Verslagen van vriendinnen

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

gangbang gabrielle

Gabriëlle is een jonge zeer gewillige meid

Hoi lief vriendinnetje,

Ik ben blij jou te kennen en zo af en toe met jou een dagje weg is iedere keer weer heel bijzonder. Eigenlijk gebeurt er altijd wel wat en denk nog vaak terug aan de paskamer bij V&D in Amstelveen. We hebben er niets gekocht, maar bijna een hele middag plezier gehad. Toen jij die herenkleedkamer in ging en het gordijntje opentrok en die man vroeg om de paskamer met je te willen delen omdat de overige allemaal vol zaten moest ik hard naar het toilet rennen, want piste zowat in mijn broek.

Toen ik terug kwam van het toilet was het gordijntje nog dicht, maar ik had nooit durven denken dat jij daar nog steeds in zat met die man. Zelf zal ik zoiets niet aandurven, maar Monique jij doet het op zo’n manier dat het altijd wel goed lijkt te gaan.

Ik kom van de week even bij je langs zodat we samen weer wat kunnen bijpraten en zal een lekker wijntje voor je meenemen. Ook wil ik graag 10 april weer naar de Nymphonight om me weer eens goed te laten nemen. Het gekke is dat ik me op jouw nymphonight wel durf te laten gaan en ik er als een vis in het water rondzwem.

Er zijn op 10 april vast wel een paar mannen die mijn kutje en keeltje willen verwennen. Begint aardig nat te worden onder mijn rokje als er ik nu al aan denk.

Zie je van de week en heren……tot 10 april.

Lisa

Penispomp met pillen

Lieve Monique, 
Wat was het weer een heerlijke avond gisteren. De mannen waren geweldig en allemaal hebben ze er voor gezorgd dat ik flink aan mijn trekken ben gekomen. 
Een aantal mannen hebben me zelfs even lekker laten spuiten. 
Samen met 1 van jou vriendinnen lag ik lekker op een massage-tafel en ook heerlijk geil om te zien hoe zij genomen werd door diverse mannen. 
Bijzonder was toch wel 1 man die bij de toiletten naar me toe kwam en lief vroeg of hij mocht kijken hoe ik plaste. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Tijdens het plassen hield hij zijn hand er onder en vervolgens stopte hij zijn plasvingers in zijn mond. Helemaal gelukkig was hij er mee. Ik ook dus! 
Veel complimenten gehad van de mannen, maar mijn complimenten gaat ook zeker uit naar hen hoor! Zij hebben me immers heerlijk laten klaarkomen en me met respect behandeld! 
Tot snel! 

 

Gangbang meiden

Hallo mannen

Mijn naam is Irene en ben het afgelopen jaar drie keer op de nymphonight geweest. Omdat ik voor mijn werk meestal in het buitenland zit grijp ik de kans altijd direct aan als ik in Nederland ben om er te zijn. Ik reis door heel wat landen en ben eigenlijk nergens anders nog zo’n geil feest tegen gekomen.

Dat is voornamelijk te danken aan de mannen die er zijn. Want jullie mannen laten mij deze avond echt vrouw voelen. Ik word netjes en met respect behandeld, hetgeen ik heel fijn vind. Maar als ik een man het teken geef om mij te gebruiken en als slet eens goed te nemen dan gebeurt dat ook.

Dat is nu juist hetgeen waar ik voor sta. Het ene moment een nette dame die met respect behandeld wil worden en het andere moment een slet die ruig en hard genomen en gebruikt wil worden. Twee tegenpolen in dezelfde persoon zullen we maar zeggen.

Als ik eenmaal opgang ben ben ik ook niet meer af te stoppen en wanneer jij niet tegen een squirtende vrouw kan kan je mij beter maar overslaan op deze avond. Want als ik echt geil ben dan houd ik het gewoon niet meer droog en ontplooit mijn kut zich als een natte fontein.

Ook in 2015 zal ik zo veel als ik kan langs komen. Ik ben geen type om een man te vergeten en vind het ook belangrijk een man de avond van zijn leven te bezorgen. Tenminste, dat is altijd wel mijn insteek.

Heb jij zin in verschrikkelijke geile onvergetelijke sex? Spreek mij dan gerust even aan tijdens de avond, want als jij mij netjes zal vragen en ruig kan nemen dan zal ik nooit nee zeggen.

Kus

Irene

Seksueel stimulerend

Hoi Monique

Al jaren liep ik samen met mijn vriendin te filosoferen om eens deel te nemen aan jouw nymphonight en daarom heb ik twee maanden geleden contact met jou gezocht. 

De afgelopen keer heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik alleen jouw nymphonight bezocht. Mijn vriendin had graag ook willen komen, maar mocht niet van haar man en dus kwam ik alleen. In begin was het best allemaal wel spannend, maar ik had jou aan de telefoon gehad en jij gaf me direct een goed gevoel.

Ook de avond zelf werd ik netjes door jou ontvangen en wat me vooral opviel was de respectvolle benadering van de aanwezige heren.

Nu ben ik best wel een “lekker wijf” zoals dat in mannentaal heet en op straat of in uitgaans gelegenheden word ik vaak op een hele vervelende manier benaderd, maar gelukkig ging dat tijdens jouw nymphonight heel anders. Natuurlijk ben ik best wel een sex dier, want anders had ik niet moeten gaan, maar zie graag dat mannen me respectvol behandelen en niet als één of andere prostitue, want dat ben ik niet. Vandaar wil ik er ook geen cent voor hebben en doe het puur om mijn ongelooflijke honger naar sex te stillen.

