lowlands festival, jammer maar volgende keer ben ik er weer bij!
 
 
Groetjes,
Niko