Amazing Winter Party

Print Friendly, PDF & Email

ZATERDAG 15 DECEMBER 20.00-03.00 UUR

Op vrijdag 14 december is de Nymphonight geheel in winterse sfeer. Er zullen minimaal 25 hete meiden zijn waar jij seks mee mag hebben. Lekker seks zo vaak jij wil en kan.

Zaterdag 15 december is er een Amazing Winter Party voor single vrouwen en stelletjes, maar ook hier ben jij als single man van harte welkom!

VOOR DEZE BEIDE AVONDEN IS MIJN GEHELE BOERDERIJTJE COMPLEET OMGEBOUWD TOT EEN WINTERS PARADIJS

 

LET WEL

Dit is geen Nymphonight, maar wel een heerlijke sex avond voor iedereen, dus voor single vrouwen, single mannen en stelletjes. De gehele locatie zal tot een winters sex tafereel worden omgebouwd en er zal een geweldige geile act met Mercedes.

LEKKER GENIETEN VAN MERCEDES

DE GEHELE AVOND VOOR SLECHTS 95 EURO

(inclusief gebruik van alle faciliteiten, eigen afsluitbaar kledingkastje, kamers, condooms, handdoeken, sauna’s en turks bad, uitgebreid warm en koud buffet, hapjes, en alle dranken….dus ook alle sterke dranken)

In tegenstelling tot de Nymphonight van vrijdag 14 december  is reserveren voor deze winterparty op zaterdag 15 december niet verplicht, maar wel wenselijk. Alleen als je gereserveerd hebt en een bevestiging daarvan hebt ontvangen ben je zeker van een plaats.


Wil je reserveren voor de Nymphonight van vrijdag 14 december?

KLIK DAN HIER

 

Wil jij reserveren voor zaterdag 15 december?

KLIK DAN HIER


Amazing winter-3