Mijn portie sex heb ik zeker gehad en ook best wat leuke mannen gesproken. Heerlijk zoals een man me aankijkt als hij met me praat, gulzig, maar zeker niet brutaal of vervelend. Dat soort mannen ben ik dol op, dus kom graag de aankomende keer weer bij je langs. En heren, een praatje is leuk, maar natuurlijk kom ik ook voor iets in mijn gaatje.

Wie komt er lekker naar mij toe? Mijn naam is Laura en loop het liefst in tijger outfit met blote borsten en open kruis.

Helaas kan ik vanwege mijn openbare functie in het dagelijks leven geen foto op jouw website hebben, dus dan maar even op deze manier.

Liefs

LAURA

Seksueel stimulerend

 

Beste mannen

Bij deze even een bedankje rechtstreeks vanaf mijn kant. Ik heb een hele bijzondere avond gehad en weet gewoon niet meer hoe vaak ik ben klaar gekomen. In begin ben ik op een massage tafel heerlijk gemasseerd door een Indische man die daar echt verstand van bleek te hebben. Hij raakte bepaalde puntjes bij me aan die me in vuur en vlam zette. Als beloning heb ik hem hiervoor lekker gepijpt en vervolgens kwamen er twee mannen naar mij die me heel hard wilde doorneuken. Zij wisselde elkaar af terwijl er nog een derde man bij kwam die vroeg of hij aan mijn borsten mocht zitten. Maar natuurlijk mag dat! Heerlijk zelfs en het liefst jouw zaad er ook overheen. Ik werd op dat moment enorm hard aangepakt en keerde mij om om doggy style genomen  te worden terwijl ik ook een lekkere pik in mijn mond kon nemen. Doggy style is heerlijk omdat ik dan het gevoel heb echt genomen te worden. Ik ben namelijk zo’n vrouw die het geil vind als de man het innitiatief neemt en ik eigenlijk verder weinig in te brengen heb. Natuurlijk vond ik de massage fijn, maar mijn voorkeur gaat echt meer uit naar mannen die een vrouw nemen. Heerlijk geneukt worden, klap op mijn kont en lul het liefst bijna in mijn keel.

Vandaar had ik niets te klagen en heb echt een avond gehad waar er nog veel van mogen volgen. Aan het eind van de avond waren de meeste mannen al naar huis en heb ik ook nog even op een kamertje heerlijk apart gelegen met een iets dominante man. Hij was vriendelijk met respect, maar tijdens het neuken best wel dominant. Een betere afsluiter van deze avond had ik me niet kunnen bedenken.

Ik wil daarom iedereen erg bedanken en kom de volgende keer gewoon lekker naar mij toe.

Geile kusjes

Thea

Seksueel stimulerend

Hallo lieve spannende geile mannen…
 
Afgelopen vrijdag  heb ik een hele grote stap genomen om alleen naar Moniques feestje te gaan. Spanning in mijn hele lijf, want ging nooit alleen, maar zo blij dat ik ben gegaan. 
Ik heb intens genoten van de avond, heerlijke geile mannen om me heen.
Maar er was er 1 bij die liet me geen moment alleen.
Dronken samen drankje aan de bar, en daarna naar boven gegaan en omg wat kon hij likken en geweldig neuken.
Mag zijn naam noemen, Harrie dan ben jij een heerlijke geile spannende man, en zo geil dat je me fistte en meerdere malen spuitend liet komen.
Maar ook alle andere mannen, jullie waren geweldig, dank jullie wel.
Volgende gangbang ben ik er weer bij
 
Dikke  kus, xx
E
Seksueel stimulerend
Hoi Monique!

Lekker op vakantie las ik, heerlijk hoor, geniet ervan!
Iok heb er nog een leuk weekendje van gemaakt, ook beetje vakantie :-)
Afgelopen vrijdag was weer super bij jou, echt erg naar mn zin gehad.
En dat waren er meer bleek :-)Ik vind het zo gaaf dat het elke keer weer anders is, de vorige keer was m’n hoogtepuntje wel op de tafel beneden op de dansvloer.  Ze stonden zelfs over de balustrade te kijken! Heerlijk om te zien :-) Vrijdag ontdekte ik Sanne. Ze werd boven op de gang door twee mannen verwend op een tafel. Daar kon ik nog wel naast. Dat was zo gezellig dat we aan het zoenen raakten… En onze handen gingen ook over elkaars lijf. Hmmm wat was dat geil!
Ik moest er wel even van bekomen maar wilde al snel toch nog wel meer…
Dit was namelijk mijn eerste keer met een vrouw! Wat zoende ze lekker en haar borsten heerlijk groot en zacht.We kwamen elkaar een ronde verder weer tegen boven bij de balustrade.
Ik had gezien dat de kamer met de stapelbedden vrij was en vroeg of ze mee wilde. Dat vond ze een leuk idee! We zoenden en streelden elkaar heerlijk, ik wist niet wat ik meemaakte!
En toen ik m’n ogen van haar afhield zag ik enkele geile mannen!  Ondertussen kregen we allebei ook wat heerlijke pikken in ons en namen we er ook lekker wat in onze mond. Soms samen één :-) hmmmm!Het hete zaad vloog in het rond maar ik probeerde zoveel mogelijk op te vangen, ik zuig en slik erg graag een pik leeg. Het mooiste was nog wel toen ik m’n hoofd in m’n nek gooide, een spiegel aan het plafond! Ohhh wat geil om te zien! Ik werd flink van achter genomen, en kon Sannes tieten aflikken. Daar werd heerlijk geil zaad op gespoten terwijl ook zij lekker geneukt werd. En ik kon dit tafereeltje mooi van bovenaf bekijken!
Ik belandde op m’n rug en er verdwenen wat vingers in mn kutje. Ik kon echt niet meer, helemaal ondersteboven van alles! Ik riep nee maar werd vastgehouden, dat stimuleerde alleen maar meer. Ik kwam spuitend klaar, ahhhh!!! Versuft lag ik bij te komen van dit heerlijke orgasme toen Sanne nog even lekker over m’n natte lijf kwam vrijen, dat was heerlijk! We zoenden nog verder en kroelden onze lijven tegen elkaar aan. Wat een onwijs leuke en lekkere meid en wat een geile mannen, het was een heerlijke en bijzondere avond!

xxx
Evy

Seksueel stimulerend

Hallo Monique hierbij het verhaal van de gang bang
 
Daar het alweer een aantal weken geleden was dat ik op de gang bang bij Monique was had ik erg veel zin om op vrijdagavond  weer aanwezig te zijn.
Op de dag zelf kwamen er steeds geile gevoelens op wie mij die avond zouden neuken ?
In de namiddag nam ik thuis een lekker bad en klede mij lekker hoerig aan met corseletje en kousen.Bij het aankleden merkte ik dat mijn kutje al behoorlijk nat begon te worden en liet mijn vibrator dan ook even zijn werk doen.Daarna snel in de auto en op naar de parenclub.
Daar ik in de regio woon ben ik altijd lekker vroeg bij de club en merkte dat er al behoorlijk veel mannen waren en ook al heel veel vriendinnen.Na een kopje koffie te hebben gedronken en een aantal leuke mannen te hebben gesproken en vriendinnen, vond ik het wel tijd om even boven te gaan kijken.Ik nam plaats op een bank achter een massage tafel en al gauw kwamen er een man naast me zitten.We praten wat en ondertussen voelde ik handen over mijn lichaam gaan, ik spreide mijn benen zodat de weg vrij was.De man begon gelijk te vingeren terwijl een andere zijn behoorlijk grote pik  in mijn gulzige mond stopte.Met mijn twee andere handen ging ik op zoek naar pikken en vond die snel.De man die ik pijpte gaf te kennen dat hij wel even in mijn natte kut wilde, ik ging over de tafel hangen en achterlangs voelde ik zijn hete stijve lul naar binnen komen.Wat een genot hij neukte heerlijk, dit spoorde weer meer mannen aan om een condoom om te doen en mij ook heerlijk te nemen liggend op de tafel.Ook werden er divers pikken voor mijn mond gehouden en daar zeg ik geen nee tegen ,daar ik liefhebber ben van pijpen.Andere vriendinnen werden ook al flink genomen en het was een geile boel van jewelste.Na een korte pauze beneden en wat gedronken te hebben werdt ik weer geil en spoedde mij naar boven naar de stoel.Gelukkig was deze net leeg en nam ik plaats in de stoel waarbij mijn benen geheel wijd gehouden worden door de steunen.Mijn kut goed zichtbaar voor de heren was het start sein om voorzien van een condoom hun flinke lul naar binnen te stoppen, mensen wat een genot.Eén man kwam bij me naar binnen en neukte alsof het zijn laatste keer was.Terwijl ik daar zo lag kwamen er twee heren naast me staan en voelde ik hun pikken hard worden in hun slipje.Na ze voorzien te hebben van een condoom ontkwamen deze mannen ook niet aan een pijp en neuk beurt.Wat een heerlijke avond maar zoals altijd komt er ook weer een eind aan en zie alweer uit naar de volgende keer.Monique wat heb jij toch een geweldig geile club met geweldig geile vriendinnen.
 
Geile groeten Carla.
Seksueel stimulerend
Al heel lang was ik, door omstandigheden,  niet meer op de geile party van Monique geweest. Nu was het weer zo ver en wel op vrijdag de 13e. Deze datum zou normaal gesproken onheil moeten brengen maar niets was minder waar ;)Met een lichte spanning in mijn lijf toogde ik richting Wieringerwerf om na lange tijd weer eens heerlijk te gaan genieten van een heerlijke geile party bij Monique. Ik was er al een paar keer eerder geweest en wist ongeveer wat ik verwachten kon. Ik was er al lekker op tijd en toen ik me ging omkleden kwamen de eerste mannen al binnen. Ook kwamen er diverse vriendinnen binnen. Heerlijk om door al die wellustige mannenogen bekeken te worden en mijn temperatuur steeg dan ook met de minuut. Na een drankje aan de bar kwam ik al snel in gesprek met een man en ondertussen begon het ook al lekker vol te lopen met heerlijke mannen en vrouwen. Ook kreeg ik een leuk contact met een nieuwe vriendin (die later uitgeroepen werd als “lekkerste vriendin van de avond”). Na een goed half uur werd het mij te warm tussen mijn dijen en besloot ik om maar eens naar boven te gaan. Ik werd al vlot gevolgd door een aantal nieuwschierige mannen (wat ik natuurlijk geweldig vond). Eenmaal boven aangekomen voelde ik de eerste handen al langs mijn lichaam en werden mijn borsten al snel lekker gemasseerd. Het duurde niet lang voordat ik de eerste vingers in mijn kutje voelde verdwijnen en ik werdt daar zo geil van dat ik snel een lekker plekje opzocht om te gaan liggen.  Ik voelde nu handen over me heen gaan en vingers in me komen, naast me 2 mannen met meer dan zalige pikken die ik maar wat graag in mijn handen nam. De eerste man diende zich aan om mijn kutje als eerste lekker in te neuken.  Een zalige neukpaal in mijn kutje waande ik me in de hemel op aarde. Na de eerste man volgden er meer  en ik lag daar zwaar te genieten van al die aandacht en een heerlijke geile pik in me.  HIER kom ik dus voor en het fabeltje van vrijdag de 13e ….. pertinent onwaar want vrijdag de 13e was een meer dan geweldige avond om aan deze geile avond mee te doen!!! Ik de loop van de avond kreeg ik aanspraak met een leuke jonge man en onze paden kruisden elkaar zeer regelmatig. Helaas is het tussen ons niet tot een geile neukpartij gekomen dus ik hoop dat ik hem nog eens tref als ik weer mee doe aan zo’n geil feestje van Monique. Tussen de bedrijven door moest ik aan de bar even bijtanken want van zoveel seks wordt je behoorlijk dorstig, de pauze’s duurden niet te lang want ik wilde snel weer een lekkere pik in me.  Toen het aan het eind van de avond liep kreeg ik ineens een mooie getinte man in mijn vizier, hij had een fantastische mooie lach en ondanks dat mijn kutje al vele pikken te verwerken had gehad smeekte ze mij om ook deze man toe te laten ;) , natuurlijk heb ik dat verzoek van mijn doosje ingewilligd. Heerlijk om zo’n brede glimlach boven je te zien terwijl je een heerlijke pik in je voelt glijden!!Mannen, ik heb weer heerlijk van jullie genoten, van jullie aandacht en gemoedelijkheid en natuurlijik van jullie heerlijke geile pikken !!!
Rion
Seksueel stimulerend

Al een paar weken kijk ik uit naar het komende weekend en dan vooral naar de vrijdagavond want dan staat me een enorm geil avontuur te wachten, Master neemt mij dan mee naar de club van Monique, waar ik mee ga doen aan de nymphonight en daar heb ik erg veel zin in. Op donderdag reis ik al naar Hem toe zodat ik het op de vrijdag lekker rustig aan kan doen, ervoor zorgen dat ik goed en lekker slaap en op m’n gemak alle voorbereidingen treffen die er nodig zijn. Zo zorg ik uiteraard voor een kaal kutje en ook de overige haartjes op mijn lijf die er niet horen haal ik weg, daarna lekker fris douchen en zorgen dat ik helemaal schoon ben. mijn nagels lak ik in een lekkere felle rode kleur en met haren en make-up in de plooi en een lekker luchtje op, zit ik ruim op tijd klaar voor vertrek. De hele dag heb ik eigenlijk nog geen moment last gehad van spanning of zenuwen maar nu een klein kwartier voordat Master en ik in de auto zullen gaan stappen voel ik toch wel wat spanning opkomen. Het is niet dat ik doodnerveus ben, tenslotte heb ik 2 weken geleden een voorproefje gehad in de vorm van mijn eigen mini-seksfeestje, maar meer een afwachtende spanning voor wat er komen gaat, hoe zal de sfeer er zijn, wat zullen de mannen van mij vinden en hoe zal ik het zelf gaan ervaren, al die mannen en lullen die ik mag en kan gaan voelen en proeven. Zo’n beetje halverwege de rit zakt dat overigens helemaal weg en blijft er alleen maar heel erg veel zin en geilheid over, mijn kut is al sinds ik onder de douche stapte lekker nat, dus die heeft ook erg veel trek in al dat lekkers.Bij binnenkomst na het wegbergen van de spullen in een kastje haal ik eerst wat te drinken aan de bar, waarna we gaan zitten en al vrij snel in gesprek raken met één van de andere aanwezige dames. Ze is al vaker op de nymphonight geweest en omdat het mijn eerste bezoek hier is, ben ik wel nieuwsgierig of er om 21 uur een soort van startsein wordt gegeven ten teken dat de actie kan beginnen. Maar dat blijkt niet zo te zijn en omdat we op een bankje vlak bij de trap naar boven zitten en de meeste actie zich ook op de bovenverdieping afspeelt zie ik dat er langzamerhand steeds meer dames en heren de trap naar boven op gaan. En niet lang daarna is het ook voor mij zover en loop ik naar boven waar ik eerst even wat rondkijken op zoek naar een geschikte plek, en waren de tafels langs de balustrade de voorkeur. Als ik daarop ga liggen ben ik van alle kanten goed bereikbaar, bevinden mijn kut, handen en mond zich op een goede neuk- en pijphoogte, dus dat wordt voor de eerste ronde mijn plekje. Vanavond draag ik een lekker kort, zwart strapless jurkje met dito bh, een rode string, mijn rode kousen en geile laarzen en nadat ik me van mijn kledingstukken heb ontdaan en enkel nog in kousen en laarzen sta, laat Master mij op mijn rug op de tafel liggen om mij te gaan beffen. Terwijl ik mijn kleding nog maar aan het uittrekken was, zijn er al wat mannen dichterbij gekomen om mee te gaan doen en als Master plaatsmaakt voor één van de heren is dat het startsein voor heerlijke geile actie. Wel wil ik net als al de andere vriendinnen zien dat een man een condoom om doet.Op een gegeven moment heb ik in beide handen een heerlijke lul vast die binnen de kortste keren in mijn mond verdwijnen en die ik afwisselend heerlijk mag pijpen. In mijn kut voel ik al een lekkere pik zitten die me heerlijk neukt, in allerlei soorten en maten voel en proef ik heerlijke lullen en ze zijn allemaal even lekker, als er 1 klaar is gekomen, voel ik een volgende mijn kut binnendringen. De ene man neukt lekker stevig en ramt flink door, de andere is wat rustiger maar minstens zo lekker en ik voel me helemaal thuis, totaal op m’n gemak en supergeil. Wat is het heerlijk genieten en wat een heerlijke lullen die me neuken terwijl ik blijf likken, pijpen en masseren.In alle standen wordt er gebruik gemaakt van mijn lijf en als een man die me neukt vraagt of ik me om wil draaien zodat hij me op ‘zijn hondjes’ kan nemen, doe ik dat maar al te graag en even later lig ik voorover over de tafel gebogen en dringt hij weer mijn kut binnen om lekker verder te neuken.Als ik voel dat de man geprobeerd of ik kan worden gefist laat ik toch maar even weten dat dat niet zal gaan lukken en de man die het probeerde vindt het geen enkel probleem en laat zijn poging varen, waarna ik zijn lul weer  in mijn kut voel verdwijnen.Als ik weer op mijn rug ben gaan liggen komt er al snel een volgende tussen mijn benen staan om me lekker te nemen en naast dat ik wordt geneukt verdwijnen er zo nu en dan ook vingers in mijn kut, wat overigens net zo lekker is. De man die me nu afwisselend verwent met zijn lul en vingers is daar erg bedreven in, zelfs zo dat ik af en toe het gevoel heb dat mijn blaas leeg zal gaan lopen en hij zorgt er met zijn vingers voor dat ik steeds meer geluid begin te maken. Zo nu en dan stopt hij ook een paar vingers in mijn kont en ik vind het heerlijk, heb zelfs ook even het gevoel dat ik anaal wordt geneukt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Wel vraagt hij of het goed is als hij mij later op de avond nog in mijn kont neukt, wat ik goed vind op voorwaarde dat hij dan wel zelf zal zorgen voor glijmiddel aangezien ik niet heel veel ervaring met anaal neuken heb, maar ik heb hem niet meer gezien en het is er dus niet meer van gekomen. Wat jammer.Na een korte pauze vertrek ik weer naar de bovenverdieping en omdat het net op de tafel goed bevallen is, zoek ik daar nu weer een plekje om me over te geven aan het geile genot van geneukt worden en te pijpen.  Master mij voorover over de tafel met wijd gespreide benen en mijn billen naar de balustrade, uitnodigend aangeboden en iedereen die langs komt lopen kijkt rechtstreeks mijn kut in. En ik hoef niet lang te wachten voor de eerste lul mij al weer opvult om te neuken. Altijd was het al een fantasie van me om geneukt te worden en intussen lekker te kunnen pijpen en nu weet ik weer hoe geil dat is, heerlijk die lekkere lul warm en dik in mijn mond te voelen en intussen helemaal te worden opgevuld. Het is heerlijk om alle verschillende maten te zien. Ik vind het heerlijk om te doen en hoop maar dat de heren het net zo lekker vinden.Omdat ik weet dat Master ervan geniet als ik probeer om te keelneuken en omdat ik het zelf ook graag beter wil kunnen en ook de man graag extra laat genieten, neem ik de lul die ik nu aan het pijpen ben helemaal diep in mijn mond en probeer daarbij de protesten van mijn keelspieren te negeren. En hoe meer en langer ik het probeer hoe beter het me afgaat, natuurlijk kan ik niet voorkomen dat ik uiteindelijk wel moet toegeven en de lul uit mijn mond laten om weer een flinke teug adem te halen, maar dat weerhoudt me er niet van om me er daarna weer helemaal op te storten. En al gaat het keelneuken nog niet zo soepel als ik wel zou willen, toch geniet ik er enorm van en als ik zo de geluiden hoor, vind deze man het ook erg lekker. Het neuken van mijn kut gaat ook lekker onverminderd door, en als ik ineens een paar flinke tikken op mijn billen voel weet ik gelijk wie mij die geeft, het is de man die mij 2 weken geleden voor het eerst op mijn billen sloeg en met wie ik toen ook erg lekker heb geneukt, ik kwam hem aan het begin van de avond al beneden bij de bar tegen. En doordat hij me nu weer een paar tikken op mijn billen geeft denk ik dat hij ook degene is die mij aan het neuken is, maar dat blijkt toch niet zo te zijn, later aan de bar hoor ik namelijk dat hij langs kwam lopen en deze kans niet voorbij wilde laten gaan.Geen idee hoeveel hoe lang ik al bezig ben maar ik merk wel dat mijn kut het deze ronde toch een klein beetje moeilijker heeft en zelf begin ik ook wat vermoeid te raken, al speelt de temperatuur die hier boven al aardig is opgelopen daarin ook een rol. En met het vingeren in de eerste ronde is het ongemerkt toch een beetje harder gegaan dan ik in de gaten had, want ondertussen lig ik al weer op mijn rug, met mijn hoofd over de rand en een heerlijke lul boven mijn gezicht die ik lekker pijp als  hij een paar vingers naar binnen brengt om me tegelijkertijd te vingeren merk ik dat het onderin licht gevoelig is. Maar ook nu weer wordt mijn verzoek om het vingeren een beetje rustig te houden, goed opgepikt en stopt hij gewoon zijn vingers wat hoger in mijn kut, heerlijk hoe deze man niet alleen aan zichzelf denken maar ook rekening houden met mijn genot. Het zal nu ongeveer halverwege de avond zijn, maar toch weet ik nu al zeker dat ik dit heel graag vaker mee wil gaan maken, misschien niet iedere nymphonight die er gehouden wordt, maar toch zeker 4-5x per jaar.De warmte begint me nu snel steeds meer parten te spelen, hoe heerlijk het geneukt worden en het pijpen ook is en al was deze ronde volgens mij wel korter dan de vorige, toch ben ik wel weer toe aan een douche, even pauze houden en wat rusten want eigenlijk wil ik daarna nog wel een rondje. Ook mijn kut kan een tijdje rust goed gebruiken en voorzichtig kom ik, met wat hulp van een heer die bij me staat, overeind en moet heel even rustig zitten en een beetje ‘uithijgen’ voor ik naar beneden loop. Lekker even onder de warme douche doet me goed en ook de ijsthee (voor de suikers) en een koel glas water helpen mee om me snel weer fit te voelen. Gezellig zit ik een tijdje aan de bar te kletsen met de heren en ongemerkt is het al weer bijna 1 uur geworden, nog maar een paar uur en dan is de avond waar ik zo lang naar heb uitgekeken en waarop ik me heb verheugd alweer bijna voorbij. Maar niet zonder dat ik nog weer een keer op de bovenverdieping ben geweest en ook nu wordt een van de tafels op de overloop de plek waar ik nog een keer geil ga genieten.Het is wel grappig om te zien, en het streelt ook absoluut mijn ego, dat het lijkt of twee heren bijna stonden te wachten tot ik weer naar boven kwam en we nog een keertje van elkaar kunnen gaan genieten. Al snel lig ik weer op 1 van de tafels en heb 2 van de lekkere lullen binnen pijp afstand, een gelegenheid die natuurlijk niet voorbij laat gaan. Het enige waar ik aan kan denken is het lekkere gevoel van een gevulde kut, in iedere hand een lul en steeds ook een lul in mijn mond en het is maar goed dat de mannen zelf regelen dat ieder van hen aan zijn trekken komt. Ineens hoor ik dat mijn naam over de speakers wordt genoemd en ik hoor ook juichen, het blijkt dat ik vanavond door de heren ben uitgekozen tot nymf van de avond, en dat bij mijn eerste bezoek hier. Wat een eer en wat bijzonder ook dat de heren mij van de dames de meest geile vonden en ik wordt er een beetje lacherig van, maar ben zeker ook super trots op deze titel.De man die mij nu neukt is er een van de lange adem en meer en meer merk ik dat mijn kut nu toch wel begint te protesteren, toch blijf ik mijn best doen om het vol te houden en ook hem de gelegenheid te geven optimaal te genieten. Daarbij helpt het wel dat hij mijn benen bij de enkels vasthoudt en zo steeds mijn houding wat kan veranderen, hierdoor kan mijn kut er ook weer even tegen, toch helpt het niet voldoende en is het voor vanavond gebeurd. Ik kon niet meer en mijn kut was op.  Maar mijn mond en handen zijn nog niet moe en nadat ik mezelf heb omgekeerd en weer voorover over de tafel lig, zijn er nog 2 mannen die hun lul in de aanslag voor mij hebben staan en die ik graag nog weer pijp. Op mijn ellebogen steun ik op de tafel en kan zo goed bij deze heerlijke pikken, neem ze ook lekker diep in mijn mond tot zelfs in mijn keel en steeds beter kan ik mijn keelspieren en reflexen onder controle houden. Daarbij dwing ik mezelf ook om het, ondanks de protesten van mijn lijf, gewoon vol te houden en dat blijkt te werken, daardoor houd ik het ook beter vol, wen ik ook aan het gevoel van een harde pik diep in mijn keel en krijg ik er volgens mij de slag van te pakken. Pas als het echt niet meer gaat en ik echt een teug adem nodig ben kom ik weer omhoog en de man wiens lul ik in mijn keel had, vraagt enigszins bezorgt of het wel gaat, maar ik kan hem verzekeren dat dat absoluut het geval is, sterker nog ik wenk hem om toch vooral weer dichterbij te komen zodat ik opnieuw hem diep kan pijpenDe heren geven aan dat hun hoogtepunt er aan zit te komen en omdat ik als slot van de avond heel erg graag een spermadouche zou krijgen, vraag ik hen of ze dat zien zitten, beiden willen dat wel en we spreken af dat ze het mij met een tikje op mijn schouder laten weten als 1 van hen op het punt van spuiten staat, dan kan ik me snel omdraaien zodat ze het warme zaad over mijn borsten kunnen spuiten. Niet lang daarna voel ik inderdaad het afgesproken teken en snel draai ik me op mijn rug en terwijl de heren het condoom van hun lul afhalen, pak ik met mijn beide handen mijn borsten beet en biedt die hen aan om er lekker over heen te kunnen spuiten. En daar voel ik al de eerste warme klodders geil zaad op mijn lijf neerkomen, het voelt heerlijk en met mijn handen smeer ik het over mijn tieten en bovenlichaam uit en als ook de ander begint te spuiten is mijn spermafeestje compleet en kan ik lekker alle zaad over mijn bovenlijf masseren, een heerlijk gevoel en als het lukt, zou ik dat nog graag vaker over doen.Lekker plakkerig maar absoluut voldaan ga ik daarna lekker douchen, waar 1 van de heren nog de gelegenheid neemt om mij helemaal in te zepen en schoon te wassen. ik laat het allemaal lekker over me heen komen, geniet van het warme water en zijn handen over mijn lijf en als ik weer schoon en fris ben, ga ik nog een drankje voor het echt tijd wordt om af te sluiten en naar huis te gaan, waar we nog een klein uurtje na zitten praten over deze heerlijke geile avond.En wat zat er veel verschillen in de mannen die er waren en dan bedoel ik niet het uiterlijk, het formaat van hun pik of hoe ze mij neuken, nee ik bedoel het verschil in omgaan met mij, zo zijn er mannen die langskomen, hun pik in mijn kut pompen, klaarkomen en zich daarna omdraaien en weglopen, die dus echt even snel hun zaad kwamen lozen. Anderen zijn rustigere genieters, die nemen uitgebreid de tijd om mij ook te laten genieten en bedanken me na afloop heel lief met een zoen en ook zijn er die graag lang en uitgebreid willen tongzoenenNatuurlijk vond ik het zelf ook jammer dat mijn kutje het niet meer aankon. Ik ben toch trots en tevreden met het resultaat en om dan vanavond ook nog te zijn verkozen tot nymf, dat was wel echt de slagroom op deze heerlijke geile neukavond waarvan ik met iedere vezel in mijn lijf heb genoten.

Sabbirah

Seksueel stimulerend

Namelijk een aantal jaren geleden was ik een vaste bezoekster van de erg lekkere avonden. Het was er al jaren niet van gekomen omdat ik wat privé omstandigheden had . maar nu …….. Ja , ik had er weer zin in !De “grote”dag kwam dichterbij , en het verbaasde me dat ik wel erg opgewonden was de afgelopen dagen. Vrijdag middag , lekker de douche aangezet , en me heerlijk  opgedoft voor de avond . Onderweg naar Wieringenwerf had ik toch wel een kriebelig gevoel in mn buik , terwijl ik echt wel wist wat me te wachten stond!Binnen gekomen was het of ik niet weg geweest was. Spontaan werden we begroet door Monique , en ik ging me omkleden in mn outfit. Mmmm , dit voelde wel erg geil ! , voelde aan mn kruisje dat dit een heerlijke avond zou worden en alle spanning viel van me af. Ik was al aardig opgewonden toen ik plaats nam bij de bar. Een drankje besteld , en de eerste mannen kwamen binnen .2 heerlijke mannen kwamen naast me zitten en begonnen te praten over van alles. Stiekem zat ik al naar hun boxer te kijken , en zag dat deze heerkijk gevuld waren ! De mannen zaten nog aan de koffie …….. maar ik kon het niet laten. Mijn handen dwaalden af naar de bobbels in  hun broek , en voor dat ze hun koffie op hadden , had ik 2 heerlijke pikken in mn hand. Mmmm, deze avond is een soort ballenbak voor vrouwen toch ? ))Het beest was los in mij , en ik daalde snel neer om deze pikken eens heerlijk af te zuigen ! Al bukkend voelde ik dat mijn kutje een vinger en lik inspectie kreeg !!!!  Wat voelde dit lekker zeg , !! in mijn oor werd gefluisterd : He kanjer , mag ik je hier neuken aan de bar ? Ik kon alleen maar instemmend “JA” knikken , en het maakte me eigenlijk niet uit dat ik nog aan de bar stond !!!  Even op adem komen , wat drinken , en mm naar boven. Aardig druk boven , en de eerste vriendinnen waren al lekker bezig. Ik stond even naar beneden te kijken , en in een korte tijd voelde ik al die geile handen over mn lichaam gaan. Boven hebben de kanjers gelukkig mindere remmingen  dan beneden . ik wil op zo’n avond nl zonder remmingen en gepraat “gepakt” worden.En dat hebben de kanjers goed begrepen …… Ik bukte , en stond voorover te mijn heerlijke mannetje  aan !  De eerste pik voelde ik naar binnen glijden ….  mmmmm wat was ik geil zeg .En toen hoorde ik ……..  Schat… let op ! er komt wat groots !!!!Het drong niet helemaal tot me door , maar ………. Een enorme pik drong mn natte kutje binnen , en begon me met lange halen te neuken … Wat was dit geil zeg , ik kwam spuitend klaar en stond te shaken op mn benen.Versuft naar beneden om lekker te douchen en wat te drinken .Na een aantal sessies te hebben meegemaakt boven , en beneden , en diverse mannen heerlijk van hun sperma te hebben ontdaan , kreeg ik nog een fantastische prijs uitgereikt .Ik was Nimpf van de maand …………!  , met het zaad nog in mijn mondhoekjes ben ik met wat slappe benen maar voldaan gaan douchen ! Het was een fantastisch avond , en we zijn er 19 augustus zeker weer bij!  

Xxxxx  Ingrid

Seksueel stimulerend

Mijn eerste bezoekje aan Monique:
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen…. de eerste indrukken zoals de rondleiding, de accommodatie, de ruimtes (kamers), de douche, alles ziet er gaaf uit, keurig netjes verzorgd…..
Eerst maar eens omkleden een biertje bestellen aan een tafeltje gaan zitten en alles eens op me in laten werken….Ben onder de indruk… en het idee dat  mannen die daar  straks bij mij langs komen om me lekker te gaan neuken… voor dat ik aan de eerste ronde gaan beginnen eerst maar eens een sigaretje roken…En nu ga ik los, ik wou eerst naar de jungle kamer maar omdat die al aardig vol was een eindje verder op een matras neer geploft…. en daar lag ik niet lang alleen….. enkele mannen wisten mijn geile kutje te vinden, een lul in de hand, een lul in mijn geile bekkie en neuken maar…. en het ging maar door en het ging maar door, en daar werd dit geile sletje alleen maar geiler en geiler van….. nat natter natst….. heerlijk om te voelen.Op een gegeven moment heb ik een time out aangevraagd, ik en mijn kutje hadden dorst, wat wel opviel is dat de mannen daar ook begrip voor hadden en lieten me ook gaan! dank daarvoor!Eerst maar eens een douche een biertje en een sigaretje scoren, ook een hapje eten voor de innerlijke mens….. om vervolgens een nieuwe ‘locatie’ te gaan zoeken voor mijn volgende ronde….Ditmaal moest de sling het ontgelden…. het innerlijke genot wat je hebt als je in die sling ligt…. is bijna niet te omschrijven maar zal vast aan mijn lichaam te lezen zijn geweest, wat een heerlijke geile momenten, je ligt daar hulpeloos en je word doorboort door een heerlijke pik.  Soms zijn er altijd van die lekkertjes die je Gspot weten te vinden…. dan word het dweilen met de kraan open……  wow niet ophouden gewoon doorgaan, Neuk deze geile slet want ik vind het heerlijk!!!!Ik luister goed naar mijn lichaam, dus had weer een douche drink  moment nodig….
Ff bij komen in de rook ruimte, beentjes strekken, want die hadden toch al een tijdje omhoog gehangen…Idee van tijd had ik niet (zag in mijn oog hoek dat het al 1 uur was)  alleen maar het idee dat ik toch nog een rondje wilde gaan neuken, en het liefs in de jungle kamer…..In de jungle kamer kwam weer het beest in me los, en enkele kerels hebben mij en mijn kutje tot het uiterst gedreven…..Er kwam een moment dat ik en mijn kutje eg niet meer konden….. het was op! dwars doorgeneukt, maaaaaar wat een genot is er door me heen gegaan……
Heb wel eens eerder aan een geile avond elders mee gedaan, maar wat me vanavond is overkomen overtreft alles!!Mannen bedankt…..
Toen ik voor de laatste keer in de rook ruimte kwam, kreeg ik zelfs applaus van de nog aanwezige
mannen…. en de opmerking “wat ben jij een beest” das een waar ik trots op ben!!! Iedereen bedankt voor een avondje heerlijk ontspannende inspanning!!
Dikke kusss Jacqie.

Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier geweest ben….

Seksueel stimulerend

Mijn eerste gangbangavond bij Monique…11 juni 2010….

Dagen van tevoren nerveus,want hoe zou het gaan, en wat staat me te wachten.Voordat ik richting Wieringerwerf reed, heb ik eerst een drankje genomen om te relaxen, en ik word altijd geiler van een wijntje, dus ja die moest ik nemen natuurlijk,want hoe geiler hoe beter.Ik heb me omgekleed, mijn geile lange leren laarzen aangedaan mmm mijn kutje was al heerlijk nat van geilheid. Ik heb relaxed een rode port gedronken en het was al aardig druk aan de bar.Van afstand zittend op de bank heb ik toen diverse mannen in me opgenomen, voelde van alle kanten ogen in me prikken, zoooo spannend mmm.Half 10 en ik vond het hoog tijd dat we naar boven zouden gaan, handdoekje in de hand en de trap op,Eerst  wat rondgekeken, en heerlijk staan zoenen, toen ik diverse handen voelde en ik werd steeds geiler en geiler. Vingers die in mijn kutje zachtjes vingeren en de harde palen die ik zie groeien… heerlijk geil.Ik ben toen op de gyneacologenstoel gaan liggen en mijn benen gespreid en heb me daar lekker laten neuken.Na bijna 2 uur achter elkaar geneukt te zijn, ben ik even wat gaan drinken en eten, een sigaretje gerookt, maar ik wilde nog meer. Het liefst had ik al die stijven achter elkaar in mijn kutje gevoeld.Nooit gedacht dat ik zo’n mega neukslet kon zijn, dus ben ik weer naar boven gegaan, en ben ik weer heerlijk in ‘mijn stoel’ gaan liggen, en weer door een paar mannen genomen.Zo lekker om hard en diep geneukt te worden en de blik in de ogen van een man als hij klaar komt mmmm.Voor nu wil ik de mannen  bedanken, die mij kutje heerlijk hebben geneukt, en mij een hemelse avond/nacht hebben gegeven.

 Tot snel! geile kus Emanuelle

 

*****************************************************************************